Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aminnn, tabi canım, en önemlisi sağlık. aferin kız, takma tabi

Ben içemicem o zaman. Bu gidişle de uzun bir süre gibi görünüyor. Oğlan süte çok düşkün napcam bilmem.

kullanacak pek biryer bulamamıştım
Güzel olmuş güzel

Ah bu kocalar hep böyle ya, şu grupta bile kac koca magduru var :)
Aman ya, neyse çok darladım bugün kendisini, bakalım başlıcak mı o da diyete.

Miniğe çok geçmiş olsun, iyileşmiştir umarım canım.

Tatlım spor listesi tutuyoruz ya ben yürüyüş ve Leslie vs leri dakika oalrak ekliyorum. Şimdi kafama göre de yazmak istemiyorum, bazıları express bazıları değil vs. Mesela senin 1 milleri 15 dk, 2 milleri 30 dk giriyorum. Egzersizlerine süre de yazabilir misin canım?

Oh oh, azıcık yapacak spor bize de bıraksaydın şekerim O nasıl bir enerjidir maşallah menünde çok güzel, o pide de olmasa eriyip gitcen valla gözümüzün önünde

Offf bugün diyette değildim ben ya bildiğin tatil verdim kendime ne gördüysem gömdüm neler neler korkunçtu karnım ağrıyor şimdi de çok yoruldum tüm gün gezdim az sonra uyucam yarın bi sürü spor cezası verdim kendime

Canım bu T3 T4 falan hormonlarına baktırdın mı? Metabolizma için ne bileyim beslenme önerisi ya da ilaç falan vermiyorlar mı? Benim de metabolizma hızını gösteren t lerden biri, hangisiydi hatırlamıyorum hamileyken epey düşük çıkmıştı. Normal şartlar altında hamilelikte iki katına çıkması gerekirken normal değerinden bile düşüktü dr.um doğumdan sonra bakalım demişti ama ben ihmal ettim. İnşallah yarın kan testlerimi yaptırıp baktıracağım.
Bunun bir çözümü yok mudur? İnsülin direnci ne derece etkiler tabi onu da bilmiyorum. Üzülüyorum da yazmışsın ya, bir şekilde bir çözüm bulunabilir belki tatlım.

Eve yakın bır yuruyus yolu var 1 tam tur yaklasık 9-10 dk suruyor 10 dk cıvarında benim tempomla bugun orada 10 tur attım yanı 100 dk

Cumanın şampiyonu belli oldu benceee, harika gidiyorsun canım

Akşam yemeğinden önce yarım saat önce chia tohumu ve kefir(1 tatlı kaşığı, yarım çay bardağı)
Chia tohumu ve kefir dikkatimi çekti canım, kahvaltıdan önce de yazmışsın. Tokluk falan mı veriyor acaba?
Bu arada menünde çok güzel

iyi gecer herkese:)
İyi geceleeer ve hatta hahaha

eh şimdiden kolay gelsin o zaman sana canım. Bende tam kendime bir tek ben varım herhalde bu saatte buralarda diyordum :)

Kahvaltı
Simit + karper + jambon
Çay

Ara
2 fincan limonlu yeşil çay

Öğle
Filtre kahve
1 portakal
(Kahvaltımı geç yapınca acıkmadım)

Akşam
1 kase Mercimek çorbası
4 tane piliç köfte
2 yk pilav
3 yk zeytinyağı pırasa

Ara
Çay
1 tane çörekotlu grissini
1 tane halka (galeta gibi birşey)
Yarım susamlı kandil simidi

Su:
2,5 lt

Spor:
40 dk Leslie 2 mile Power walk (çocuklar sağolsun geri ala ala yapınca bu kadar sürdü)
35 dk eliptik
30 squat
25 sn plank

Chia tohumu ve kefir dikkatimi çekti canım, kahvaltıdan önce de yazmışsın. Tokluk falan mı veriyor acaba?
Bu arada menünde çok güzel

Hem tokluk verdiği hem de kilo vermeyi kolaylaştırdığı söyleniyor fancy'cim.
Tiroid sorunum olduğu için kolay kilo veremiyorum ama diyete başladığımdan beri(25'inde başladım.) kullanıyorum ve etkisini gördüğümü düşüyorum.
90,5 ile başlamıştım. 86,8'im şu an.
Henüz emin olamadım ama etkisi olduğunu hissediyor gibiyim.

Canım 3 haftadır haftada 2-3 defa uyanir uyanmaz iciyorum 1 cay kasigi. Diger 3-4 gunde corekotu yagi iciyorum. 1 gun hic bisey icmiyorum.
Kabızlık icin almistim simdi faydasini gordumde diyemem gormedimde diyemem. Cunku ciddi derecede kabizlik sorunum vardi.ama cook az yiyip cooook hareket ediyordum.Resmen ac yasiyordum!! 3 haftadirda normal olculerde yemeye basladim ogunlerime meyve ve ekmek ekledim.Duzenli beslenmem mi ise yaradi bu yag mi bilemiyorum. 3 haftadir cok problem cekmedim kabizlik konusunda oluyorsada o yasadigimin yaninda hic biseydir.
Kullanan arkadaslarda vardı onla gorunce yazar sana.

Eki Görüntüle 1979998 Eki Görüntüle 1979999 Eki Görüntüle 1980000

Hangisini beğenirseniz kızlaaaar, bende bir seçim yapıp başlayacağım, kollarım toparlansın azıcık.
Hepsini begendim bunları biyere asalim gordukce yapariz.

Oh oh, azıcık yapacak spor bize de bıraksaydın şekerim O nasıl bir enerjidir maşallah menünde çok güzel, o pide de olmasa eriyip gitcen valla gözümüzün önünde
ahhhh insalllahhhh

Oldu mu simdi bu yaptigin??!! Hadi 1-2 kacaamak yaptin yetmiyor mu? Menude yok sanki yoksa benim mi gozumden kacti?

Menümü de yazıp kaçayım, size GÜNAYDINLAAARRRR o zaman, bana da iyi gecelerrrr
günaydın.. ay ne kadar geç yatmışsınız ben 7. rüyamdaydım bu saatte
Günaydın kızlar, 25 dakika kadar yuruyusumu yaptım simdi annemde kahve icip bir okadar daha yuruyup eve gidecem.
günaydın bende yürüdüm geldim kahvaltımı hazırladım kızımı okula yolladım çay içiyorum
Günaydın 5. takımın kızları
günaydın şekerim

kızlar aslında 2-3 gündür değişik hallerdeyim reglim 1 gün bile sürmedi kesildi iştahımda feci bir artış var (kaçamak yapmıyorum) tatlı tuzlu acı ekşi herşeyi yiyesim var feci şiş karnım ne yesem midem bulanıyor
akşam oldumu uykudan gözlerim kapanıyor..
bir garip hallerdeyim bahar havasından olurmu eşim hamilemisin yoksa dedi ödümü kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…