- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.641
Birde ulaşırsam daha süper olacak EbrucuğumHedef süper
30 nisan hedefleri
ebrusonmez 57.0 --- 54.9
fancynancy 80,5 -- 77
Cikilatacanavari 84.4-- 79.9
0zlem 74.7 ---- 69.9
Kızlar ilk kilonuz cuma hedefiniz mi guncel kilonuz mu? Ona gore duzeltim bende.
bence seninki daha güzelSüpersin ortimmmm
1 de yapıyorum canım daha artırmadım evet esneme yapıyorum başlamadan ve bitirince ..eğim yok galiba nasıl oluyor direnci 10 kadar çıkıyor..Maşallah
Önceden söylememiştim ama şimdi söylüyorum, egzersizini bitirdiğinde mutlaka soğuma hareketleri yap canım, sakatlanmalar olabiliyor esneme yapmazsan. yapıyor musun?
Birde direnci kaçta yapıyorsun canım? Eğim var mı eliptikte?
10 yazacaktım tuş basmamış canım.
ALLAH hayırlısıyla herkesi ev sahibi yapsın inşALLAH. tek iyi tarafı işine göre evini taşıyabilme lüksün var.Allah gönlünüze göre versin canım. İnşallah kendi evinizi alırsınız , bizde kiradayız milleti zengin ediyoruz diyorum eşime. Birkaç seneye kadar bizimde ev alma niyetimiz var. Kısmet.
geçmiş olsun. tez zamanda gönlünüze göre olsun2 saatlik hızlı hızlı yürümeli ev arama marotonumuz hüsranla sonuçlanmıştır
Menüm;
09:30
1 kasarlı simit ve türk kahvesi
14:30
Karısık ızgara (tavuk,et,kıyma)
Salata ve avuc ici kadar 2 parca kebap ekmegi
200 ml ayran
Aksami yogurtla gecistirecektim spordan sonra acıktıgımı hissedince
19:00
1 parca kebap ekmegi arasina karisik izgara ve salata
Simdide sütlü filtre kahve iciyorum
2,5 L su
Spor; toplam 2,5 saat ve 15000 adım
1 saat yürüyüs
30 dk basketbol
1 saat voleybol
Sözde 695 cal.Dogrumudur acaba?
---
Simdilik bukadar
fancynancy
süpersin
sen ne yaptın bugün? coşmuşsun maşallahMenüm;
200 ml ayran
2,5 L su
1 saat yürüyüs
30 dk basketbol
1 saat voleybol
---
Simdilik bukadar
fancynancy
Sen hemen direnci arttırma ana sana tavsiyem tatlım 60 dk 1 de çevireceğine, ilk 10 dk 1 de, sonraki 10 dk 2 de, sonraki 5 dk 3 te, sonraki 5 dk yine 2 de ve son 5 dk yı 1 de ama aynı hızda yaparsan daha kısa zamanda bu yaktığın kalorinin aynısını yakarsın.1 de yapıyorum canım daha artırmadım evet esneme yapıyorum başlamadan ve bitirince ..eğim yok galiba nasıl oluyor direnci 10 kadar çıkıyor..
sen interval yapıyorsun. yarı zamanda aynı kaloriyi harcamış oluyorsun. bu süper birşey ya. @nilsub interval programı vardır mahmutun. bir araştır kitapçığını.Sen hemen direnci arttırma ana sana tavsiyem tatlım 60 dk 1 de çevireceğine, ilk 10 dk 1 de, sonraki 10 dk 2 de, sonraki 5 dk 3 te, sonraki 5 dk yine 2 de ve son 5 dk yı 1 de ama aynı hızda yaparsan daha kısa zamanda bu yaktığın kalorinin aynısını yakarsın.
Amaç nabzını yükselterek kalori yakmak aslında. Benim sana yazdığım ilk başlangıcın için yapabileceğin şekilde diye düşünüyorum. Ben mesela 1i artık hiç kullanmıyorum, 2 ile başlayıp maksimuma 4 e çıkartıyorum direnci. 8 e kadar ama ilerleyen zamanlarda yapacağım.
Sen zamanla kendi ritmini bulup direnci yani zorluk derecesini kendine göre ayarlayabilirsin.
Bak mesela benim yaptığım;
Hız sabit yaklaşık 20
İlk 5 dk 2 direnç
10 dk 3 direnç
10 dk 4 direnç
10 dk 3 direnç
Son 5 dk 2 direnç
Toplamda 40 dk. İyi de kalori yakıyorum.
Çok uzun yazdım ama inşallah sana da faydası olur. Aslında direnç aralarını daha sık ve daha yüksek yapmak gerekiyor ama onu kondisyonum gelişince , birkaç ay sonra yapmayı planlıyorum.
evet canım ben şuan zaten yükseltemem dizlerim yeni alışıyor senin dediğin gibi mantıklı aslınsa ilk 5 dk ısınıp yavaş yavaş artırmak ama şuan kondüsyonum el vermezSen hemen direnci arttırma ana sana tavsiyem tatlım 60 dk 1 de çevireceğine, ilk 10 dk 1 de, sonraki 10 dk 2 de, sonraki 5 dk 3 te, sonraki 5 dk yine 2 de ve son 5 dk yı 1 de ama aynı hızda yaparsan daha kısa zamanda bu yaktığın kalorinin aynısını yakarsın.
Amaç nabzını yükselterek kalori yakmak aslında. Benim sana yazdığım ilk başlangıcın için yapabileceğin şekilde diye düşünüyorum. Ben mesela 1i artık hiç kullanmıyorum, 2 ile başlayıp maksimuma 4 e çıkartıyorum direnci. 8 e kadar ama ilerleyen zamanlarda yapacağım.
Sen zamanla kendi ritmini bulup direnci yani zorluk derecesini kendine göre ayarlayabilirsin.
Bak mesela benim yaptığım;
Hız sabit yaklaşık 20
İlk 5 dk 2 direnç
10 dk 3 direnç
10 dk 4 direnç
10 dk 3 direnç
Son 5 dk 2 direnç
Toplamda 40 dk. İyi de kalori yakıyorum.
Çok uzun yazdım ama inşallah sana da faydası olur. Aslında direnç aralarını daha sık ve daha yüksek yapmak gerekiyor ama onu kondisyonum gelişince , birkaç ay sonra yapmayı planlıyorum.
spora gellllllllllllllllllMenüm;
200 ml ayran
2,5 L su
1 saat yürüyüs
30 dk basketbol
1 saat voleybol
---
Simdilik bukadar
fancynancy
az olmuş sanki menün..menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta ile bol dereotu, maydanoz, naneli salata
1 dilim tbe
akşam
yarim kepçe tarhana çorbası
tavuk sote
2dilim tbe
2 kupa yeşil cay
2.5lt su
spor
25dk jessica walking interval
240 mekik
5dk kol 5dk bacak pilates
10dk ağırlıklarla kol çalışması
Supersin valla ama dikkat et kendine gene tutulup kalcaksin diye korkuyorum :)
ay çivi çiviyi söker dedim..Supersin valla ama dikkat et kendine gene tutulup kalcaksin diye korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?