- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.381
Doğurur doğurmaz yazicam buraya insallah :)ben bile heyecanlıyım senin adına
Hazırlıklar tamam mı?? Tabi heycanlı olursun.
Çantamı dün annemle hazırladık. 1-2 parca sey daha alicam yarın, cok elzem değil ama olsun ne olur ne olmaz diye. Bi de bebek çikolatası kaldı. Yarın magnetlerimiz de geliyoraynen ördekim çantan hazır mı kapının arkasında??
Ne provası kız, nasıl dogurucam diye prova mı yapılıyormuş?Prova falanda yapmak lazım şimdi. Ne yapmalı nasıl yapmalı diye :))
Nasıl yapiyolarmis ya anlatın bakim ben de yapayımhahah, evet onu da yapıolarmış :)
Hosgeldin canım listemiz şu an dolu ve senin de verilecek fazla kilon yok aslında. Liste dışı bizimle kilo vermek istersen tabi ki katılabilirsin :) hedefine en kısa sürede ulaştırmaya çalışırız seniMerhaba 18 yaşındayım 60 kgyim boyum 165 hedefim 52küsür benide aranıza alır mısınız
aslında içimden çok geliyor spor yapmak ama..Afiyet olsun canim guzel menu sporda olursa 10 numara olur..
amaninn kaçtım kaçtım yakaladı yine
tatlım tüm gruplara yazmışsın birinde karar kılabildin mi bariMerhaba 18 yaşındayım 60 kgyim boyum 165 hedefim 52küsür benide aranıza alır mısınız
86 kilodan 57 kiloya düştüm.hapsız diyetisyensiz.Tek gereken istemek ve kararlı olmak.Fazla uzatmadan temel konuları yazayım.İlk madde kan ve sağlık değerlerinizi araştırın hormonlarınıza baktırın.Her şey normal ise zayıflamaya başlayabilirsiniz.Benim hiç bir kan değerimde sorun olmadığı gibi aksine daha sağlıklıyım.Başlıyoruz..
SABAH KAHVALTI
Çalışıyosanız bir çay bardağı süte 2 kaşık yulaf ezmesi ,1 kaşık tam tahıl gevrek,1 tatlı kaşığı bal tercihe göre k.üzüm fındık vs..
Çalışmıyosanız daha sağlıklı olan yiyebildiğiniz kadar salatalık domates zeytin peynir yeşil biber acı olanı tercihtir.1 adet haşlanmış yumurta çok haşlanmayacak.
ÖĞLEN
Sebze yemeği 1.5 porsiyon yada çorba 1.5 porsiyon yada et 1.5 porsiyon ekmeksiz.
ARA
Bir porsiyon meyve
AKŞAM
Sabah yulaf yemeyenler sütlü yulaf ,yumurtalı tarifi yemeyenler kahvaltı yapabilir
SONRA
istediğiniz saate kadar ayran ,cacık sarımsak,acı biberli yoğurt ,sütlü sade kremasız kahve serbest.meyve yemiyoruz akşam.
MUTLAKA HER GÜN kAhvaltıdan 2 saat sonra duble bira bardağıyla yeşilçay içine bol limon ve kök tarçın.Çaydan 2 saat sonra yemek.Her gün 3 bira bardağı su.
EKMEK ,TATLI VS.. KESİNLİKLE YOK ! HAFTA SONU TEK ÖĞÜN SERBEST (PİZA İSKENDER TOST,BÖREK VS..İSTEDİĞİ KADAR)
Öpüyorum hepinizi.Bu bilgilerle başarıya ulaşılmış ve hayata adeta yeniden gelinmiştir.Liste tamamen bana aittir.Kıymetini bilin derim :)Bozarsanız pes etmeden tekrar tekrar devam edin.Bu listeyle 5 ayda sağlığınızı bozmadan 30 kilo verirsiniz.Spor yapanlar daha da çok verebilirler.Ben mutluyum sizde olun istedim.Sevgiler..
neyse monicigim olan olmuş artik. diyetisyenden sonra haberlerini bekliyoruz; )yarın diyetisyen var ya bu akşam yemekte sapıttım
hep eşimin yüzünden
sabah her zamanki gibi kahvaltımı ettim
öğlen komşum da cuma kuranındaydım 16:30 gibi:1 kase kısır yedim
akşamda yoğurt yerim diye düşünürken bi baktım bizimki kıyma almış köfte istedi,yaptım köfteyi yanına da makarna yapıyım dedim, tabi yemeyi düşünmüyordum ama şeytan dürttü
normalde yemem bir aydır yemediğim ve artık yemeyeceğim için 1 tabak yedim
çok pişmanım demek isterdim ama değilim sanki
tamam tamam hemen kızmayıngerekçemi yazdım zaten ''bir aydır yemediğim ve bir daha yemeyeceğim için''
kısa günün kârı :)Menüm gelsin
Sabah yani öğlen uyandm
1 lahmacun
Aksam
Firinda balık (hamsi) 15 tane falan
1dlm mısır unu ekmeği
1 kase tarhana
Bol salata
Ara ev yapımı smootie
1.5litre su
23 dk jenefer denen kadinin sporu isim çıktı çıkmak zorunda kaldm
günaydın şekerler
yine kimsecikler yok hayırdır inşallah
günaydın kizlar. kimseler yok. dunden beri ilk defa bu kadar kisa sürdü geçmişi okumak. havalar ısındı bizim kızlar sokaklara dökülüp gecelere mi aktılar acaba
ayy yoksa hepsine mahmut mu çarptıgünaydın kizlar. kimseler yok. dunden beri ilk defa bu kadar kisa sürdü geçmişi okumak. havalar ısındı bizim kızlar sokaklara dökülüp gecelere mi aktılar acaba
kızım çağırıyor beni. onu yatağından çıkarayım da özgürlüğüne kavussun minnak prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?