- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.981
Hahha doğru bi de o var, belki de keltos bi oglum olacakbakalım saçlımı olacak? Benim oğlan kız gibi saçla doğdu. kızın kafada 3 tel yoktu
Haftaya son canım sonra izne çıkıyorum (sözde). Tez hocam rahat bırakır mı bilmiyorum, bence beni doguma kadar çalıştıracakmorordek canım izin haftan ne zamn?? Yoluna koydun mu işleri.
Masallah oglusaselam kızlar
bebişimizegeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
yeni doğan sünnetinin çok faydası var en başta ruhsal olarak , kaptanımın da dediği gibi bebişler de henüz ağrı eşiği olmadığı için çok rahat ve hızlı geçiyor süreç
bebişimiz de çok iyi maşallah bugün pansumanı vardı gittik sargısını çözdüler haftaya da doktoru görecek kontrol amaçlı
Bence de plank süper bi hareket her yeri çalıştırıyor :)1,5 dakika plank
kızlar hergun yapmaliyiz aslinda heryere etkisi var bunun durabildiginiz kadar durun dirsekler uzerinde..
Geçmiş olsun canımSlm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
geçmiş olsun canımSlm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
Geçmiş olsun canım benim Allahım sifasini versin inşallah... inşallah sende iyi olursun sağlam insan bile hastaneye gidince hasta oluyor , bu havalar da dikkat edilmesi gereken havalar bir sıcak bir soğuk çok çabuk hasta oluyor insan...Slm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
Canım gecmis olsunSlm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
maşallah sana iyice coştun ALLAH hevesinin kırılmasına fırsat vermesin inşALLAHGünün ilk menusu benden olsunn.
Menüm;
Uyaninca Cörek otu yagi ve 400ml su
10:00
2 parca bol ıspanaklı fırında börek
Kk kadar beyaz peynir
1 kücük domates ve çay
14:00
1 cay bardagı zencefilli tarcınlı süt
1 kucuk fincan yer fıstıgı-kabak cekirdegi
16:00
1 büyük türk kahvesi
8 gr cikolata(41 cal.)
Yarım galeta
18:30
8 yk bezelye
5 yk yogurt icine yarim avuc taze nane
1 wasa
Aksamda sutlu filtre kahve icerim..
2 L su uyuyana kadar 3'ü bulur
400ml maydanoz suyu
Spor;
155 dakika yürüyüş 17000 adım
1,5 dakika plank
kızlar hergun yapmaliyiz aslinda heryere etkisi var bunun durabildiginiz kadar durun dirsekler uzerinde..
cok geçmiş olsun ortiim. ALLAH her ikinize de şifa versin inşALLAHSlm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
hayırlı akşamlar canım.Kızlar bugünkü menumu paylasayim
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
Salatalık
Peynir 2 dilim
3/4 zeytin
Öylen 1 de
Salata
Etli patates
Akşam 7 bucukda
Kıymalı pide 1 tane
Peynir domates
2 bardak limonlu çay
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
Birazdan kayisili form çayı içerim
Ee yediklerimi eritmek için
Yarım saat leslie yapacağım aslında daha fazla yapsam iyidir yapabildiğim kadar devam ederim
Herkese hayırlı akşamlar kızlar:)
insallah canım hepimizin hevesi hic bir zaman kırılmasın insallah..maşallah sana iyice coştun ALLAH hevesinin kırılmasına fırsat vermesin inşALLAH
bende yazayım menümü
sabah
1 haşlanmış yumurtla
1 dilim ekmek
ara 4 kayısı kurusu
öğlen
1 dilim rosto yanında 1yk patates püresi
4yk yoğurt nane limon kekik ve pulbiberli
yesil salata üstüne de 2yk kısır
ara portakal
ara ayran
aksam
1ad. yagsiz tavada tavuk but
salata
2.5lt su
2 fincan beyaz çay
1 sade türk kahvesi
spor
25dk jessica walking interval
240 ad. mekik
20dk kol bacak kalça
1dk plank
Oh oh spor göz kamaştırıyorbende yazayım menümü
sabah
1 haşlanmış yumurtla
1 dilim ekmek
ara 4 kayısı kurusu
öğlen
1 dilim rosto yanında 1yk patates püresi
4yk yoğurt nane limon kekik ve pulbiberli
yesil salata üstüne de 2yk kısır
ara portakal
ara ayran
aksam
1ad. yagsiz tavada tavuk but
salata
2.5lt su
2 fincan beyaz çay
1 sade türk kahvesi
spor
25dk jessica walking interval
240 ad. mekik
20dk kol bacak kalça
1dk plank
Oh oh spor göz kamaştırıyor
İyi iyi hırslanın böyle birbirinizden
sana yetişmek mumkun değil ama
İyi iyi hırslanın böyle birbirinizden
Harikasın güzel taktik :)Gorumcemdeydim şimdi geldim
Bugünkü menum
Sabah 09.30
1 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
5 zeytin
3 yaprak marul
Ara
2 sade t.kahvesi
10 fındık
Öğlen 12.45
2 etsiz cigkofte
Yarım lavaş ekmek
Bol marul
Akşam 16.00
1 bulgurlu kabak dolması
2 yaprak sarma
Ara 18.30
1 muz
Yarim kase tarçınlı yoğurt
Spor 30 da. hızlı tempolu Yuruyus, 2 mil leşler
Su 2 litre
Gorumcemi 1 bardak şekersiz çayla kurtardım. Midem rahatsız, onu bahane ediyorum, çok şükür ısrar edemiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?