- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.861
Evet canım başımın belası oldu hoca resmen. Hamile halime acır belki dedim ama yook nerde, insafsız kadınokul ev arası gidip geliyorum gülüm , sen napıyosun bebiş nasıl oldu ne kadar kaldı kucağına almana, o tez hocan ben bildim bileli uğraşıyo senle heralde yanlış hatırlamıyorsam , evdeki mutsuzluğunu senden mi çıkarıyor,Allah ıslah etsin ,sanki senin derdin sana yetmiyor . neyse elbet biter o tezinde kurtulursun inşallah . senin karnında bebiş var moralini onun için yüksek tutmaya çalış , bebekler hisseder derler . üzme tatlı canını sen
Yazıyorum kaydet bakalım :)Hala kalın gelıyorum ben kendıme ondan yazdım kız yoksa kımseyı gıcık etmek degıldı amacım.. ver bakem senı de ekleyeyım lısteye
Oha bildiğin ufalmissin şaka gibiDün benim ölçülerime gıcık mısın sen diyenler kimlerdi..
1yıl önceki 3+1 Özge yi takdim ederim efenim..Şimdi 2+1 diyelim.. Amaç minnak bir stüdyo daire diyelim
Eki Görüntüle 1977044
Ayak numaram bile küçüldü diyom kimse inanmıyoOha bildiğin ufalmissin şaka gibi
Ay hayırlısıyla gönlüne göre bulursun inşallah güzel bi ev canımGünaydın 5. Takımın gülleri
Ben bugün de evdeyim kendimi yılık izne çıkmış gibi hissediyorum resmen hastaneyi taşıdılar bi kontrolden geçememiş gelmeyin icapta bekleyin dediler çok sıkıldım çalışmak istiyorum yoksa ev bakarak kafayı tirlaticam
biraz bel ağrım var bu sabah.. canım ya sorma
Baktin mi ortim?aa hiç dikkat etmedim bitmez ki çk ile birde ben bazen arada veriyorum bakayım bende sağol
Gecmis olsun canım.Gunaydin kizlar
kaç gundur feci hastayim o yuzden yazamadim
bugun 5 gun rapor verdi doktor evde toparlanirim ins.
Allah kolaylık versin canım karnın burnunda cok zor.Kendisinin bir kızı var, hatta duyduguma gore kızı kolikmis ilk dogdugunda, baya sıkıntı cekmis aslında ama insan iş ve kontrol manyağı olunca boyle oluyor. Doguma kadar çalıştırmayı düşünüyor beni, dun bunu anladım. Ama pes ediyorum artık, yapmayacağım dediklerini...
Kabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
ya da beni etiketlesenız de olur..
Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınızeEki Görüntüle 1976582
oo.. süperDün benim ölçülerime gıcık mısın sen diyenler kimlerdi..
1yıl önceki 3+1 Özge yi takdim ederim efenim..Şimdi 2+1 diyelim.. Amaç minnak bir stüdyo daire diyelim
Eki Görüntüle 1977044
bir gıcık daha... 90-60-90a yaklaşmışGöğüs 91
Bel 77
Göbek 91
Kalça 94
Kol 27
Bacak 51
Alt bacak 33
aaaaaaaaaaaaa yün kazak gibi çekmişsin resmenDün benim ölçülerime gıcık mısın sen diyenler kimlerdi..
Eki Görüntüle 1977044
hahah ifşa oldun ATATÜRK temisin oraya taşıyolar dimiGünaydın 5. Takımın gülleri
Ben bugün de evdeyim kendimi yılık izne çıkmış gibi hissediyorum resmen hastaneyi taşıdılar bi kontrolden geçememiş gelmeyin icapta bekleyin dediler çok sıkıldım çalışmak istiyorum yoksa ev bakarak kafayı tirlaticam
ama evet kilo ile orantılı ayak bencede ..Ayak numaram bile küçüldü diyom kimse inanmıyo
Ay hayırlısıyla gönlüne göre bulursun inşallah güzel bi ev canım
yok daha eliptiğe sıra gelmedi bugun süt ile bir leğen hamur yoğurdum pişi yaptım komşularıma dağıttım ...biraz uzandım kalktım kahve içiyorumGecmis olsun canim cok zorlama kendini eliptik kullanirken.
Baktin mi ortim?
Gecmis olsun canım.
Allah kolaylık versin canım karnın burnunda cok zor.
hadi bakalım bekliyoruzÇok şükür gribi atlattık, ailece iyileştik. Regl de oldum, bitmek üzere. Bomba gibi aranızdayim. Birazdan ölçülerimi de alıp yazacağım...
aaaabir gıcık daha... 90-60-90a yaklaşmış
bir gıcık daha... 90-60-90a yaklaşmış
Benım hedeflerim beden yazılmamış bakayımmm7 nisan haftalık hedefler
moni>>>104,5
Cikilatacanavari >> 83.7
lydznp>>> 86
toplight>>>69,9
inatettimolacak>>> 62,7
BuRCuCuKkK >>> 55.7
30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9
fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9
Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5
güzel olmuş canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 08.45
1 bardak süt
1 muz
Ara
1 elma
Öğlen 12.30
1 kepce bezelye yemeği
3 y.k. haşlanmış makarna
1 kase yoğurt
Ara
1 activia yoğurt
Akşam 18.00
4 dolu yemek kaşığı az yagli kabak yemegi
1 kase yoğurt
Yarım dilim beyaz ekmek
2 Yeşilçay, 2 sade t.kahvesi, 2 şekersiz çay, 2 litre su
Spor 30 dakika tempolu yürüyüş, 1 mil leslie
benimkiler çıtır ölçüsü tabikiaaaasorma ay en fena benim ölçüler galiba
afiyet olsun az helva derken 1 yk falan mı yarım kasemiMenüm;
Cörek otu yağı ve 500ml elma sirkeli ılık su
08:00
2 wasa
1 haslanmıs yumurta
1 ücgen peynir
7 yesil zeytin
1 tk acı biber salcası
Yarım domates,maydanoz ve çay
12:00
Ceyrek pogaca
2 dilim peynir,sucuklu yumurta
Az helva
15:00
1 kupa sutlu filtre kahve
1 incir,1 kayısı, 1 y1k yer fıstıgı, 1 yk kabak cekirdegi
19:00
6 yk yogurt,2 yk chia,1 tk keten tohumu
1 kuru incir
1 wasa
2,5 L su
1 L maydanoz suyu
Spor;
1 saat 40 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?