- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.021
cnm geçmiş olsun
bişey falan mı dokundu size
Hahha doğru bi de o var, belki de keltos bi oglum olacak
Haftaya son canım sonra izne çıkıyorum (sözde). Tez hocam rahat bırakır mı bilmiyorum, bence beni doguma kadar çalıştıracakverileri topluyorum cok az kaldi, bi yandan da analizlerine başladım işte yetiştiği kadar artık...
Masallah oglusa
Bence de plank süper bi hareket her yeri çalıştırıyor :)
Geçmiş olsun canım
slm kızlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için..geçmiş olsun canım
bir şey dokunmuş olabilir mi?
günaydın hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz...Gunaydinlaaar
Biz kontrole gidiyoruuuuz
günaydınn ortimGünaydın bayanlarrr..
Çok gecmis olsun canımslm kızlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için..
evet dün sabah veli toplantısına gittim dönüşte pazar yaptım sonra kızım eşim merkeze 23 nisan kıyafetini almaya gittik dışarda tavuk döner yedim kızımla ben ekmeksiz porsiyon yedim kızım lavaşla yedi eşim köfte yedi ondan ona bişey olmadı galiba.. tavuk bozdu midemizi sanırım.. tabi kızım daha hassas olduğu için onu daha kötü etkiledi..ama iyiyiz bu sabah..
günaydın haaaaaaa sen kim beni geçmek kim o öyle bir defalık bir durum du..Günaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin yatoplight inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki 0zlem günaydın tatlım fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım
Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum
sağol canım pis boğaz olduğum için beni çok sarsmadıÇok gecmis olsun canım
Hahayytt sen iki iki artıyon haftaya eşitizgünaydın haaaaaaa sen kim beni geçmek kim o öyle bir defalık bir durum du..
sorma yaaaaaaHahayytt sen iki iki artıyon haftaya eşitiz
Aaa ortimi unutmuşum.Çok ayıp yaa
wendy bak yoksun ortalıkta unutturdun kendini
Birde çıtır mezunlarımız var tabi :))
@medusa38 @KumraL_KrakeR
Sen böyle görüp görüp yemiyon ya için şişiyor ondan fazla cikionsorma yaaaaaadünde bugunde eliptik yapmadım şişlikler insin diye bakalım yarın sabah ne olcakk
ya inanki dün dışardaydık eşim tiramisu yedi ben yemedim böylee ağzım acık izledim ... cuma günü bir öğün kaçamak hakkımda yicem dedim eşimde vayy çok dirayetli gördüm seni diyoo
Sen böyle görüp görüp yemiyon ya için şişiyor ondan fazla cikion1-2 çatal al göz hakkı be
benimle dalgaa geçiyorlar ortilerin mezun oldu diye senin ortinde mezun sende asılda mezun ol bakalımGünaydınlaar :)
hakkaten ortim unutmuş benikuzucum yoğunum bu ara, ara ara uğruyorum ancak işte sen unutma sakın beni ama
günayyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnn.......sanada naberGünaydın kızlar hayırlı sabahlar :)
ne yaptın işe gittin mi taşıdılarmı hastaneyi artık hastalarda çok uğraşmış bugun git yarın gel diye birde ne dicem yeni hastane çok uzak ter yerde kolaymı sana ulaşımı..Sen böyle görüp görüp yemiyon ya için şişiyor ondan fazla cikion1-2 çatal al göz hakkı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?