- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.601
ooohhh mis gibi tertemiz olacak evin desene. ahh biride benim evde bahar temizliği yapsaNeyse bu hafta temizliğe de girişicem birde üstüne Mahmut yakarım yediklerimi..camlar perdeler bahar temizliği
bence herkes en son yazmayı bekliyor.Ölçülerimi aldım, paylaşan kimse yok mu kızlar?
Çok utanıyorum yazmaya
cevabını gördüm servis kurdu dedin ama az başla dedi diye uyardı demedinAşkolsun, sana cevap yazdım ya servis gelip kurdu diye. Görmedin herhalde.Ama hiç aklıma gelmedi az ile başla demek o konuda haklısın.
senin kadar medeni cesaret yüksek kimse çıkmadıBuraya yazmıştım ben 2 gün falan oldu sorun olmaz sanırım
hadi inşALLAHGünaydın canım benim
Allah razı olsun,düne göre çok şükür bugün iyiyim , kahvaltı da az yedim karnım acikti ama midem bozuldu yiyemedim limonlu çay içtim gün içinde de çorba içerim bu düzene girerim girebilirim inşallah yediklerim aklıma geldikçe midem bulanıyor kısır vardı bir tatlı cesiti daha vardı yemedim iyikide yemedim mide felci geçirirdim Allah korusun
bugün bol bol spor su yarına bomba gibi gelirim
hedefim 51 .9 yarın sabah
aylık çok uzun olur istersen 15 günlük yap eskidende yapmıştık özge haftalık açıklıyodu..sen bilirsin yinede canım.Nasıl isterseniz, aslında ay sonunda toplamı verecektim ama haftalıkta olur.
benimkilerin yanında seninkiler devede kulak kalır merak etmeÖlçülerimi aldım, paylaşan kimse yok mu kızlar?
Çok utanıyorum yazmaya
evet canım 20 +20 dk yapıcam yinede geçti ben geçmicek sakat kaldım sandım ne acıdıGuzel menünün nesine yorum yapayım anca böyle kacamaklı menü olsun ki laf soyleyeyim
Dikkat et de iyice sakatlama kendini :)
Ben yazayım mı dicem ama sonra kötü oluyor
ee bende dublex miyimBen 300 metrekare civarı olacağım o zaman
İşin çok o zamanooohhh mis gibi tertemiz olacak evin desene. ahh biride benim evde bahar temizliği yapsagerci bende 3-4 ay içinde ev taşımayı düşünüyorum ama
Kız hiç kullanma kılavuzuna da mı bakmadıncevabını gördüm servis kurdu dedin ama az başla dedi diye uyardı demedin
Aman hepimizin bi tarafları birbirimizden fazlaaylık çok uzun olur istersen 15 günlük yap eskidende yapmıştık özge haftalık açıklıyodu..sen bilirsin yinede canım.
benimkilerin yanında seninkiler devede kulak kalır merak etme
evet canım 20 +20 dk yapıcam yinede geçti ben geçmicek sakat kaldım sandım ne acıdı
ee bende dublex miyim
göğüs: 102 cm
bel :95 cm
göbek :101 cm
kalça :115 cm
bacak üst: sağ : 69 cm sol:70 cm
kol üst : sağ:34 cm sol:35 cm
bu ölçüler reglimin 2.günü alındığı için 1 hafta önceki olculerimden yaklasik 1er cm fazla çıktı.
sorma ya... daha 2 yıl oldu buraya taşınalı. yeni şantiyeme çok uzak. mecburen taşınacağımİşin çok o zaman
1 ay sonra yine regl günüme denk gelecek amaOlsun, 1 ay sonra karşılaştırınca daha mutlu olursun
ya kılavuzda sadece kurulum ve esneme hareketleri var başka bir bilgi yokKız hiç kullanma kılavuzuna da mı bakmadın
neden taşınacaksın zor ev taşımak canım ALLAH kolaylık versin o zaman..ooohhh mis gibi tertemiz olacak evin desene. ahh biride benim evde bahar temizliği yapsagerci bende 3-4 ay içinde ev taşımayı düşünüyorum ama
Beni geçmişsin tebrikler benim göbek 114 olmuşÖlçülerimi de yazıp yerin dibine geçeyim bari
Göğüs 102
Göbek 110 (tam göbek deliğimden)
Bel 107 (elimi belime koyduğum yer)
Kalça 110
Kol 34 (pazu)
Bacak üst 59
Bacak alt 40
hiç vaktim olmadı şimdide dışarı çıkıyorum sabah ölçer bildiririm inşallahbence herkes en son yazmayı bekliyor.
ben de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?