Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benimde ortalama 1700 kalori civarı almam gerekiyormuş.yürüyüş yada spor yapıyorsam 2000 kaloriyi götürebiliyormuşummm.

günlük 2 kare bitter çikolata yenebiliyormuş diyetteyken.hatta yenirse çokda iyi oluyormuş vücuda çok faydaları varmış.ama tam bitter olması gerekiyormuş simsiyah ve sert olanı.

günlük 2 kare bitter çikolata yenebiliyormuş diyetteyken.hatta yenirse çokda iyi oluyormuş vücuda çok faydaları varmış.ama tam bitter olması gerekiyormuş simsiyah ve sert olanı.

çok severiiiiiiiiiiiiim de ne güzel şeyler söylüyor o adam öyle CADIARZU

bi tane elma aldım sabah yarım kilo akannehir hala yiyorum bitmedi :roflol:

valla biz o kadar iradesiziz ki bitteri alınca iki karesi ile kalmaz kimse bütün paket gider bu yüzden kaçamağın hiç bir türlüsüne bulaşmamak eve dahi sokmamak gerekiyor

candy ben dün senin dondurma yediğini tahmin etmiştim ama miktarını çok abartmazsın demiştim kendimce fakat sanırım yanıldım... sen diyetin değiştirilmemesi gerektiğini savunurken haftalardır diyetini bozuyorsun farkındaysan takıma geldiğinden beri bozuyorsun kaçamak kaçamak üstüne oluyor bir hafta dayansan şahane kilo vereceksin neden kendine bu mutluluğu çok görüyorsun ki anlamıyorum..

ben de anlamıyorum :1no2: ama bugün ben de bozacak göz daha doğrusu mide yok bugünden ümitliyim..

ben de anlamıyorum :1no2: ama bugün ben de bozacak göz daha doğrusu mide yok bugünden ümitliyim..

saat öğleni geçti seni kontrole geldimolumunekankayizsmile yapmadın değpil mi kaçamak filan bak ben yapmadım ama içim kazınıyor bu meyve yemeyi hiç sevmiyorum aşırı acıktırıyor yaa...alsanaalsanasmile

benim midemin bulantısı açlıktan sanırım :bbo: yapmadım da çilekim bitti markete gittim günlük geliyor öğleden sonra gelir dedi.. akşam eve giderken alıcam artık ama meyvesiz kaldım şimdi eriklerim var ama dişim ağrıyor yiyemiyorum.. yani kaçamak an meselesi..
Allahtan kardeşim dönem ödevini getirdi yazmam için de çıkamadım dışarı.. yoksa kesin yemek yerdim bugün ben.. ama kötüye gidiyor bugün

öğlenden önce yarım kiloya yakın elma yedim ama yemeseydim daha iyiymiş.. bu meyve gününde meyve yememek için bi çare bulmalıyım benneyaptımki

candy lütfen kaçamak yapacaksanda doğru düzgün bişey ye salata ye yoğurt ye gidip dondurma çikolata yeme

yok dondurma çikolata falan yemem de o mide yok zaten şu an ben de :bbo: ama belki akşam meyve yemeyip normal öğün yiyebilirim.. salata falan yani senin dediğin gibi.. yine de ben gidince bi uyumayı deniyim.. yine de akşam meyve yemeyeceğim kesin :çok üzgünüm:

ay meyve günü demeyin hatırlamak bile istemiyorum :bbo:
bijom bak yaz aylarında rahat gezersin diye yazıyorum sitenin sağında solunda çıkan reklamlarda hamile terliği diye bişi gördüm bir arattır istersen...

oyy candycim yaa bende meyve filan yapmıycam bi daha akşama salatamı yesem ne diye düşünüyorum öldüm öldüm dirildim açlıktan..

bu gün yeşil incir reçeli yapıyorum kaç yıldır yapmıyordum inşallah unutmamışımdır ablam için yapıyorum hafta arası gittiğimde götüreceğim kocama bir kavanoz :))
canı çekebilecek kimsecikler yok nasılsa yazayım kendi kendime :))

oyy candycim yaa bende meyve filan yapmıycam bi daha akşama salatamı yesem ne diye düşünüyorum öldüm öldüm dirildim açlıktan..

ben bi daha meyve gününü 5. güne çekicem böyle ortasında bozacağıma sonunda bozayım.. bu sefer de öyle yapıcaktım ama hadi dedim bi deniyim..

yeşil incir çıktı mı ki ablam? ben de hiç yemediğim için canım çekmez :icecream:

yeşil incir dün pazarda bir yerde gördüm hemen aldım candycim henüz ilk haftasıydı sanırım .. hiç yemedin mi ay çok şey kaybetmişsin benim en sevdiğim reçellerdendir kendisi ama tabiki şöyle yemyeşil olacak pişincede...

yyaaa varya gelip gidiyorum candyden başkası yok acaip canım sıkılmaya başladı reyhan ablamda akşam geliyor ancak off valla nerde herkes ....

selamlar herkese...

merak etmişsinz beni canlar, iyiki varsınız...

bilgisayarımda virüs var,o yüzden girmiş olsam da yazamadan çıkıyorum çünkü donuyor. umarım bu mesajı yollayabilirim.

diyetim bozuldu, bu hafta kilo almış olmaktan korkuyorum. hayır bozmak önemli değil,önemli olan biran önce toparlayabilmek ama yapamıyorum. ne oldu bana bilmiyorum. 4 gündür spora da gidemedim ondan sanırım...off..bugün gideceğim ama,sporla beraber yeme isteğim de azalıyor.benim bu sporu bırakmamam lazım!

evet canım merak ettik.. ayrıca sporu bıraktığın için de kilo alıyormuşsun haberin olsun.. bırakma en iyisi

selamlarrrrrr.. ben geldim.
cikolatamda gelmis. gercekten merak ettik güzelim. yapmazdin cünkü böyle. neyse sorun bilgisayarda olsun sende olmasinda. gerisi hallolur..
kallisim demek meyve diyetine cevirdin bugün ve cok acsin . beni korkutuyor bu meyve günü ya. halbuki meyveyi asiri severim. bende yarin yapacagim kismetse.
bugün sabahin köründe bir izgara balik yedim bir parca palamut yani. kupkuruydu zor yuttum su yardimiyla tepe tepe gitti. ögleyede iki parca izgara tavuk gögsü yedim aci biber falan doldurdum üstüne yemege benzesin diye. bu baliktanda kuruydu yine sarildim su sisesine. neyse aksam oldu eve geldim . bir dilim daha tavuk yiyecegim bitti.
valla aslanlar gibi diyet yapiyorum birde yürüyorum. candy kulaklarini cekecegim haberin olsun. bu diyeti getirdin yagsiz tuzsuz yavan yalim bize yediriyorsun kendi gözün dondurmada bilmem nerde.. gecen hafta renklendin bu hafta miden kötü. sen ne zaman iyi olup diyetine odaklanacaksin. valla yarin meyve diyetinde midem kazindikca sana kizacagim haberin olsun. lmaz:sende yapsan zor gelmiyecek neden yapmiyorsun ya. bak bir haftacik yap ikili rakamlari gör biz dur desekte durmiyacaksin artik. incelikten insanin kendini güzel hissetmesinden güzel ne varki.. ben bu yasta sunu giyerim pazartesiye bunu alirim incelince diye güzellik hayalleri kuruyorum. kizdirma beni artik basla tut sunun ucunu ve birakma.

off icimi döktüm rahatladim . karnim doymus gibi oldum..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…