Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar :)
İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
Hamilelikte diyete devam mı?
Sagol insallah :)
Hamilelikte diyetle yakından uzaktan alakam yok maalesef, keşke tutabilsem boğazımı :) Kaptan yardımcısı olduğum için buralardayım, doğum sonrası da kilo vermek için yeniden listeye girerim diye düşünüyorum :)
hadi yine cıssları yiyin bakalım
oh olsun size
100 yada 200 müydü? çok degil mi?
Ebru alışık zıplamaya ama birumut'u bilemeyecegim. O da artık ne kadar yapabilirse :)
biz hepimiz takip ederiz. sen merak etme.
O zaman ben yazayım kafama göre siz kontrol edin

14 Nisan hedefleri

maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83

kızlar hedeflerinizi ekleyin

günaydınlar
kızlar yogunluktan ölüyorum eve gece 1 de geldim çok yorucu idi bi de ucak rötar yaptı
kızlar bu hafta benim için gene çok yoğun gececek ptesi sabah konya ordan miğde salı gün dönüş çarşamba sabah aydın perşembe izmir cuma akşamı ankara olacak dün büyük oğlumun doğum günü idi ama eve gec gelince bugün onu kutlayacağız
hedef38beden cnm hoşgeldin aramıza tekrar özledim seni geçmişi ıkuyamadım
kızlar özgenin de bu hafta işi vardı sanırım moni senden yardım istiyorum sen eskisin tecrübelisin ördeğime yardımcı olurmusun
kızlar bu 1-2 hafta pek aranızda olamayacağım bilmem gereken durumlarda beni etiketlerseniz sevinirim hepinizi çok seviyorum iyi hafta sonları

olur sen yaz

ALLAH kolaylık versin kaptan. oğluna da nice yaşlar. saglikla huurla inşALLAH

Menun iyiymis canim ama sporun muazzam insallah bana da gelir o azim bu arada kilomuz neredeyse ayni hedefin kac senin
Insallah canim..
Dun sen yazmadan once ben sana yazacaktim ama paketim bitince yazamadim.
Kilomuzun ayni olmasi dikkatimi cekti benimde.Ne zaman basladin kac kiloyla basladin ne kadar zamanda bu kiloya geldin merak ettim acikcasi.
ilk hedefim 70'in altini inmek yani 69 ama 55 olursam iyi olur. Imkansizmis geliyor ama insallah ulasiriz hedeflerimize.

bu ne yaaaa kizim ne yaparsam yapayım yaklaşamayacağım sana yaaa...
ama sana da helal olsun. zaten ben seni destekliyorum
Annemlerdeydik canim gorumcemde vardi. Kardesim annemle gorumcemin sacini boyuyor. Onlar boya ile ugrasirken bende aklima ne gelirse yaptim.Muzikte acikti ohhhh
Tuhaf bakislara maruz kaldim ama olsun sandalyeye cikip inmekten ic bacagim agriyorr ohh ohh agirsin dimi..
Ne bulursan aklina ne gelirse azda olsa yap canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…