- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.641
kullanacak pek biryer bulamamıştımBenim benimmm favorim oldu, beyaz bayrak olmadığını öğrendikten sonrayakışmış gerçekten de
Ah bu kocalar hep böyle ya, şu grupta bile kac koca magduru var :)Hahahahhaaa kabahatimi biliyorum. Ya yemin ediyorum benim kocam beni kışkırtıyor, ya hafta sonu bişi olmaz, ye ye diye zorluyo beni.Bugün kızdım sabah, kek, çikolata falan yiyo gözümün önünde, habire tıkınıyo, şimdi de gazoz içiyo, birde bana da ikram ediyor yaaaa Gel diyorum içme birer Türk kahvesi içelim şöyle karşılıklı, yok! İçmiyor. Sende artık başla rejime çok kilo aldın vıdı vıdı azıcık beynini yedim adamın, pazartesi başlıcam dedi. Bakalım. Valla bana da yarar başlaması ona da.
Orası öyle tabi, cana gelecegine mala gelsin. Direkt öyle deyince kendimi biraz odun gibi hissettim, ondan yanihahah dert ettiğin şeye bak canım sağolsun
Iyiymis cidden, ben artık 2 sene sonra içebilirimkızlar dün hibiskus çayının faydalarını öğrendim. tam benlikmis
tip 2 diyabete, şişliğe iyi geliyormuş. daha bisürü faydası var ama beni bu kadarı ilgilendirdi. mide kanserini önlüyormuş. hamileler ve sut verenler için tavsiye etmiyorlar.gunde 2 fincan icilebiliyormus. ilginizi cekerse bir bakın. ben bugün 2 fincanlik demledim. icine 1 çubuk tarçın ve 1 dilim taze zencefil koydum. 15dk demledim. kipkirmizi ve ekşi bir cay oldu. icimide kolay. lezzetli bir cay. tavsiye ederim.
Çok haklısın canım. Aklıma geldikçe çektiğim zorluklar daha çok dikkat ediyorum.hadi hadi mezun olduğun kiloya dön. yazık o kadar emek verdin koru kilonu.
denemek lazım canım nerden aldın ..kızlar dün hibiskus çayının faydalarını öğrendim. tam benlikmis
tip 2 diyabete, şişliğe iyi geliyormuş. daha bisürü faydası var ama beni bu kadarı ilgilendirdi. mide kanserini önlüyormuş. hamileler ve sut verenler için tavsiye etmiyorlar.gunde 2 fincan icilebiliyormus. ilginizi cekerse bir bakın. ben bugün 2 fincanlik demledim. icine 1 çubuk tarçın ve 1 dilim taze zencefil koydum. 15dk demledim. kipkirmizi ve ekşi bir cay oldu. icimide kolay. lezzetli bir cay. tavsiye ederim.
aslında kullanım alanı oldukça fazlakullanacak pek biryer bulamamıştım
hahahaha alıştım iğneli laflarınaAh bu kocalar hep böyle ya, şu grupta bile kac koca magduru var :)
Orası öyle tabi, cana gelecegine mala gelsin. Direkt öyle deyince kendimi biraz odun gibi hissettim, ondan yani
Iyiymis cidden, ben artık 2 sene sonra içebilirim
yok tatlım ne gezmesi iş için çıkıyorum şehir dışına aksilik dün akşam küçük ateşlendi bugün de pek keyfi yok onu hasta bırakıp gitmek işime gelmiyor ama ekmek parası mecbur gideceğim. bu arada sen troid işini ne yaptın tahlillerini yaptırdın mı yakın zamandaKaptanım, doğum günü kutlu olsun yakışıklının. Nice mutlu yıllara.
İzinde falan mısın? Gezmeler var galiba.
Ben de çok özledim anlatamam. Acayip iyi geliyor burası bana biliyorsun. :) İlerleyen haftalarda listede olma şansım var mı?
Kuzum sen bu kadar spora sabit gelmeyi nasıl başarıyorsun ya? :)Menüm;
Aspir yagı ve elma sirkeli su
08:00
2 dilim tb ekmegi
Bir kac dilim sürk ve peynir
8 yesil zeytin ve çay
11:00
1 kupa sütlü filtre kahve
1 salatalık,1 yaprak marul
12:30
1 kase dogranmıs lahana
5 yk yogurt
1 wasa
17:30
Hamsi tava
Salata
2,5 dilim pide ekmek( olmasa super olacaktı ama sade yiyemedim.)
2 L su
2 büyük türk kahvesi
Spor;
30 dakika ZUMBA
60 sumo squat(24 kilo agırlıkla)
30 tam mekik(top tutarak)
150 ip atlama
2 dk plank
Toplam 2 saat yuruyus(11500 adım) (bunun 50 dakikası sabah tembolu yuruyus,geri kalanı sahilde ve avm'de gezinme)
Simdide 30 dakika kızımla ve kardesimle dans ediyoruz.
aktardan aldım. marketlerde de varmış.denemek lazım canım nerden aldın ..
cumaya kadar toparlarsın inşALLAH. bu regl ödemi de regl bittikten sonra geçiyormuş.yürüyüş yaptım geldim bugun eliptik yapmıyorum pazar diye birde perşembe yapmıyorum bu hafta ne olacak bakalım..ama reglim sökülmedi 2 gündür deliricem karnım davul gibi etkilemez inşallah bu hafta beni
tatlım spor yine yakıyor ama tam mekik yapma. artik spor otoriteleri bile bunun sakatlayici bir hareket olduğunu ve amatörlerin yalnız yapmaması gerektiğini söylüyor. sen yavas yavas yarim çek o da cok etkili.Menüm;
Aspir yagı ve elma sirkeli su
08:00
2 dilim tb ekmegi
Bir kac dilim sürk ve peynir
8 yesil zeytin ve çay
11:00
1 kupa sütlü filtre kahve
1 salatalık,1 yaprak marul
12:30
1 kase dogranmıs lahana
5 yk yogurt
1 wasa
17:30
Hamsi tava
Salata
2,5 dilim pide ekmek( olmasa super olacaktı ama sade yiyemedim.)
2 L su
2 büyük türk kahvesi
Spor;
30 dakika ZUMBA
60 sumo squat(24 kilo agırlıkla)
30 tam mekik(top tutarak)
150 ip atlama
2 dk plank
Toplam 2 saat yuruyus(11500 adım) (bunun 50 dakikası sabah tembolu yuruyus,geri kalanı sahilde ve avm'de gezinme)
Simdide 30 dakika kızımla ve kardesimle dans ediyoruz.
Ah canim bir bilebilsem.. Bazen uzuluyorum bazende gec olsun saglam olsun diyorum.Kuzum sen bu kadar spora sabit gelmeyi nasıl başarıyorsun ya? :)
Haklısın canım bende ilk defa bu 3 gundur yapiyorum kızımada oyun olsun diye ayaklarimi koltugun altina koyuyorum kizimda koltukta oturyor ben kalkinca topu veriyor havadan oyle oluyor yaptigim.tatlım spor yine yakıyor ama tam mekik yapma. artik spor otoriteleri bile bunun sakatlayici bir hareket olduğunu ve amatörlerin yalnız yapmaması gerektiğini söylüyor. sen yavas yavas yarim çek o da cok etkili.
Haklısın canım insulin direnci etkiliyor olabilir. Neyse sen gene de elinden geleni yapmaya devam et, dedigin gibi geç olsun güç olmasınAh canim bir bilebilsem.. Bazen uzuluyorum bazende gec olsun saglam olsun diyorum.
Bu arada dort dortluk dikkat edemiyorum esim izindeProblem oluyor yemek konusunda tamamen kendimi cekince bende elimden geldigi kadar dikkat edip saglikli seylere yonelmeye calisyorum.Mesela bugun pide ekmek olmasaydi menumde 10 numara olacakti tatlimm.
Metabolizma yavas, insulin direnci falan hepsi birlesinde etkiliyordur..
Aksam iyi dengelemissin canim zaten oglen cok abartmamissin boyle oturmalarda cok cısslar oluyor..menüm gelsin.
sabah
2 haşlanmış yumurta
2yk yoğurt
1 cay k. çörekotu
8 zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan hibiskus çayı
öğlen - bebek görmeye gittik maalesef ikramlardan yedim.
7 tn minik etli lahana sarması
1 küçük kase kısır
2 parmak boyunda börek
aksam
yarim kepce lahana çorbası
5tn kucuk balıktan yağsız buğulama
yeşil salata
1 fincan hibiskus cayi
2lt su
sporu yapinca yazarım.
Supersiiin tam gaZ devammm..Eve yakın bır yuruyus yolu var 1 tam tur yaklasık 9-10 dk suruyor 10 dk cıvarında benim tempomla bugun orada 10 tur attım yanı 100 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?