- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.001
Çok kötü oluyor değil mi? ayakkabılar sana sen ayakkabılara bakıyorsun.Kilo verince küçülürmü bilmem ama kilo alınca büyüyor. normalde 37 giyen ben 38 giyiyorum. evde 37 numara bir sürü ayakkabı var.
günaydın kızlarrrr
bugun çok enerjiğim. nası gidiyor diyetler ?
geçmişi okudum da ayak numarası küçülme muhabbeti olmuş.
valla o bir gerçek. bi ara ayağıma ayakkabı bulamıyordum. sonra kilo verdim
2 numara küçüldü ayaklarım.
Herkese gunaydinnn
Aynen canım sürekli uygulayınca insülin sorunun da kalmaz zaten
Geçmiş olsunn insallah sorunsuzca atlatır. Biz de dogunca hemen sunneti yaptıralım diyoruz, ilk zamanlar daha rahat olur dedi doktor da...
Oyle yapiyorum canım, kadına da el insaf diyorum artık napayim
Canım sakın kulağını ihmal etme, ben hala çekiyorumgünaydınlarrrr
kızlarr ben bu hafta gene seyahate gidiyorum program değişti yarın gidiyorum eğer kg gecen haftadan düşük olursa yarın sabahki kilomu yazarım dün akşam çok yorgundum akşam 8,30 da yattım sabaha karşı kulak ağrısı ile kalktım sabah dr a gösterdim iltihap görünmüyor dedi ama kulak ağrısı neden kaynaklı bilemedim
bu sabah tartıldım cuma günki kg mun aynısı idi inşallah yarın sabah daha düşük olur
o hatunun bize dolma falan vereceğini hiççç düşünmüyorumdolmayı sarmayı bulgur pilavını ve türevlerini anca rüyamızda görürüz
kız ekmek vermeyen diyetisyen mi oluranla halimizi canımıza okucak,survivor halt yemiş olcak
yazın yaparız tost da sebze üzerinde yoğurt oh misskıymayı yarın karnıyarık yap bacım sen
Slm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
Selamün Aleyküm Kardeştakım
Hazır az laptob başında oturabiliyorken sizlerede bir bakayım dedim
Cumaya az kaldı umarım hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda
Benim şükür bugün 3.cü günüm diyetisyen listesine harfiyen uyduğum ve inşallah çok güzel rakamlar görürüm bende de şu 3lü rakamları bir daha asla görmemek üzere terk ederim
Valla bende anlamadımbugünde sadece evde kabağım var acaba kıymalı kabak sandal yapsam uyarmı :) sormakta istemiyorum ha bire soruyor olmamak için :) sonuçta kızartılmadan yapılacak kıymalı sebze yemeği akşam menüsü ama olmadı sadece kabak yemeğini bol naneli yapıp az kıymalı sos yapıp ayrı mı yesem :) sizce olurmu
Kimsecikler yok ya
nilsub sen böyle boş bırakmazdın buraları
@inatettimolacak geçmişi okuyamadım ama dönmüşsün. Bitti mi yoğunluk??
morordek canım izin haftan ne zamn?? Yoluna koydun mu işleri.
@0zlem yoğun spora devam mı tatlım??
@Birumut55 neler yaptın ablacağım indin mi 51'lere??
lydznp sen zaten aktifsin herzamn
@fattofit85 ve @matilda34 sizleri zaten kaptan etiketlemiş. Dönün artık.
fancynancy nasıl gidiyor, varmı bu hafta güzel bir yüzde
@aytozuvegece hastayım demişsin toparlayabildin mi canım??
@Cikilatacanavari geçtin mi kuzum Nilgün hatunu :))
Ayyy ne çokmuşuz aslında
Herkes günde 5 mesaj yazsa yine böyle düşük olmazdı katılım.
Unuttuğum yoktur umarım.. Varsa da gönül koymayın
Günün ilk menusu benden olsunn.
Menüm;
Uyaninca Cörek otu yagi ve 400ml su
10:00
2 parca bol ıspanaklı fırında börek
Kk kadar beyaz peynir
1 kücük domates ve çay
14:00
1 cay bardagı zencefilli tarcınlı süt
1 kucuk fincan yer fıstıgı-kabak cekirdegi
16:00
1 büyük türk kahvesi
8 gr cikolata(41 cal.)
Yarım galeta
18:30
8 yk bezelye
5 yk yogurt icine yarim avuc taze nane
1 wasa
Aksamda sutlu filtre kahve icerim..
2 L su uyuyana kadar 3'ü bulur
400ml maydanoz suyu
Spor;
155 dakika yürüyüş 17000 adım
1,5 dakika plank
kızlar hergun yapmaliyiz aslinda heryere etkisi var bunun durabildiginiz kadar durun dirsekler uzerinde..
Çok geçmiş olsun tatlımSlm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
Sanırım sizin diyetisyen tedbiri elden bırakmamak için ya da güzel sonuç almanız için sizi biraz sıkıştırıyor :)
Kıyma kendinden yağlı olacağı için yağ eklemeden ve fazla salça, baharat falan eklemeden yapıp yiyebilirsiniz bence. Ama tabi ufak bir porsiyon. Yemeğin içinde de ayrı da yenebilir diye düşünüyorum. Gerçi saate bakınca çoktan geçmiş mevzu ama yazdım bir kere göndereyim bari
Siz bu azimle devam ederseniz hepimizi sollarsınız vallaTeşekkür ederim canım zahmet edip cevap yazmışsınDediğin gibi sıkıştırması güzel sonuç için ve şükür hiç sıkıştırılmış hissetmiyorum beni sormam tamamen yanlış yapmamak adına
Verilecek kilom çok olunca doğal olarak oda benim motive olabilmem için her hafta güzel sonuç almamı istiyor ki kilolar gittikçe bende daha fazla dört elle sarılayım beslenmeme
tatlım dün kurum hekimine gösterdim iltihap falan yok gayet iyi dedi acaba baş ağrısına yada diş ağrıdına mı bağlı dedi dün öğleden sonra gece yatana kadar yoktu sabaha karşı gene biraz ağrıdı acaba gece dişlerimi mi sıkıyorum diye düşündüm seneler önce gene böyle olmuştu diş için bir ağarat yapmışlardı onu kullanınca geçmiştiCanım sakın kulağını ihmal etme, ben hala çekiyorumBünyen alerjik mi bilmiyorum ama öyleyse mutlaka başka bir doktordan daha fikir al. Benim iltihap vardı sonra o geçti ama sıvı birikmesi olmuş dedi, şimdi de alerjiye bağlı östaki düzgün çalışmıyor dedi, falandı filandı. İşitme testi vs, öf bi dünya iş yaptık. Diyeceğim o ki, kesinlikle sorun hissediyorsan yine git.
Çok geçmiş olsun ve iyi yolculuklar canım.
Yeni yeni duruyorlar. Vereyim diye bir ara düşünmüştüm ama yok az kaldı onları giymeye. Birde sabah ödemi olmasaÇok kötü oluyor değil mi? ayakkabılar sana sen ayakkabılara bakıyorsun.
inşallah cicilerimizi giyeceğimiz günlerde gelecek. benim içim gidiyor valla gördükçe.
Günaydınlargünaydınlarr
tatlım dün kurum hekimine gösterdim iltihap falan yok gayet iyi dedi acaba baş ağrısına yada diş ağrıdına mı bağlı dedi dün öğleden sonra gece yatana kadar yoktu sabaha karşı gene biraz ağrıdı acaba gece dişlerimi mi sıkıyorum diye düşündüm seneler önce gene böyle olmuştu diş için bir ağarat yapmışlardı onu kullanınca geçmişti
2 aya kadar cok rahat atlatiyorlarmis minikler. Bi aksilik olmazsa 1 hafta-10 gun sonra yaptiralim diye düşündüm ben de, bakalım hayırlısı olsun :)Canım bende 1 aylıkken yaptırdım, aslında hemen yaptırmak istemiştim ama sarılığı vardı, ışın tedavisi gördü vs. Ama çok şükür problemsiz, sorunsuz atlattık. Hatta düşündüğümden bile kolay oldu. Doktor birkaç gün ağrısı olabilir, huzursuz olabilir demişti ama onu da yaşamadık. İnşallah Umutta ve @moni sizin kuzunuzda böyle atlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?