- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.581
Sıkılmak değil ama bende duramıyorum. En fazla 45 sn yaptım.ben 1dk plank da sıkılırım o kadar hareketsiz duramam20sn bile o kadar uzun geliyorki
Neyse bu hafta temizliğe de girişicem birde üstüne Mahmut yakarım yediklerimi..camlar perdeler bahar temizliğiSeni anca mahmut paklar..
Ohh ohh kolay gelsin. Şişkinliğin artıları gitti mi, tartıldın mı hiçNeyse bu hafta temizliğe de girişicem birde üstüne Mahmut yakarım yediklerimi..camlar perdeler bahar temizliği
tartılmadım daha tırsıyorum resmenOhh ohh kolay gelsin. Şişkinliğin artıları gitti mi, tartıldın mı hiç
Olmadı seninkini dk ile tutarım canım o zaman uğraşma :)Amanin nasil sayicam o aletin videosu var onu yapiyorum canim.
Bugun yaparsam saymaya calisirim.
Aşkolsun, sana cevap yazdım ya servis gelip kurdu diye. Görmedin herhalde.nasıl oldun bu sabah iyimisin biraz daha..
çok kızdım sanakaç defa sordum servis mi kurdu kendimiz kurucaz diye o zaman uyarsaydın ya
rabbim emeklerinin karşılığını versin canım kuş gibi hafif geçir sınavını inşALLAH
olsun tam yapta bakalım ne kadar farkedicek
Nasıl isterseniz, aslında ay sonunda toplamı verecektim ama haftalıkta olur.hayır canım dk olarak doğru yapıyorsun...
sende haftalık mı açıklayacaksın canım birinciyi...
ben 1dk plank da sıkılırım o kadar hareketsiz duramam20sn bile o kadar uzun geliyorki
Guzel menünün nesine yorum yapayım anca böyle kacamaklı menü olsun ki laf soyleyeyim1 aydır ilk kaçamağım hemen burnumdan getir 1 aydır ne güzel menüler yazıyorum görmüyon bi kaçamak yaptım yakaladın hemen ayyyyy
Dikkat et de iyice sakatlama kendini :)ben bir kahve yapayımsonrada mahmutun başına gideyim bari sporla atayım pikoları
Ben yazayım mı dicem ama sonra kötü oluyorÖlçülerimi aldım, paylaşan kimse yok mu kızlar?
Çok utanıyorum yazmaya
Buraya yazmıştım ben 2 gün falan oldu sorun olmaz sanırımÖlçülerimi yazayım da göt göbek görün
Göğüs 107
Bel 89
Göbek 102
Kalca 113
Bacak 65 (ust) 36 (alt)
Kol 34
200 metrekare ev gibiyim
Günaydın canım benimALLAH şifa versin. alışkanlıklar değişti. yenmiyor eskisi gibi dikkat etmek lazım canim
Guzel menünün nesine yorum yapayım anca böyle kacamaklı menü olsun ki laf soyleyeyim
Dikkat et de iyice sakatlama kendini :)
Ben yazayım mı dicem ama sonra kötü oluyor
Ben 300 metrekare civarı olacağım o zamanBuraya yazmıştım ben 2 gün falan oldu sorun olmaz sanırım
hayır haftada 1 değişecek ama ilki 10 günlük oldu mecburen çünkü hafta içi gitmeye karar verdik uzadı zamanDiyetisyen her 1 günde bir listeyi değiştiriyor mu?? Bir arkadaş öyle yazmıştı sanki..
Ayy çok sevdim bu özelliğini.
yok canım ben istesemde yapamıyorum. kız beni öyle görünce gelip belime oturuyor. yaptığımı da unutuyorum. aklima geldikçe kizçemde yakınlar da değilse yapiyorum az azSıkılmak değil ama bende duramıyorum. En fazla 45 sn yaptım.
hergün liste değişmez. alternatifli öğünler yazar. benim liste 15günde 1 değişiyor.Diyetisyen her 1 günde bir listeyi değiştiriyor mu?? Bir arkadaş öyle yazmıştı sanki..
Ayy çok sevdim bu özelliğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?