- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.561
Çok güzel bilgiler moni abla, ellerine sağlık..
Bende az önce bitirdim kahvemi, şu nescafeyi bir türlü bırakamadım yaGünaydın kızlar..
Anam ne kadar msj olmuş çay içiyorum ben daha..birazdan okurum.geçmişi..
Sadede içemiyormusun ben sadede içebiliyorum artık..iyiyim canım dizlerim geçiyo şükür..sen nasılsınBende az önce bitirdim kahvemi, şu nescafeyi bir türlü bırakamadım ya
Nasılsın organiğim.
Başta içiyordum ama bu sonkinde 2in1 aldım.Hep sütlü içmiş oluyorum.Sadede içemiyormusun ben sadede içebiliyorum artık..iyiyim canım dizlerim geçiyo şükür..sen nasılsın
nasıl oldun bu sabah iyimisin biraz daha..Yaaa hala geçmedi midem kardeşim eniyisi nane limon yapayım aklıma şimdi geldi
çok kızdım sanaAy canım ya, ben ilk başlarda 10 dk, 15 dk fln kullanıyordum. Gelen servis özellikle söylemişti. Keşke sana da söyleseydim
rabbim emeklerinin karşılığını versin canım kuş gibi hafif geçir sınavını inşALLAHKızlar yarın sınava gırıcem ondan yokum kac gundur dogru duzgun..
Siz alın olculerı ben yapıcam lısteyı aklımda unutmadım..
Dua edın bu arada bana
Hepınızı cok sevıyorumm ıyı geceler
olsun tam yapta bakalım ne kadar farkedicekiyi kötü gün içinde nasıl beslendiğimi biliyorsunuz,2 öğün ve ara öğünsüz ..
meyve sadece sabah 1 muz 1 hurma.
listeyi görünce neden ters düştüğümüzü anlıcaksınız
nesfit türü şeylerden nefret ederim 10 gün nesfit
3 meyve ve bir meyveli aktivya
2 saatte bir ye
her ne kadar bana hiçç uymasada harfiyen yapıcam
buda listem:
UYANINCA
1 su b oda sıcaklığında su
KAHVALTI(09:00)
1 su b yarım yağlı süt
4 yemek kaşığı nesfit tam tahıllı,1 çay kaşığı tarçın
ARA(11:00)
1 adet elma
1 fincan sıcak su
1 çay kaşığı toz tarçın
ÖĞLE(13:00)
10 adet kuru üzüm
YARIM SAAT SONRA
2 kepçe çorba
1 kase yoğurt
YA DA
haftada 2 gün 2 yumurta büyüklüğünde köfte
bol salata
ARA(15:00)
1 fincan sıcak su
1 kivi
ARA(17:00)
1 kutu aktivya yoğurt meyveli
AKŞAM(19:00/20:00)
bol yeşil salata
haftada 2 gün balık 300grm levrek
haftada 4 gün 4 yemek kaşığı sebze yemeği
haftada 1 gün 120 grm et ızgara ya da fırında
ARA(21:00/22:00)
1 fncan sıcak su
1 adet kivi
SU:3 litre
HAREKET:haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş
hayır canım dk olarak doğru yapıyorsun...Canım pilates ve jessica kaçar dk idi? dakika olarak kaydediyorum sporları :)
Farklı bir öneriniz olursa söyleyin benim ilk aklıma gelen bu şekildeydi.
ay inşallah canım haftada -1 süper olur ama bu sabah kahvaltıdan sonra 2 piko yedim kızlar...1 tanesi 100 kclBaşta içiyordum ama bu sonkinde 2in1 aldım.Hep sütlü içmiş oluyorum.
Oh oh mahmutla her hafta eksi 1 ile gelirsin artık.
Evet aslında miktar olarak az ama sağlıksız olmus diye dedim canım :)Evet canim bu ara surekli biseyler atistirma istedigim var esimde evde olunca disarida onun zararli yiyecek istediklerine ayak uydurmayim diye form biskuvilerinden almistim. Bide şu nestle nesfit cikolatali bar cok hosuma gitti super bir tadi var. Kaloriside az evde yapmayi denicem bir gun onu..
Dunku menum zar zor 1000 kalori oldu.
Tabi o form biskuvilerin yerine meyve yesem daha iyi olur.
cok mu konustum ne
Canım hemen normal düzenine dön yoksa almaya devam edersin. Koruma döneminde kilo almaya başladın mi dikkat etmen lazım hemen yoksa ipin ucu kaçıyorNisan sonu için hedef koydunuz mu??
Bende hedefimi koyayım kilo almaya başladım.
Hiçte takmadan yiyorum bu ara, bizim kaloriferleri kapattılar, burası için çok çok erken oldu. Mayısta bile soğuk oluyor burası.. Sinir oluyorum ya başta o kadar çok yaktılar ki pencereleri açıyordum, şortla bile bunalıyordum. Şimdi de donuyoruz. Isıtıcı aldık ama henüz gelmedi. Ne uzun yazdım.. Soğuk olunca yiyip yiyip oturuyorum. Hiç birşey yapasım gelmiyor.
57 kiloyum. Nisanki hedefim ne olsun ya, biraz düşüneyim ben bunu
Ye sen daha yeay inşallah canım haftada -1 süper olur ama bu sabah kahvaltıdan sonra 2 piko yedim kızlar...1 tanesi 100 kclözür dilerim bir daha olmayacak çok pişman oldummmm
1 aydır ilk kaçamağım hemen burnumdan getir 1 aydır ne güzel menüler yazıyorum görmüyon bi kaçamak yaptım yakaladın hemen ayyyyyEvet aslında miktar olarak az ama sağlıksız olmus diye dedim canım :)
Canım hemen normal düzenine dön yoksa almaya devam edersin. Koruma döneminde kilo almaya başladın mi dikkat etmen lazım hemen yoksa ipin ucu kaçıyor
Ye sen daha ye74 yerine 84 olmak istiyosun sanırım
evet canım alışıcm bkalımAra öğünler çok ama yiyeceklerin toplamda az. 1 kivi ile bir ara öğün. Bence metoyu hep canlı tutacak bir liste
teşekkür ederim kaptanımgünaydınlar kızlar dün tüm gün dışardaydım koşturmaca geçti geçmişi de bitirdim neyseki normal düzene gecemedim az kalorili bir haftasonu diliyorum hepinize
moni cim hayırlı olsun diyetisyenin
aynen canıım harfiyen uyguluyorum bakalım inşallah iyi sonuç alırımnasıl oldun bu sabah iyimisin biraz daha..
çok kızdım sanakaç defa sordum servis mi kurdu kendimiz kurucaz diye o zaman uyarsaydın ya
rabbim emeklerinin karşılığını versin canım kuş gibi hafif geçir sınavını inşALLAH
olsun tam yapta bakalım ne kadar farkedicek
ben 1dk plank da sıkılırım o kadar hareketsiz duramamTamam canım plank ı da eklerim, min 1 dk dan başlattım hesapları, plankını 1 dk olarak eklerim.
Canım kaçamak yapacağın zamn sadece 1 tane ile sınırla, hem yemiş olursun hem abartmamış.ay inşallah canım haftada -1 süper olur ama bu sabah kahvaltıdan sonra 2 piko yedim kızlar...1 tanesi 100 kclözür dilerim bir daha olmayacak çok pişman oldummmm neyse bol su ve mahmut ile telafi edeyim bugun..
Çok haklısın ördeğim. Hemen toparlamaya başlıyorum bu akşamdan itibaren.Canım hemen normal düzenine dön yoksa almaya devam edersin. Koruma döneminde kilo almaya başladın mi dikkat etmen lazım hemen yoksa ipin ucu kaçıyor
Seni anca mahmut paklar..ben bir kahve yapayımsonrada mahmutun başına gideyim bari sporla atayım pikoları
Diyetisyen her 1 günde bir listeyi değiştiriyor mu?? Bir arkadaş öyle yazmıştı sanki..evet canım alışıcm bkalım
teşekkür ederim kaptanım
aynen canıım harfiyen uyguluyorum bakalım inşallah iyi sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?