- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.481
Sebze iyidir tatlım. Afiyet olsun.Haklisin canim seviyorum sebzeyi aslinda ama esim ve kizim cok yemedigi için arada bir kendime özel yapiyorum
yarina taze fasulye cikardim buzluktan onu yapacagim
Başka cıssların yanında fazla masum zatenArada sirada yenebilir bence
Tansiyon olabilir canım ya da kan şekerin de düşüyor olabilir. Tansiyon aletin varsa o gibi durumlarda ölçüp bir bak bakalım.Arkadaşlar, aranızda diyet yaparken baş dönmesi yaşayan oluyor mu?
Kolay gelsin kaptanım, moni yardımcı oluyor zaten sagolsun. Dogum yapmadığım sürece ben liste işlerini hallederimgünaydınlar
kızlar yogunluktan ölüyorum eve gece 1 de geldim çok yorucu idi bi de ucak rötar yaptı
kızlar bu hafta benim için gene çok yoğun gececek ptesi sabah konya ordan miğde salı gün dönüş çarşamba sabah aydın perşembe izmir cuma akşamı ankara olacak dün büyük oğlumun doğum günü idi ama eve gec gelince bugün onu kutlayacağız
@hedef38beden cnm hoşgeldin aramıza tekrar özledim seni geçmişi ıkuyamadım
kızlar özgenin de bu hafta işi vardı sanırımmoni senden yardım istiyorum sen eskisin tecrübelisin ördeğime yardımcı olurmusun
kızlar bu 1-2 hafta pek aranızda olamayacağım bilmem gereken durumlarda beni etiketlerseniz sevinirim hepinizi çok seviyorum iyi hafta sonları
Dünkü pasta artıya dönmemiş
14 Nisan hedefleri
maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
kızlar hedeflerinizi ekleyin
günaydınlar
kızlar yogunluktan ölüyorum eve gece 1 de geldim çok yorucu idi bi de ucak rötar yaptı
kızlar bu hafta benim için gene çok yoğun gececek ptesi sabah konya ordan miğde salı gün dönüş çarşamba sabah aydın perşembe izmir cuma akşamı ankara olacak dün büyük oğlumun doğum günü idi ama eve gec gelince bugün onu kutlayacağız
kızlar özgenin de bu hafta işi vardı sanırımmoni senden yardım istiyorum sen eskisin tecrübelisin ördeğime yardımcı olurmusun
kızlar bu 1-2 hafta pek aranızda olamayacağım bilmem gereken durumlarda beni etiketlerseniz sevinirim hepinizi çok seviyorum iyi hafta sonları
Ayıp ayıp, cık cık cık.
Hadi inşallah kuzum. Bir program hazırladım. Esnek tabi biraz ama kaçamaksız.Bu haftaki ilk ve son kaçamağın olsun o zaman, cumaya süper bir eksiyle gel tatlım.
Hayy hayy dün yapamadım bişey ama bugun yapacağım.Bence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğiz1 saat tempolu yürüyüş yap bence bugün yediklerini yakmak icin. Ustune de 100-200 artık ne kadar yapabilirsen zıpla
Yapacağız artık mecburen :))hadi yine cıssları yiyin bakalım
oh olsun size
100 yada 200 müydü? çok degil mi?
Benim kaçamaklar da 100 gram eksiyle gelmeme sebep oldu.Dünkü pasta artıya dönmemiş
canım ne kaçamağı ya ben cuma hariç kaçamak yapmıyorum ki yazayım o nerden çıktıBence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğiz1 saat tempolu yürüyüş yap bence bugün yediklerini yakmak icin. Ustune de 100-200 artık ne kadar yapabilirsen zıpla
Sen menülerine kaçamakları yazmiyosun sanırımöyle menüyü ben de yazarım
1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 tane zıpla :)
Kestim cezalarını, Nilgun zaten eliptikle iyi iş yapmış. Kıyamam, seninki cok masum kalmış bunların yanında cidden :)
bugunde 1 saat yapıcam iyi bacaklarım şuangeçen haftanın neden artı olduğu belli oldu. tebrikler ortim benim. bu hafta mahmutta yoktu. haftaya senden cok sey bekliyorum. tabi kendimden de
ricaa ediciğimm sen kilo paylaşma
kaptanım sana kolaylıklar diliyorum bu koşuşturma da kiloda gider zatengünaydınlar
teşekkür ederimmm
teşekkür ederim ördekim inşallah her hafta güzel % ler alırız takımcaGunaydin kizlar
moni cim tebrik ederim cok guzel bir yüzden vardı zaten, ikinci olmussun
Kolay gelsin kaptanım, moni yardımcı oluyor zaten sagolsun. Dogum yapmadığım sürece ben liste işlerini hallederim
Dünkü pasta artıya dönmemiş
selam kızlarkaçamaksız güzel bir hafta sonu olsun
ben koşturmaktan yazamıyorum ama dediğim gibi her şeyi mutlaka okuyorumyinede kaçırdığım bir şey olursa etiketlersiniz
menüde paylaşmıyorum çünkü listemin dışına çıkmıyorum aynı şeyler hep, eğer farklı bir şey yersem yada kaçamak olursa mutlaka yazarım zamanım olursa da listede paylaşırım
akşamdan sonrada bebişle biraz ilgileniyorum anneciği az da olsa uyuyup dinlenebilsinhem çok keyifli bu sabah 04.30 da eve çıktım biraz geç uyandım o yüzden birazdan öğle yemeğimi yiyip market alışverişimi ve dış işleri halledicem fırsat bulursam tesise inip 45 dk yürümek ve 30 dakika yüzmek istiyorum sonra da akşam yemeğini yapmam lazım sonrasında da bebişle nöbetim başlıcak
Tamamdır ben takilayim burda sizde arkamdam eksilerle gelinricaa ediciğimm sen kilo paylaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?