Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 de yapıyorum canım daha artırmadım evet esneme yapıyorum başlamadan ve bitirince ..eğim yok galiba nasıl oluyor direnci 10 kadar çıkıyor..

Allah gönlünüze göre versin canım. İnşallah kendi evinizi alırsınız , bizde kiradayız milleti zengin ediyoruz diyorum eşime. Birkaç seneye kadar bizimde ev alma niyetimiz var. Kısmet.
ALLAH hayırlısıyla herkesi ev sahibi yapsın inşALLAH. tek iyi tarafı işine göre evini taşıyabilme lüksün var.

Bence vardır o kadar yakılmış kalori, maşallah orda bir hentbol eksik tatlım, acık yüzme falan

sen ne yaptın bugün? coşmuşsun maşallah

1 de yapıyorum canım daha artırmadım evet esneme yapıyorum başlamadan ve bitirince ..eğim yok galiba nasıl oluyor direnci 10 kadar çıkıyor..
Sen hemen direnci arttırma ana sana tavsiyem tatlım 60 dk 1 de çevireceğine, ilk 10 dk 1 de, sonraki 10 dk 2 de, sonraki 5 dk 3 te, sonraki 5 dk yine 2 de ve son 5 dk yı 1 de ama aynı hızda yaparsan daha kısa zamanda bu yaktığın kalorinin aynısını yakarsın.
Amaç nabzını yükselterek kalori yakmak aslında. Benim sana yazdığım ilk başlangıcın için yapabileceğin şekilde diye düşünüyorum. Ben mesela 1i artık hiç kullanmıyorum, 2 ile başlayıp maksimuma 4 e çıkartıyorum direnci. 8 e kadar ama ilerleyen zamanlarda yapacağım.
Sen zamanla kendi ritmini bulup direnci yani zorluk derecesini kendine göre ayarlayabilirsin.
Bak mesela benim yaptığım;
Hız sabit yaklaşık 20
İlk 5 dk 2 direnç
10 dk 3 direnç
10 dk 4 direnç
10 dk 3 direnç
Son 5 dk 2 direnç
Toplamda 40 dk. İyi de kalori yakıyorum.

Çok uzun yazdım ama inşallah sana da faydası olur. Aslında direnç aralarını daha sık ve daha yüksek yapmak gerekiyor ama onu kondisyonum gelişince , birkaç ay sonra yapmayı planlıyorum.

menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta ile bol dereotu, maydanoz, naneli salata
1 dilim tbe

akşam
yarim kepçe tarhana çorbası
tavuk sote
2dilim tbe

2 kupa yeşil cay
2.5lt su
spor
25dk jessica walking interval
240 mekik
5dk kol 5dk bacak pilates
10dk ağırlıklarla kol çalışması

sen interval yapıyorsun. yarı zamanda aynı kaloriyi harcamış oluyorsun. bu süper birşey ya. @nilsub interval programı vardır mahmutun. bir araştır kitapçığını.

evet canım ben şuan zaten yükseltemem dizlerim yeni alışıyor senin dediğin gibi mantıklı aslınsa ilk 5 dk ısınıp yavaş yavaş artırmak ama şuan kondüsyonum el vermez

spora gellllllllllllllllll

az olmuş sanki menün..

kızlar menüm..

sabah 1 çk aspir yağı elma sirkeli ılık su

kahvaltı 1 yumurta biraz domates salatalık 4-5 zeytin 1 dilim tbe 2 piko

ara sade türk kahvesi

öğlen 5 yk makarna 1 tabak kıvırcık salata

ara sade nescafe 1 minik yerli muz 1 kuru incir tarçınlı

akşam 1 tabak et sote 1 tabak kıvırcık salata 1 dilim tbe

su 2.5
3 kupa yeşil çay
2 kupa 5'i bir arada çay

spor 60 dk eliptik
20 dk yürüyüş fancynancy

Supersin valla ama dikkat et kendine gene tutulup kalcaksin diye korkuyorum :)
ay çivi çiviyi söker dedim.. ya şaka bi yana eliptiğe çıkınca zevkli oluyor sıkılmıyorum telden müzik açıp kulaklıkları takınca iyi oluyo ... sen nasılsın bugun Umut paşacık hareketlidir çok bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…