Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya nasıl pişmanım şimdi zaten şişkinliğim vardı birde üstüne çikolata yarın artı gelmem inşALLAH vallahi ağzımdan burnumdan geldi yediklerim

Aşkolsun, sana cevap yazdım ya servis gelip kurdu diye. Görmedin herhalde. Ama hiç aklıma gelmedi az ile başla demek o konuda haklısın.

Son düzenleme:
1 aydır ilk kaçamağım hemen burnumdan getir 1 aydır ne güzel menüler yazıyorum görmüyon bi kaçamak yaptım yakaladın hemen ayyyyy
Guzel menünün nesine yorum yapayım anca böyle kacamaklı menü olsun ki laf soyleyeyim
ben bir kahve yapayım sonrada mahmutun başına gideyim bari sporla atayım pikoları
Dikkat et de iyice sakatlama kendini :)
Ölçülerimi aldım, paylaşan kimse yok mu kızlar?
Çok utanıyorum yazmaya
Ben yazayım mı dicem ama sonra kötü oluyor

ALLAH şifa versin. alışkanlıklar değişti. yenmiyor eskisi gibi dikkat etmek lazım canim
Günaydın canım benim
Allah razı olsun,düne göre çok şükür bugün iyiyim , kahvaltı da az yedim karnım acikti ama midem bozuldu yiyemedim limonlu çay içtim gün içinde de çorba içerim bu düzene girerim girebilirim inşallah yediklerim aklıma geldikçe midem bulanıyor kısır vardı bir tatlı cesiti daha vardı yemedim iyikide yemedim mide felci geçirirdim Allah korusun
bugün bol bol spor su yarına bomba gibi gelirim
hedefim 51 .9 yarın sabah

Guzel menünün nesine yorum yapayım anca böyle kacamaklı menü olsun ki laf soyleyeyim

Dikkat et de iyice sakatlama kendini :)

Ben yazayım mı dicem ama sonra kötü oluyor

Bu defa geçtim seni morordekcim. Tü tü maşallah, nazar değmez inşallah, tabii ki bana değil sana

Ben bu hafta çok kaçamak ve cısslar yaptım. tabii ki karşılığını genişleyen göbeğimle ödüyorum
Bu tatlı krizlerime çare arıyorum kızlar, bir başladım mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Yani ya hep ya hiç mi olmalı? Bende böyle oluyor. Azıcık fazla yediğimiz zaman ertesi hafta +2 kilo fazla mı olacağız? İstediğimiz kiloya ulaşınca da her yemekten korkacak mıyız böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…