- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.861
valla kallistecim ben de herşeyden çok istiyorum sanmıştım ve fakat dün anladım ki dondurmadan çok istemiyormuşum.. ama bugün kaçamak yapmam heralde midem çok bulanıyo:bbo:
ben kilomu 22,5 ile çarparsam 2350 yapıyor.. bu bazal metabolizma yani günlük harcadığımız sabit kalori.. bu kadar kalori alırsak kilo almayacağımız iddia ediliyor (ben pek inanmıyorum) kilo vermek içinde bunun en fazla 1000 cal aşağısın da bi diyet uygulanması gerekiyor.. sağlıklı olduğu iddia edilen şey bu doktorlar tarafından
ama ben sürekli kalori hesabı yapılmasını kendi adıma sağlıklı bulmuyorum :umursamaz: çünkünüm yapamıyorum ben.. yapabilen var ama başarılı da oluyor kız. günde 1500 cal kadar alıyor 107 den 78 e düştü.. öyle işte
günlük 2 kare bitter çikolata yenebiliyormuş diyetteyken.hatta yenirse çokda iyi oluyormuş vücuda çok faydaları varmış.ama tam bitter olması gerekiyormuş simsiyah ve sert olanı.
valla biz o kadar iradesiziz ki bitteri alınca iki karesi ile kalmaz kimse bütün paket gider bu yüzden kaçamağın hiç bir türlüsüne bulaşmamak eve dahi sokmamak gerekiyor
candy ben dün senin dondurma yediğini tahmin etmiştim ama miktarını çok abartmazsın demiştim kendimce fakat sanırım yanıldım... sen diyetin değiştirilmemesi gerektiğini savunurken haftalardır diyetini bozuyorsun farkındaysan takıma geldiğinden beri bozuyorsun kaçamak kaçamak üstüne oluyor bir hafta dayansan şahane kilo vereceksin neden kendine bu mutluluğu çok görüyorsun ki anlamıyorum..
ben de anlamıyorum :1no2: ama bugün ben de bozacak göz daha doğrusu mide yok bugünden ümitliyim..
saat öğleni geçti seni kontrole geldimolumunekankayizsmile yapmadın değpil mi kaçamak filan bak ben yapmadım ama içim kazınıyor bu meyve yemeyi hiç sevmiyorum aşırı acıktırıyor yaa...alsanaalsanasmile
candy lütfen kaçamak yapacaksanda doğru düzgün bişey ye salata ye yoğurt ye gidip dondurma çikolata yeme
bijom bak yaz aylarında rahat gezersin diye yazıyorum sitenin sağında solunda çıkan reklamlarda hamile terliği diye bişi gördüm bir arattır istersen...ay meyve günü demeyin hatırlamak bile istemiyorum :bbo:
yok dondurma çikolata falan yemem de o mide yok zaten şu an ben de :bbo: ama belki akşam meyve yemeyip normal öğün yiyebilirim.. salata falan yani senin dediğin gibi.. yine de ben gidince bi uyumayı deniyim.. yine de akşam meyve yemeyeceğim kesin :çok üzgünüm:
oyy candycim yaa bende meyve filan yapmıycam bi daha akşama salatamı yesem ne diye düşünüyorum öldüm öldüm dirildim açlıktan..
bu gün yeşil incir reçeli yapıyorum kaç yıldır yapmıyordum inşallah unutmamışımdır ablam için yapıyorum hafta arası gittiğimde götüreceğim kocama bir kavanoz :))
canı çekebilecek kimsecikler yok nasılsa yazayım kendi kendime :))
slm kızlar
sonunda çıktım hastaneden
selamlar herkese...
merak etmişsinz beni canlar, iyiki varsınız...
bilgisayarımda virüs var,o yüzden girmiş olsam da yazamadan çıkıyorum çünkü donuyor. umarım bu mesajı yollayabilirim.
diyetim bozuldu, bu hafta kilo almış olmaktan korkuyorum. hayır bozmak önemli değil,önemli olan biran önce toparlayabilmek ama yapamıyorum. ne oldu bana bilmiyorum. 4 gündür spora da gidemedim ondan sanırım...off..bugün gideceğim ama,sporla beraber yeme isteğim de azalıyor.benim bu sporu bırakmamam lazım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?