- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.881
bu gün yeşil incir reçeli yapıyorum kaç yıldır yapmıyordum inşallah unutmamışımdır ablam için yapıyorum hafta arası gittiğimde götüreceğim kocama bir kavanoz :))
canı çekebilecek kimsecikler yok nasılsa yazayım kendi kendime :))
ne hastanesi neyin vardı ay ben kaçırmışım geçmiş olsun...slm kızlar
sonunda çıktım hastaneden
çikolatım sakın sakın spordan vazgeçme sonrası uzun çok uzun bir süre toparlanamama ve sadece pişmanlık oluyor bak örnek benim spor olayım bitmeseydi ara vermeseydim şimdi tığ gibiydim istediğim kilolaydın spor insanın diyetini tetikliyor...selamlar herkese...
merak etmişsinz beni canlar, iyiki varsınız...
bilgisayarımda virüs var,o yüzden girmiş olsam da yazamadan çıkıyorum çünkü donuyor. umarım bu mesajı yollayabilirim.
diyetim bozuldu, bu hafta kilo almış olmaktan korkuyorum. hayır bozmak önemli değil,önemli olan biran önce toparlayabilmek ama yapamıyorum. ne oldu bana bilmiyorum. 4 gündür spora da gidemedim ondan sanırım...off..bugün gideceğim ama,sporla beraber yeme isteğim de azalıyor.benim bu sporu bırakmamam lazım!
ablacım bende senin gibi son sürat yapıyorum çokta huzurluyum ama inanılmaz açım bilmiyorumkismile karnıma sancı gibi ağrılar giriyor böyle krize girmiş gibi hissediyorum kendimi ama buzdolabını açıp kendime uygun bir yiyecek olmadığını görüp kapağı kapatmakla yetiniyorum... bu günü atlatsam rahatlıyacağım inşallah... meyveden çok meyve suyu rahat geçirtiyor ablacım haberin olsun katkısız şekersiz doğal meyve suyu içebilirsin az miktarda ve sık sık ben öyle yaptım..selamlarrrrrr.. ben geldim.
cikolatamda gelmis. gercekten merak ettik güzelim. yapmazdin cünkü böyle. neyse sorun bilgisayarda olsun sende olmasinda. gerisi hallolur..
kallisim demek meyve diyetine cevirdin bugün ve cok acsin . beni korkutuyor bu meyve günü ya. halbuki meyveyi asiri severim. bende yarin yapacagim kismetse.
bugün sabahin köründe bir izgara balik yedim bir parca palamut yani. kupkuruydu zor yuttum su yardimiyla tepe tepe gitti. ögleyede iki parca izgara tavuk gögsü yedim aci biber falan doldurdum üstüne yemege benzesin diye. bu baliktanda kuruydu yine sarildim su sisesine. neyse aksam oldu eve geldim . bir dilim daha tavuk yiyecegim bitti.
valla aslanlar gibi diyet yapiyorum
off icimi döktüm rahatladim . karnim doymus gibi oldum..sempatiksalakcinni
ablacım senin incirin olmuş incir reçeli o başka oluyor rahmetli annem yapardı ben hiç yapmadım ondan... benimkide başka yeşil incir reçeli yazarsan çıkar google bu saate dek yavaş yavaş uğraştım ancak haşlamasını bitirdim akşam yemeğinden sonrada şerbetini yapacağım inşallah ... dün gecedende kireçli suya yatırmıştım çok ama çok zahmetli bir iş bu soyması pişirmesi bir olay sen deneme ben sana yaparım ablacım.. zaten sen gelene dek biter bunlar sadece bu zamanda ve 3 hafta kadar sürüyor sonra bulunmuyor...kallisim bende duydum ama hic yemedim canim yesil incir receli.
birgün incelip yiyecek hale gelirsem alirim senden tarifini insallah. trde yazligin bahcesinde iki tane incir agaci var incirleride muhtesem bardak kadar oluyorlar ve lezzetleri cok güzel. ama birkac tane ancak nasip oluyor her yil komsulari doyuruyoruz
selamlarrrrrr.. ben geldim.
cikolatamda gelmis. gercekten merak ettik güzelim. yapmazdin cünkü böyle. neyse sorun bilgisayarda olsun sende olmasinda. gerisi hallolur..
kallisim demek meyve diyetine cevirdin bugün ve cok acsin . beni korkutuyor bu meyve günü ya. halbuki meyveyi asiri severim. bende yarin yapacagim kismetse.
bugün sabahin köründe bir izgara balik yedim bir parca palamut yani. kupkuruydu zor yuttum su yardimiyla tepe tepe gitti. ögleyede iki parca izgara tavuk gögsü yedim aci biber falan doldurdum üstüne yemege benzesin diye. bu baliktanda kuruydu yine sarildim su sisesine. neyse aksam oldu eve geldim . bir dilim daha tavuk yiyecegim bitti.
valla aslanlar gibi diyet yapiyorum birde yürüyorum. candy kulaklarini cekecegim haberin olsun. bu diyeti getirdin yagsiz tuzsuz yavan yalim bize yediriyorsun kendi gözün dondurmada bilmem nerde.. gecen hafta renklendin bu hafta miden kötü. sen ne zaman iyi olup diyetine odaklanacaksin. valla yarin meyve diyetinde midem kazindikca sana kizacagim haberin olsun.lmaz:sende yapsan zor gelmiyecek neden yapmiyorsun ya. bak bir haftacik yap ikili rakamlari gör biz dur desekte durmiyacaksin artik. incelikten insanin kendini güzel hissetmesinden güzel ne varki.. ben bu yasta sunu giyerim pazartesiye bunu alirim incelince diye güzellik hayalleri kuruyorum. kizdirma beni artik basla tut sunun ucunu ve birakma.
off icimi döktüm rahatladim . karnim doymus gibi oldum..sempatiksalakcinni
senden çok ben doydum valla reyhan ablam kaydirigubbakcemile3 yanlış anlama kaçamak da yapsam diyeti bırakmadım yarın yumurtayla devam.. hem 2,5 kilo da verdim.. kısmetse haftaya kaçamaksız olur 5 veririm.. fakat işte meyve acıktırıyor problem bu.. hem 3 gündür zaten açım bi de meyve.. kötü oluyor.. neyse.. ben haftaya onu yumurtadan sonraya atıp meyve suyuyla desteklicem bi de cumartesiye evde olduğum güne alıcam 5. günü.. halledicem çalışıyorum üstünde.. kaybedecek vaktim kalmadı.. bir an önce 85 i görmem lazım benim..
meyve günü hakkinda birkac sorum var...
madem bukadar korkuttunuz hemen cevap yazin..opuyorumnanaktan
ne kadar meyve yiyebiliyoruz bütün gün icinde?
hangi meyveler yasak?
her ögünde nekadar yemeli?
peki meyvesuyu icince meyvede yenirmi?
yoksa ya meyve ya meyvesuyumu tercih etmeli?
birde yumurta günü.. ogün kac yumurta yenir. yada bir alternatifi varmi? yumurta yerine yogurt gibi mesela
çikolatım sakın sakın spordan vazgeçme sonrası uzun çok uzun bir süre toparlanamama ve sadece pişmanlık oluyor bak örnek benim spor olayım bitmeseydi ara vermeseydim şimdi tığ gibiydim istediğim kilolaydın spor insanın diyetini tetikliyor...
gelebilmene çok sevindim canım ciddi merak etmiştim akşam olsada arasam diyordum..
.
evet canım merak ettik.. ayrıca sporu bıraktığın için de kilo alıyormuşsun haberin olsun.. bırakma en iyisi
sagol kallisim. yarina sadece elma var evde. ama yarin ögleyin gelecegim eve. ögleye kadar idare eder beni elmalar. eve gelirkende alisveris yapar istediklerimi alirim. cumartesi 1 mayis ya heryer kapali olur..
zalimi bademcik ameliyati oldu canim.. anlattigina görede cok agir gecmis. üstüne üstlük birde aksilikler olmus.. gözüne birsey kacirmislar ameliyatta..:sinifsinif:
naniknaniknaniknaniknaniknanik eh ne yaparsin candycigim. aclik bu baska seye benzemiyorki. satasacak yer ariyor insan bende seni buldum disime göre..laelaelaelaelae
hadi ozaman allah kolaylik versin. bak 99a düstügün gün senden cok sevinecek olan ablalarin var burda.. hele 85 oldugun günü düsün bir.. bizi cok bekletme tamammi?:lepi:
birde yumurta günü.. ogün kac yumurta yenir. yada bir alternatifi varmi? yumurta yerine yogurt gibi mesela
candycim sanada günaydın.. bu gün ne günü yapıyorsun canımcım akşam ne yaptın anlat çabuk kaçamak yapmadın değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?