- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.461
iyi gecelerkızlar ya alerjim için aldığım ilaç uyku yapmaya başladı bende( gidip yatayım bari..
sonunda favori emojimi kullanmaya geldi sıraaa ahahahaaa
haydi herkeseeeeiyi geceleeeerrr
bence gayet güzel canım menün. hadi kaçtım ben
afiyet olsunHaklisin canim seviyorum sebzeyi aslinda ama esim ve kizim cok yemedigi için arada bir kendime özel yapiyorum
yarina taze fasulye cikardim buzluktan onu yapacagim
Sagol insallah :)Merhabalar :)
İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
Hamilelikte diyete devam mı?
Ebru alışık zıplamaya ama birumut'u bilemeyecegim. O da artık ne kadar yapabilirse :)hadi yine cıssları yiyin bakalım
oh olsun size
100 yada 200 müydü? çok degil mi?
O zaman ben yazayım kafama göre siz kontrol edinbiz hepimiz takip ederiz. sen merak etme.
benim arada oluyor ama diyetten oldugunu sanmıyorum. oyle durumlarda tansiyonum normal oluyor genelde. ben de sinirsel oldugunu düşünüyorum.Arkadaşlar, aranızda diyet yaparken baş dönmesi yaşayan oluyor mu?
olur sen yazSagol insallah :)
Hamilelikte diyetle yakından uzaktan alakam yok maalesef, keşke tutabilsem boğazımı :) Kaptan yardımcısı olduğum için buralardayım, doğum sonrası da kilo vermek için yeniden listeye girerim diye düşünüyorum :)
Ebru alışık zıplamaya ama birumut'u bilemeyecegim. O da artık ne kadar yapabilirse :)
O zaman ben yazayım kafama göre siz kontrol edin
aaa.... üzüldüm şimdiGünaydın hastanede hiç çekmiyor telefon ya
Dünden beri giremiyorum sayfaya hiçaaa.... üzüldüm şimdi
ALLAH kolaylık versin kaptan. oğluna da nice yaşlar. saglikla huurla inşALLAHgünaydınlar
kızlar yogunluktan ölüyorum eve gece 1 de geldim çok yorucu idi bi de ucak rötar yaptı
kızlar bu hafta benim için gene çok yoğun gececek ptesi sabah konya ordan miğde salı gün dönüş çarşamba sabah aydın perşembe izmir cuma akşamı ankara olacak dün büyük oğlumun doğum günü idi ama eve gec gelince bugün onu kutlayacağız
hedef38beden cnm hoşgeldin aramıza tekrar özledim seni geçmişi ıkuyamadım
kızlar özgenin de bu hafta işi vardı sanırımmoni senden yardım istiyorum sen eskisin tecrübelisin ördeğime yardımcı olurmusun
kızlar bu 1-2 hafta pek aranızda olamayacağım bilmem gereken durumlarda beni etiketlerseniz sevinirim hepinizi çok seviyorum iyi hafta sonları
Insallah canim..Menun iyiymis canim ama sporun muazzam insallah bana da gelir o azim bu arada kilomuz neredeyse ayni hedefin kac senin
Annemlerdeydik canim gorumcemde vardi. Kardesim annemle gorumcemin sacini boyuyor. Onlar boya ile ugrasirken bende aklima ne gelirse yaptim.Muzikte acikti ohhhhbu ne yaaaakizim ne yaparsam yapayım yaklaşamayacağım sana yaaa...
ama sana da helal olsun. zaten ben seni destekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?