Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah bu kocalar hep böyle ya, şu grupta bile kac koca magduru var :)
hahah dert ettiğin şeye bak canım sağolsun
Orası öyle tabi, cana gelecegine mala gelsin. Direkt öyle deyince kendimi biraz odun gibi hissettim, ondan yani
Iyiymis cidden, ben artık 2 sene sonra içebilirim

denemek lazım canım nerden aldın ..

yürüyüş yaptım geldim bugun eliptik yapmıyorum pazar diye birde perşembe yapmıyorum bu hafta ne olacak bakalım..ama reglim sökülmedi 2 gündür deliricem karnım davul gibi etkilemez inşallah bu hafta beni

yok tatlım ne gezmesi iş için çıkıyorum şehir dışına aksilik dün akşam küçük ateşlendi bugün de pek keyfi yok onu hasta bırakıp gitmek işime gelmiyor ama ekmek parası mecbur gideceğim. bu arada sen troid işini ne yaptın tahlillerini yaptırdın mı yakın zamanda
listeden kaçla ayrılmıştın ona bakarız extrem duruma girebilir ona göre listeye girebilirsin

Bugünkü menüm

Sabah
bir elma Bir kase yoğurt

öğlen
2 kase Toga çorbası (yayla çorbasının bugday ile olanı gibi birsey)

akşam
4 tane fırın köfte, salata

Su 3 litre, 5 sade t.kahvesi, 1 Yeşilcay
Spor 1 mil lesie express, jillian level 1

Son düzenleme:
Menüm;
Aspir yagı ve elma sirkeli su

08:00
2 dilim tb ekmegi
Bir kac dilim sürk ve peynir
8 yesil zeytin ve çay

11:00
1 kupa sütlü filtre kahve
1 salatalık,1 yaprak marul

12:30
1 kase dogranmıs lahana
5 yk yogurt
1 wasa

17:30
Hamsi tava
Salata
2,5 dilim pide ekmek( olmasa super olacaktı ama sade yiyemedim.)

2 L su
2 büyük türk kahvesi

Spor;
30 dakika ZUMBA
60 sumo squat(24 kilo agırlıkla)
30 tam mekik(top tutarak)
150 ip atlama
2 dk plank
Toplam 2 saat yuruyus(11500 adım) (bunun 50 dakikası sabah tembolu yuruyus,geri kalanı sahilde ve avm'de gezinme)
Simdide 30 dakika kızımla ve kardesimle dans ediyoruz.

Kuzum sen bu kadar spora sabit gelmeyi nasıl başarıyorsun ya? :)

yürüyüş yaptım geldim bugun eliptik yapmıyorum pazar diye birde perşembe yapmıyorum bu hafta ne olacak bakalım..ama reglim sökülmedi 2 gündür deliricem karnım davul gibi etkilemez inşallah bu hafta beni
cumaya kadar toparlarsın inşALLAH. bu regl ödemi de regl bittikten sonra geçiyormuş.

tatlım spor yine yakıyor ama tam mekik yapma. artik spor otoriteleri bile bunun sakatlayici bir hareket olduğunu ve amatörlerin yalnız yapmaması gerektiğini söylüyor. sen yavas yavas yarim çek o da cok etkili.

menüm gelsin.
sabah
2 haşlanmış yumurta
2yk yoğurt
1 cay k. çörekotu
8 zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan hibiskus çayı

öğlen - bebek görmeye gittik maalesef ikramlardan yedim.
7 tn minik etli lahana sarması
1 küçük kase kısır
2 parmak boyunda börek

aksam
yarim kepce lahana çorbası
5tn kucuk balıktan yağsız buğulama
yeşil salata

1 fincan hibiskus cayi
2lt su
sporu yapinca yazarım.

Kuzum sen bu kadar spora sabit gelmeyi nasıl başarıyorsun ya? :)
Ah canim bir bilebilsem.. Bazen uzuluyorum bazende gec olsun saglam olsun diyorum.
Bu arada dort dortluk dikkat edemiyorum esim izinde Problem oluyor yemek konusunda tamamen kendimi cekince bende elimden geldigi kadar dikkat edip saglikli seylere yonelmeye calisyorum.Mesela bugun pide ekmek olmasaydi menumde 10 numara olacakti tatlimm.
Metabolizma yavas, insulin direnci falan hepsi birlesinde etkiliyordur..

tatlım spor yine yakıyor ama tam mekik yapma. artik spor otoriteleri bile bunun sakatlayici bir hareket olduğunu ve amatörlerin yalnız yapmaması gerektiğini söylüyor. sen yavas yavas yarim çek o da cok etkili.
Haklısın canım bende ilk defa bu 3 gundur yapiyorum kızımada oyun olsun diye ayaklarimi koltugun altina koyuyorum kizimda koltukta oturyor ben kalkinca topu veriyor havadan oyle oluyor yaptigim.

Haklısın canım insulin direnci etkiliyor olabilir. Neyse sen gene de elinden geleni yapmaya devam et, dedigin gibi geç olsun güç olmasın

Aksam iyi dengelemissin canim zaten oglen cok abartmamissin boyle oturmalarda cok cısslar oluyor..
Eve yakın bır yuruyus yolu var 1 tam tur yaklasık 9-10 dk suruyor 10 dk cıvarında benim tempomla bugun orada 10 tur attım yanı 100 dk
Supersiiin tam gaZ devammm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…