Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim kayınvalidem de melek gibi işte ama artık yoruldular herhalde

Akşama yemege davetliyiz. Menüde ne var bilmiyorum. 2 mil leslie, jillian level 1 yaptım. Umarım akşamı kacamaksiz atlatırım, diyette olduğumu biliyor, çok ısrar etmez diye ümit ediyorum...
Spor muhteşem canım. Akşamda en masum olanlardan bolca yersin. Gerisini de tadarsın sadece .. Kolay gelsin. Bol azim diliyorum.

Dediğin gibi yaş geçtikçe sabırları azalıyor. Benimki de eltimin bebeğine bakıyor. ''Çocuk işte tabiki yaramazlık yapacak ama benden geçmiş yoruluyorum'' diyor.
Aslında bakınca haklılarda, İnsanın bazen kendi çocuğuna sabrı olmuyor. Böyle konuşuyorum ama bakalım ben nasıl bir babaanne veya anneanne olacağım Allah izin verirse

Tiramisu yedim yazmışsın? Ondan once de piko yemistin? Onlari dedim ben :)
teşekkür ederim ördekim inşallah her hafta güzel % ler alırız takımca
her hangi bir şey olursa beni etiketle ördekim yardımcı olurum
Tamamdır monicim sagol, sen de yogunsun dedigin gibi ama dogurmadigim surece sıkıntı yok
Midemi bozmuşum. Bugun 3 kere wc!ye çıktım.
Senin eksinin sebebi belli oldu yoksa o kacamaklarla zor yani

Kaptanım, doğum günü kutlu olsun yakışıklının. Nice mutlu yıllara.
İzinde falan mısın? Gezmeler var galiba.
Ben de çok özledim anlatamam. Acayip iyi geliyor burası bana biliyorsun. :) İlerleyen haftalarda listede olma şansım var mı?

benim arada oluyor ama diyetten oldugunu sanmıyorum. oyle durumlarda tansiyonum normal oluyor genelde. ben de sinirsel oldugunu düşünüyorum.

Bir alıntı daha yapmıştım ama çıkmamış.
Tansiyon aletim yok, ölçmedim o nedenle ama tansiyonum düşmeye elverişli ama işin ilginci tuzlu bir şeyler içince düzelmedi.

Bir alıntı daha yapmıştım ama çıkmamış.
Tansiyon aletim yok, ölçmedim o nedenle ama tansiyonum düşmeye elverişli ama işin ilginci tuzlu bir şeyler içince düzelmedi.
Belki de lydznp in dediği gibi sinirsel de olabilir canım. Bana da ilk başlarda arada bir oluyordu ama ben şekeri çikolatayı çok yiyordum, sürekli de atıştırma halindeydim tabi kesince baş dönmesi yapmıştı. Ben ona bağlamıştım, çok sürmedi 1-1,5 hafta sonra geçti. Ama çok sık olmuyordu, sen kendini bu konuda rahatsız hissedersen mutlaka bir doktora görün tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…