Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo verince küçülürmü bilmem ama kilo alınca büyüyor. normalde 37 giyen ben 38 giyiyorum. evde 37 numara bir sürü ayakkabı var.
Çok kötü oluyor değil mi? ayakkabılar sana sen ayakkabılara bakıyorsun.
inşallah cicilerimizi giyeceğimiz günlerde gelecek. benim içim gidiyor valla gördükçe.

harikaaa. o zaman ne yapıyoruz, ayakkabı aşkına diyete asılıyoruz

Canım bende 1 aylıkken yaptırdım, aslında hemen yaptırmak istemiştim ama sarılığı vardı, ışın tedavisi gördü vs. Ama çok şükür problemsiz, sorunsuz atlattık. Hatta düşündüğümden bile kolay oldu. Doktor birkaç gün ağrısı olabilir, huzursuz olabilir demişti ama onu da yaşamadık. İnşallah Umutta ve @moni sizin kuzunuzda böyle atlatır.

Canım sakın kulağını ihmal etme, ben hala çekiyorum Bünyen alerjik mi bilmiyorum ama öyleyse mutlaka başka bir doktordan daha fikir al. Benim iltihap vardı sonra o geçti ama sıvı birikmesi olmuş dedi, şimdi de alerjiye bağlı östaki düzgün çalışmıyor dedi, falandı filandı. İşitme testi vs, öf bi dünya iş yaptık. Diyeceğim o ki, kesinlikle sorun hissediyorsan yine git.
Çok geçmiş olsun ve iyi yolculuklar canım.

Valla dediğinden çıkmadım kıymalı yaptım kabak yemeğini ve gayet güzel oldu hatta eşim çok beğendi
Sonra oturup acaba tam uysaydım daha mı çok giderdi yada dışına çıktımda ondan mı az gitti diye düşünür dururdum bari vicdanen rahat olayım dedim

Kız ben zaten hep diyordum son çare Survivor diye ama bendeki bahtsız bedevilik varken kesin kokonatdan da kilo alır dönerim diye dalga geçiyordum
valla kameraler devamlı çekmese Acun öyle bir zayıflama kampı yapıp bir başında atıyorum birde 4 ay sonra çekim yapsa ( öncesi sonrası hesabı ) kesin katılırdım

Aslında bakma hatuna sordum ama benim büyük kız daha çok istedi onu yoksa hiç ne tatlı çekiyor canım nede başka bir şey Sonuçta hepsinin tadını biliyorum ve geçmişte fazla fazla yediğimiz için bu hale gelmedik mi o yüzden varsın vermesin inan gram umursamam yeterki kilocuklar gitsin

İlk gün gittiğimiz kıyafetleri yıkadım salı yine onları giyerim ki fark olmasın sonuçta 10 gün içinde yüzlerce danışanla görüşüyor ne giydiğimi mi hatırlayacak

Kuşuna çok çok geçmiş olsun Umarım prensesin önemli bir şeyi yokturda hemen toparlanır
Bu ara maalesef salgında var benim ufak kızda geçen gece 3 kere aynı gece kustu sabahta okula göndermedim yine midem diyor diye ama sonra bir daha kusmadı anlık birşeydi sanki sizinde inşallah önemli bir şey değildir

Sanırım sizin diyetisyen tedbiri elden bırakmamak için ya da güzel sonuç almanız için sizi biraz sıkıştırıyor :)
Kıyma kendinden yağlı olacağı için yağ eklemeden ve fazla salça, baharat falan eklemeden yapıp yiyebilirsiniz bence. Ama tabi ufak bir porsiyon. Yemeğin içinde de ayrı da yenebilir diye düşünüyorum. Gerçi saate bakınca çoktan geçmiş mevzu ama yazdım bir kere göndereyim bari

İnşallah olacak ama bende bu hafta saçma bir şekilde tatlı krizleri oluyor Regl dönemim geçen haftaydı, acaba çinko falan mı eksik kanımda bilmiyorum ki... Tarçın falan hak getire. Böyle aklımın köşesinden kemirip kemirip duruyo beni ya
Ufak tefek cıslarım oluyor maalesef. Sende ne var ne yok canım?

Ben ona başlayacaktım unuttum :))

Teşekkür ederim canım zahmet edip cevap yazmışsın Dediğin gibi sıkıştırması güzel sonuç için ve şükür hiç sıkıştırılmış hissetmiyorum beni sormam tamamen yanlış yapmamak adına
Verilecek kilom çok olunca doğal olarak oda benim motive olabilmem için her hafta güzel sonuç almamı istiyor ki kilolar gittikçe bende daha fazla dört elle sarılayım beslenmeme

Kahvaltı
nesfit + süt

ara
türk kahvesi

öğle
1 pors. (yaklaşık 6-7 yk) zeytinyağlı pırasa
bol salatayla piyaz, fasulyesi azdı
1 bardak kefir (yemekten yarım saat sonra)

ara
Filtre kahve
yarım tost
2 tatlı kaşığı nutella

akşam
2 kepçe karalahana çorbası
6-7 dana ciğer (yağsız)
3 yk zeytinyağlı pırasa
1 çatal makarna (tadımlık)
1 karper
1 grissini

su: 2 lt
spor: 40 dk eliptik

Siz bu azimle devam ederseniz hepimizi sollarsınız valla
Bende diyetisyene gideceğim ama antibiyotiğim yeni bitti, şimdi de başka ilaca başladım ama yine de önümüzdeki hafta kan testlerimi yaptırıp gitmek istiyorum artık.

günaydınlarr
tatlım dün kurum hekimine gösterdim iltihap falan yok gayet iyi dedi acaba baş ağrısına yada diş ağrıdına mı bağlı dedi dün öğleden sonra gece yatana kadar yoktu sabaha karşı gene biraz ağrıdı acaba gece dişlerimi mi sıkıyorum diye düşündüm seneler önce gene böyle olmuştu diş için bir ağarat yapmışlardı onu kullanınca geçmişti

Çok kötü oluyor değil mi? ayakkabılar sana sen ayakkabılara bakıyorsun.
inşallah cicilerimizi giyeceğimiz günlerde gelecek. benim içim gidiyor valla gördükçe.
Yeni yeni duruyorlar. Vereyim diye bir ara düşünmüştüm ama yok az kaldı onları giymeye. Birde sabah ödemi olmasa

Günaydınlar

2 aya kadar cok rahat atlatiyorlarmis minikler. Bi aksilik olmazsa 1 hafta-10 gun sonra yaptiralim diye düşündüm ben de, bakalım hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…