- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.381
hoş geldin canım senin gittiğin haftalarda ben gelmiştim galiba adını gördüm listede ama tanışamadık ben nilgün balıkesirdenim 33 yaşında 2 çocuk annesiyimEliptik ile mi? Kaç dakikada gitti acaba?
Sanki benim eliptik az gösteriyor gibi geliyor da.
Bayağı çok yapmışsın ya maşallah sana
her gün bir saat yapıcam canım son 3 gündür yapmıyordum çok ödem yapmıştım alışık olmadığım için bundan sonra gidecek kilolarBayağı çok yapmışsın ya maşallah sana
Ben bir dilim pasta ve 2 bardak fanta içtimEvet kaçamak yaptım. 2 küçük dilim börek yedim. 2 çatalda pasta
Yürüyüşde yapıyorsun demi bunun yanında, çok azimlisin yaher gün bir saat yapıcam canım son 3 gündür yapmıyordum çok ödem yapmıştım alışık olmadığım için bundan sonra gidecek kilolar
Desenize bugun hepimiz yemişiz cısslarıBen bir dilim pasta ve 2 bardak fanta içtim
Veda partisi yapıldı bugün arkadaşlarımiz sağolsun benim cezam ne olur
evet akşam üstü mecbur çıkıyorum tavuklarımı kapatıp yumurtaları topluyorum o arada yürüyorumYürüyüşde yapıyorsun demi bunun yanında, çok azimlisin ya
Bende leslie yapayım.kızlar kaçamak yapan arkadaşlarBirumut55 ebrusonmez daha varsa herkes sporunu yapsın fazladan bende tiramisu yedim 60 dk eliptik yaptım yeşil çayımı içip birde birazdan yürüyüş yapıcam herkes ona göre kendi sporunu ayarlasın
Ozaman bende 1 saat leslie yapacağım yarım saat yürüyüş yaparım :) inşallah yakariz akşam çorba içerimkızlar kaçamak yapan arkadaşlarBirumut55 ebrusonmez daha varsa herkes sporunu yapsın fazladan bende tiramisu yedim 60 dk eliptik yaptım yeşil çayımı içip birde birazdan yürüyüş yapıcam herkes ona göre kendi sporunu ayarlasın
hoş geldin canım senin gittiğin haftalarda ben gelmiştim galiba adını gördüm listede ama tanışamadık ben nilgün balıkesirdenim 33 yaşında 2 çocuk annesiyim
Aynen yaa bugün böyle oldu pastada findikliydi
tamam canım fındıklıysa o diyette oluyor zatenAynen yaa bugün böyle oldu pastada findikliydi
Ben cezama razıyım hakime hanımbende ne safmışım ya 2 kaşık yağsız yoğurtlu makarna ile yeşil salatanın üstüne 2 yk kısır koydum 2si birden çok oldu diye dert ediyorum. siz ise börekler pastalar fantalar tiramisulardan bahsediyırsunuz yazıklar olsun. size 1 saat leslie az gelir. söylemorordek bunların cezası ne olsun? nilsub Birumut55 ebrusonmez varmı unuttuğum
Evet hemen hemen herkes spor yapıyor, kilo vermek daha kolay oluyor.Çok iyiymiş.
Spor bol galiba takımda maşallah.
Sen yazana kadar bende öyle sanıyordum bundan sonra favori emojimdirbu emojiye hiç dikkat ettiniz mi kızlar, bayrak sanıodum ben bayrak değilmiş yaw
Bu haftaki ilk ve son kaçamağın olsun o zaman, cumaya süper bir eksiyle gel tatlım.Evet kaçamak yaptım. 2 küçük dilim börek yedim. 2 çatalda pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?