- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.821
Hımmm, bende ölçülerime bu şekilde bir daha bakayım.canım onu konuştuk herkesin göbek deliği ayni yerde olmuyo aşağı yukarı yeri değişiyo.
Göbeğini en çıkık yerden ölç belini de en kıvrımlı yerden alabilirsin
27 dk cnm
Tutmadım o evi nişanlima kalsa güzel ama ben begenmedim ömrümüzün yarısı mutfakta geçiyor zaten
Daha genc daha spor işi klasık gıyınıyorum geneldeŞimdiki tarzın ne? Nasıl bir değişiklik düşünüyorsun canım?
Bolca tayt modeli pantolon, kısa paça ve mümkünse yırtık kotlar, güzel t-shirt veya bluzler. Bolca spor ayakkabı ya da spor model babet ya da sandaletler. Oh mis. Spor giyim candır yaDaha genc daha spor işi klasık gıyınıyorum genelde
günaydın ortimGünaydın bayanlarrr..
Supersin ortim.fancynancy dün 25 dk eliptik 25 dk yürüyüş yaptım canım akşam giremedim haberin olsun canım
hani uyanmışın ama telefonda mesaj yok ,artık beni ikinci plana mı atıyon daha da yazmam sanagünaydın ortim
biraz bel ağrım var bu sabah.. canım ya sormaDün +1 ile gune baslamistim.Wc sorunu cozulunce bugun Cuma kilomu gordum artik calısmalar eksi gormek icin.Dün yine wasa aldım ekmek yerine onu yicem.
Supersin ortim.Agrıların gecti mi ?
hoş geldin kız ben değilim artık kaptan yardımcısı ama gelebilirsin tabiki liste dışı olursun bizim gibi..günaydın kızlar . bende bu takımda liste dışı yarışa bilir miyim bugünden itibaren :)
nilsub morordek inatettimolacak toplight
kaptanlar eskiden sizdiniz değiştimi bilemedim sizi etiketledim kızlar. gerçi nilgün değil onu biliyorum da olsun onuda etiketleyim dedim ,eksik kalmasın
yok kızzz uyuyosundur diye yazmadım ne bilim erken kalkacağını okulda yok niye kalktınki senhani uyanmışın ama telefonda mesaj yok ,artık beni ikinci plana mı atıyon daha da yazmam sana
aa hiç dikkat etmedim bitmez ki çk ile birde ben bazen arada veriyorum bakayım bende sağolÇörek otu ve aspir yagının uzerinde açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanınız yazıyor. Katkı maddesi ve koruyu olmadigi icinmis.
Sizinkide oyle mi kızlar? 1 aya bitmez 250ml..
Tebrikler canım.Doğum kılolarımı vermış bulunmaktayım
Şimdi sıra öncekılerde aldıgım 5 kıloda
Diyetisyene gidiyorum zaten. Beslenmemde sıkıntı yok. tardıda yağdan da yaktığım görünüyor ama ödemi çözemedim. diyetistyen adet dönemi 2-3kg a kadar şişlik olabilir dedi. öğlene doğru kalmıyor bunu hissediyorum. dün gece int. biraz araştırdım bir dahiliye dr. gitmek lazım.bilemedim ki, tuz kullanıyor musun diyeceğim ama sanmıyorum. vücutta en çok suyu tutanın tuz olduğunu biliyorum sadece. Ödem söktürücü çay falan işe yaramıyor mu canım? Gerçi onda da gece oluyor olanlar diyorsun. diyetisyene gitmeyi düşünüyor musun?
Kesinlikle haklısın.27 dk cnm
Tutmadım o evi nişanlima kalsa güzel ama ben begenmedim ömrümüzün yarısı mutfakta geçiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?