- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.841
Monicim sen böyle yazınca aklıma muskamiz geldi, ona da böyle sacma sapan konusan kisiler vardı ama azmetti başardı, eminim sen de başaracaksıninşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bakkilolu olunca direk yürüyemez oluyorsun bu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.
ayy hepsine yedireceğim o lafları
Hahah beni de eklemis yerimKabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
ya da beni etiketlesenız de olur..
Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınızeEki Görüntüle 1976582
Feyzosum gel tabi ki kapımız hep açık sanagünaydın kızlar . bende bu takımda liste dışı yarışa bilir miyim bugünden itibaren :)
nilsub morordek inatettimolacak toplight
kaptanlar eskiden sizdiniz değiştimi bilemedim sizi etiketledim kızlar. gerçi nilgün değil onu biliyorum da olsun onuda etiketleyim dedim ,eksik kalmasın
Günaydın bayanlarrr..
Günaydın ortilerimm ve 5.takımın diğer güzel bayanlarıgünayyyyyddddınnnnnnnnn herkese kazasız belasız bol diyetli hayırlı bir gün olsun inşALLAH..
günaydın kızlar . bende bu takımda liste dışı yarışa bilir miyim bugünden itibaren :)
kaptanlar eskiden sizdiniz değiştimi bilemedim sizi etiketledim kızlar. gerçi nilgün değil onu biliyorum da olsun onuda etiketleyim dedim ,eksik kalmasın
sizlerede günaydın tatlışlargünaydın kızlarrrrrr
Günaydın canım. senin bu tez hocanın derdi ne? birde tez hocanın bayan olup bu şekilde seni daraltması çok ilginç. Bu kadının çoluğu çocuğu yok mu? hiç hamilelik yaşamamış galiba. yazık günahtır yaa... neyse sen üzme kendini. eden bulur unutma.Gunaydinnn guzel bir gun olsun herkese. Dun ogleden sonra gelemedim tez hocam kafami bozdu yine
Monicim sen böyle yazınca aklıma muskamiz geldi, ona da böyle sacma sapan konusan kisiler vardı ama azmetti başardı, eminim sen de başaracaksın
Hahah beni de eklemis yerimkız ben de aldım ölçülerimi ama beni burda vururlar diye yazmamıştım. Seni gördükten sonra bana bulasmazlar kağıdı bulunca yazayım, dogum sonrası karşılaştırır moral depolarım
Feyzosum gel tabi ki kapımız hep açık sananasılsın neler yapıyosun?
Günaydın. Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine çabuk toparlanGunaydin kizlar
kaç gundur feci hastayim o yuzden yazamadim
bugun 5 gun rapor verdi doktor evde toparlanirim ins.
Sagol canimGünaydın. Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine çabuk toparlan
Kendisinin bir kızı var, hatta duyduguma gore kızı kolikmis ilk dogdugunda, baya sıkıntı cekmis aslında ama insan iş ve kontrol manyağı olunca boyle oluyor. Doguma kadar çalıştırmayı düşünüyor beni, dun bunu anladım. Ama pes ediyorum artık, yapmayacağım dediklerini...Günaydın canım. senin bu tez hocanın derdi ne? birde tez hocanın bayan olup bu şekilde seni daraltması çok ilginç. Bu kadının çoluğu çocuğu yok mu? hiç hamilelik yaşamamış galiba. yazık günahtır yaa... neyse sen üzme kendini. eden bulur unutma.
Aleykum selam kardeşimSelamün Aleyküm kardeş takım
Herkese hayırlı ve bol eksili bir sabah diliyorum
moni Ayşeme iadeyi ziyarete geldim Kuzum bu sabah dibine kadar enerji doluyum hatta enerji patlaması yaşıyorum Kendimi çok iyi hissediyorum ve birazda size bırakayım dedim Komşuluk hakkı
Sabah erkenden uyanıp bende listeme uygun kahvaltımı yaptım hatta birazdan birde şekersiz keyif kahvemi içerim
Ayyyyy Salı günü acaba ne göreceğiz Diyetisyendeki tartıda
Söyledim mi sana bilmiyorum ( malum B12) dün kuzuyu hastaneye kaşını göstermek için Plastik cerrahiye götürdüm ve orda şansa Dilekle karşılaştık o malum dün gitmişti kontrole ve tam listesine uyamadığı halde 3 kg vermiş 10 günde üstelik 1 kgsu tamamen yağdan
Bir gaza geldim sorma gitsinikinci listesi de çok güzel
Hadi Arkadaşım pes etmek yok biz bunu kesinlikle çok rahat başaracağız sonrada Enişteye sen kal pertin çıkar benim kadar yürüyemezsin malum yaş ilerledi dersinBizimkiyle aramız 6 yaş olduğu halde bazen seneler geçti yaşlandık ya dediğinde tövbe de dilin kurur kendi adına konuş ben daha çıtırım diyorum aile boyu çıtır ambalajı ufalttıkmı tamam nasılsa ergenlik ruhumuzda var
hoşgeldin tatlım tabiiki liste dışı yarışabilirsingünaydın kızlar . bende bu takımda liste dışı yarışa bilir miyim bugünden itibaren :)
banucum eminim bu sefer hem sen hem ayşe vereceksiniz çok güzel olup milleti çatlatacaksınız ben ikinize de ghüveniyorumSelamün Aleyküm kardeş takım
Herkese hayırlı ve bol eksili bir sabah diliyorum
moni Ayşeme iadeyi ziyarete geldim Kuzum bu sabah dibine kadar enerji doluyum hatta enerji patlaması yaşıyorum Kendimi çok iyi hissediyorum ve birazda size bırakayım dedim Komşuluk hakkı
Sabah erkenden uyanıp bende listeme uygun kahvaltımı yaptım hatta birazdan birde şekersiz keyif kahvemi içerim
Ayyyyy Salı günü acaba ne göreceğiz Diyetisyendeki tartıda
Söyledim mi sana bilmiyorum ( malum B12) dün kuzuyu hastaneye kaşını göstermek için Plastik cerrahiye götürdüm ve orda şansa Dilekle karşılaştık o malum dün gitmişti kontrole ve tam listesine uyamadığı halde 3 kg vermiş 10 günde üstelik 1 kgsu tamamen yağdan
Bir gaza geldim sorma gitsinikinci listesi de çok güzel
Hadi Arkadaşım pes etmek yok biz bunu kesinlikle çok rahat başaracağız sonrada Enişteye sen kal pertin çıkar benim kadar yürüyemezsin malum yaş ilerledi dersinBizimkiyle aramız 6 yaş olduğu halde bazen seneler geçti yaşlandık ya dediğinde tövbe de dilin kurur kendi adına konuş ben daha çıtırım diyorum aile boyu çıtır ambalajı ufalttıkmı tamam nasılsa ergenlik ruhumuzda var
okul ev arası gidip geliyorum gülüm , sen napıyosun bebiş nasıl oldu ne kadar kaldı kucağına almana, o tez hocan ben bildim bileli uğraşıyo senle heralde yanlış hatırlamıyorsam , evdeki mutsuzluğunu senden mi çıkarıyor,Allah ıslah etsin ,sanki senin derdin sana yetmiyor . neyse elbet biter o tezinde kurtulursun inşallah . senin karnında bebiş var moralini onun için yüksek tutmaya çalış , bebekler hisseder derler . üzme tatlı canını senGunaydinnn guzel bir gun olsun herkese. Dun ogleden sonra gelemedim tez hocam kafami bozdu yine
Monicim sen böyle yazınca aklıma muskamiz geldi, ona da böyle sacma sapan konusan kisiler vardı ama azmetti başardı, eminim sen de başaracaksın
Hahah beni de eklemis yerimkız ben de aldım ölçülerimi ama beni burda vururlar diye yazmamıştım. Seni gördükten sonra bana bulasmazlar kağıdı bulunca yazayım, dogum sonrası karşılaştırır moral depolarım
artık kedilerin spor dönemi bitti ,martı atlattılarCDN.YEMEK.COM
"Kanka bu yaz akıyoruz sahillerde, gör bak dipçik gibi olucam"
kedi bile yaz geliyo diye spora başlamış
çok sağ ol canımgünaydınlarrr
hoşgeldin tatlım tabiiki liste dışı yarışabilirsin
banucum eminim bu sefer hem sen hem ayşe vereceksiniz çok güzel olup milleti çatlatacaksınız ben ikinize de ghüveniyorum
banucum eminim bu sefer hem sen hem ayşe vereceksiniz çok güzel olup milleti çatlatacaksınız ben ikinize de güveniyorum
Sağlıklı yaşam için hiçbir şey den geri kalmamak için kendini daha iyi hissettekmek için burda birbirimizle destek için tabiki zayiflayacaksinkızlar beni az itip kakın dürtükleyinde zayıflayım ya şipşişko kaldım ,baskıya ihtiyacım var
Kazıktı veysosum yaa.. oyle bı gırdık cıktık beynımı bıraktım kagıdın ustune cok yorucu bı sınavdıÖzgem sınav nasıldı
Ay bı hosgeldın de ben dıyeyım feyzosumgünaydın kızlar . bende bu takımda liste dışı yarışa bilir miyim bugünden itibaren :)
Benımkınde yazmıyo canım..Çörek otu ve aspir yagının uzerinde açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanınız yazıyor. Katkı maddesi ve koruyu olmadigi icinmis.
Sizinkide oyle mi kızlar? 1 aya bitmez 250ml..
Hala kalın gelıyorum ben kendıme ondan yazdım kız yoksa kımseyı gıcık etmek degıldı amacım.. ver bakem senı de ekleyeyım lısteyeGunaydinnn guzel bir gun olsun herkese. Dun ogleden sonra gelemedim tez hocam kafami bozdu yine
Ben itinayla örselerim seni bebeyimkızlar beni az itip kakın dürtükleyinde zayıflayım ya şipşişko kaldım ,baskıya ihtiyacım var
sen merak etme biz sana baskı yaparız ama sende söz dinleyeceksinkızlar beni az itip kakın dürtükleyinde zayıflayım ya şipşişko kaldım ,baskıya ihtiyacım var
tatlım gidecek o 40 kg sen hiç merrak etme hattaSağ olasın canımdiyetisyenin enerjisinden midir nedir bu kez cidden bende çok inanıyorum başarabileceğimize Hatta bu sabah kendi kendime keşke çok daha evvel bu hatunu duysaydım da okadar kilo almamış olsaydım en azından şimdi yolum çok daha kısa olurdu hatun bana 40 kg vereceğiz birlikte dedi ve normalde oha 40 mı demem gerekirken kesinlikle inanıyorum üstelik hiçde zor gelmeyecek gibi Hem inanmak başarmanın yarısıdır demiyorlar boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?