- Emoji Skoru
- 44.815
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.501
Ay süpersin şekerim maşallah sana...kaptanım sana kolaylıklar diliyorum bu koşuşturma da kiloda gider zaten
oğluşunun da doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel yaşlara inşallah
merak etme canım takım bize emanet her ne kadar yoğun olsam da hamiş ördeğime yardımcı olurum
teşekkür ederimmm
teşekkür ederim ördekim inşallah her hafta güzel % ler alırız takımca
her hangi bir şey olursa beni etiketle ördekim yardımcı olurum
Ben sana güveniyorumHadi inşallah kuzum. Bir program hazırladım. Esnek tabi biraz ama kaçamaksız.
Ne yaptın yaptın mı eliptik birde kaçta yaptın canım 330kalori yakmışsın.. Ben 60dk o kadar yakamadım 2.derecede yaptımBen sana güveniyorum
Bak bahar geldi, güneş tepemize tepemize doğuyor, fit fit gezelim artık
Ohh oh bende öyle kaçamaklardan istiyorumBenim kaçamaklar da 100 gram eksiyle gelmeme sebep oldu.
Yetişemiycem kız sana ben belli olducanım ne kaçamağı ya ben cuma hariç kaçamak yapmıyorum ki yazayım o nerden çıktı
bi yanlış anlama var sanırım ortadadün kaçamak yaptım ama 60 dk eliptik 30 dk yürüyüş yaptım fancynancy
Bence deeeeericaa ediciğimm sen kilo paylaşma
Sizin modelden başka varsa ben değiştirmek istiyorumselam kızlarkaçamaksız güzel bir hafta sonu olsun
ben koşturmaktan yazamıyorum ama dediğim gibi her şeyi mutlaka okuyorumyinede kaçırdığım bir şey olursa etiketlersiniz
menüde paylaşmıyorum çünkü listemin dışına çıkmıyorum aynı şeyler hep, eğer farklı bir şey yersem yada kaçamak olursa mutlaka yazarım zamanım olursa da listede paylaşırım
akşamdan sonrada bebişle biraz ilgileniyorum anneciği az da olsa uyuyup dinlenebilsinhem çok keyifli bu sabah 04.30 da eve çıktım biraz geç uyandım o yüzden birazdan öğle yemeğimi yiyip market alışverişimi ve dış işleri halledicem fırsat bulursam tesise inip 45 dk yürümek ve 30 dakika yüzmek istiyorum sonra da akşam yemeğini yapmam lazım sonrasında da bebişle nöbetim başlıcak
Daha yapamadım, oğlanı şimdi uyuttum inşallah yapıcam. Bugün servisi de çağırmıştım gıcırdıyordu alet, bide tık tık ses geliyordu neyse yaptılar.Ne yaptın yaptın mı eliptik birde kaçta yaptın canım 330kalori yakmışsın.. Ben 60dk o kadar yakamadım 2.derecede yaptım
Ben 2 de başlıyorum 5 dk. Sonra 10 dk 3te, sonra bi 10 dk 4te ve bir daha 10 veya 5 dk 3 te yapıyorum, son olarakta 5 dk 2 de ve bitiriyorum.Ne yaptın yaptın mı eliptik birde kaçta yaptın canım 330kalori yakmışsın.. Ben 60dk o kadar yakamadım 2.derecede yaptım
Ben bu gazla süper giderim. Sağol desteğin için bitanem.Ben sana güveniyorum
Bak bahar geldi, güneş tepemize tepemize doğuyor, fit fit gezelim artık
Midemi bozmuşum. Bugun 3 kere wc!ye çıktım.Ohh oh bende öyle kaçamaklardan istiyorum
Bende moni'nin yazdıklarını okurken senin gibi çok şanslı bir gelini olduğunu düşündüm. Maşallah Allah bozmasın. Çok anlayışlı..Sizin modelden başka varsa ben değiştirmek istiyorum
Maşallah, ne kadar düşüncelisin. Samimi söylüyorum. Bizim anneanne de babaanne de sağolsunlar ihtiyacımız olunca tabi yanımızdalar Allah razı olsun onlardan ama işteee. Ama dan sonrası çok uzun heheh. Galiba geç anne olup çocuklarda geç bebek sahibi olunca onlarda da yaş kemale erip sabır kotaları dolunca ayarlarda sıkıntı oluyor
Ne demek canım benim, sana destek verirken bir yandan kendime de motivasyon oluyorumBen bu gazla süper giderim. Sağol desteğin için bitanem.
Bugun hiç kaçamak yapmadım akşamı da atlattık mı tamam bu iş..
He sen bir hızlı bir yavaş yapıyon.Daha yapamadım, oğlanı şimdi uyuttum inşallah yapıcam. Bugün servisi de çağırmıştım gıcırdıyordu alet, bide tık tık ses geliyordu neyse yaptılar.
Sana anlattığım gibi hızı düşürmeden kademe kademe yapıyorum ya canım o yüzden. hem hız hem de direnç yaktğtn kaloriyi etkiliyor bebişim.
Yan mı çiziyon yoksaaFancynancy -- 77,7 (yanlış olmuş kızlar pardon) 78,7 olacaktı o.
hahaha yok kız niye yan çizim daha önce yazdıklarıma da bakabilirsin abartmışım biraz neredeyse ay sonu hedefimYan mı çiziyon yoksaa
Süper enerji geldi.. Suyunu da bolca iç canım. Tabi yeşil çayı da unutmayalım.Ne demek canım benim, sana destek verirken bir yandan kendime de motivasyon oluyorumhadi bugünü tamamen kaçamaksız kapatalım
Muhteşemsiniz valla
Evet şekerim. Yaw bu teknolojiye bayılıyorum ben konuşuyorum o yazıyorHe sen bir hızlı bir yavaş yapıyon.
Süper enerji geldi.. Suyunu da bolca iç canım. Tabi yeşil çayı da unutmayalım.
Şaka yaptım zaten.hahaha yok kız niye yan çizim daha önce yazdıklarıma da bakabilirsin abartmışım biraz neredeyse ay sonu hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?