- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.901
bijom günaydın.. dün sana bi mesaj yazmıştım burdan okudunmu terlik için hamile terliği..
günaydınlar....
bu gün ne günü yapacağıma karar veremiyorum iyimi :)) sebzemi yapsam yoğut vs gibi bişeymi yapsam bilemedim et günü yapamadım ayın son günü et günümü olurkaydirigubbakcemile3
bijom bak yaz aylarında rahat gezersin diye yazıyorum sitenin sağında solunda çıkan reklamlarda hamile terliği diye bişi gördüm bir arattır istersen...
bu gün yeşil incir reçeli yapıyorum kaç yıldır yapmıyordum inşallah unutmamışımdır ablam için yapıyorum hafta arası gittiğimde götüreceğim kocama bir kavanoz :))
canı çekebilecek kimsecikler yok nasılsa yazayım kendi kendime :))
selamlar herkese...
merak etmişsinz beni canlar, iyiki varsınız...
bilgisayarımda virüs var,o yüzden girmiş olsam da yazamadan çıkıyorum çünkü donuyor. umarım bu mesajı yollayabilirim.
diyetim bozuldu, bu hafta kilo almış olmaktan korkuyorum. hayır bozmak önemli değil,önemli olan biran önce toparlayabilmek ama yapamıyorum. ne oldu bana bilmiyorum. 4 gündür spora da gidemedim ondan sanırım...off..bugün gideceğim ama,sporla beraber yeme isteğim de azalıyor.benim bu sporu bırakmamam lazım!
slm kızlar
sonunda çıktım hastaneden
valla candycim yemin etmeye etde ya bozarsan sonrasında seni hiç bir şey engelleyemez biliyorsun ki.. yapabilsen yeminsizde yaparsın bununda farkındasındır değil mi...ama için rahat edecekse öyle yap ...
akşam her şey bir yana ama kekler çok berbat olmuş bizim kek börek yemeye hakkımız yok candycim bunuda düşün geçirdiğimiz onca zamanı düşün.. bak evlenmeyide ne çok istiyorsun bu senin hedefin böyle güzel bir olay için sevdiği insan için denemelisin artık kaçamaklara son vermelisin...
Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...
Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((
mersacım eşin ne hoş vermiş öyle kilo ya şu erkeklere sinir oluyorum bu yüzden...
yoğurt yapayım bari dediğin gibi hala yemedim bi şey karar verememiştim bide yemek zor geliyor ağız tadıyla yenmiyor ya :))
bijom bak bakalım ne bulucan googla aratsan çıkar aslında belki faydalı bişeydir...
beimde aleyna ben burda yokken geçen hafta düşüp dizini yaralamış neyse kremler vs azaltmışlar kabuk tutmuş filan yarası ama bayağı genişti dün geldi okuldan nasıl ağlıyor biri çarpmış tekrar düşmüş aynı dizi eski yarası çok fena parçalamış aynı zamanda kolu filanda çizik içinde derin derin.. dünden beri içim fena oldu onunla uğraşıyorum bu gün okula yollamıyım dedim...
yemin etyemin edicem galiba ben..
tamam vereliniortak zaten bi kaçamakta daha yüzünüze bakamayacağım ki.. Valla ben buraya uğramıyorsam anlayın ki kaçamak yaptımama olmayacak öyle bişey.. yemin edicem galiba ben.. 95 diyim bari bi önce..
ben bu hafta kilo verdim ama ben de pisboğaz şişkonun tekiyim
buraya itiraf ettiğime göre artık günlüğüme yazabilirim
bijom yeşil incirmi yaparlar ben neden duymadım olgun inciri biliyorumda yaptıklarını bunu bilmiyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?