- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.661
kızlar dün hibiskus çayının faydalarını öğrendim. tam benlikmis
tip 2 diyabete, şişliğe iyi geliyormuş. daha bisürü faydası var ama beni bu kadarı ilgilendirdi. mide kanserini önlüyormuş. hamileler ve sut verenler için tavsiye etmiyorlar.gunde 2 fincan icilebiliyormus. ilginizi cekerse bir bakın. ben bugün 2 fincanlik demledim. icine 1 çubuk tarçın ve 1 dilim taze zencefil koydum. 15dk demledim. kipkirmizi ve ekşi bir cay oldu. icimide kolay. lezzetli bir cay. tavsiye ederim.
yok tatlım ne gezmesi iş için çıkıyorum şehir dışına aksilik dün akşam küçük ateşlendi bugün de pek keyfi yok onu hasta bırakıp gitmek işime gelmiyor ama ekmek parası mecbur gideceğim. bu arada sen troid işini ne yaptın tahlillerini yaptırdın mı yakın zamanda
listeden kaçla ayrılmıştın ona bakarız extrem duruma girebilir ona göre listeye girebilirsin
Menüm;
Aspir yagı ve elma sirkeli su
08:00
2 dilim tb ekmegi
Bir kac dilim sürk ve peynir
8 yesil zeytin ve çay
11:00
1 kupa sütlü filtre kahve
1 salatalık,1 yaprak marul
12:30
1 kase dogranmıs lahana
5 yk yogurt
1 wasa
17:30
Hamsi tava
Salata
2,5 dilim pide ekmek( olmasa super olacaktı ama sade yiyemedim.)
2 L su
2 büyük türk kahvesi
Spor;
30 dakika ZUMBA
60 sumo squat(24 kilo agırlıkla)
30 tam mekik(top tutarak)
150 ip atlama
2 dk plank
Toplam 2 saat yuruyus(11500 adım) (bunun 50 dakikası sabah tembolu yuruyus,geri kalanı sahilde ve avm'de gezinme)
Simdide 30 dakika kızımla ve kardesimle dans ediyoruz.
hedef38beden cnm 430. etapta 74 kg ile izne ayrılmışsın şu an kaç kg sun ona bakar ayarlarız
aktardan aldım canim. bakalim yarin sabah ödem ne durumda olacak. yarınki çayımı da hazırladım termosa. sanıyorum 1 haftadan once sonuç alamam.Sallama çay mı yoksa aktardan mı aldın acaba?
Merak ediyorum ben bu çayı, bakalım etkisini nasıl göreceksin.
Ayy, kolay gelsin kaptanım.
Ben izinlisin falan zannettim.
Çok zor gerçekten çocukları bırakıp.
Tiroid aynen devam ne yazık ki, ilaç kullanıyorum. Bir süre ilaçları falan tamamen bırakmamıştım. Tekrar başladım.
Bünyemi toparlamaya başladığını hissediyorum.
Özlemcim aspir yağını ne zamandır kullanıyorsun?
Etkisini gördün mü?
Ben de aldım geçen de spordan önce kullanacağım, genellikle unutuyorum.
Sporsuz etkisi olmuyormuş zaten de.
Kaptanım, aynen 74 ile ayrılmışım ben de bakmıştım 1-2 gün önce.
Şimdi 87'yim.
Aradan çok hafta geçti tabi.
1 yılı geçmiş olabilir.
aktardan aldım canim. bakalim yarin sabah ödem ne durumda olacak. yarınki çayımı da hazırladım termosa. sanıyorum 1 haftadan once sonuç alamam.
Tiroidle ilgili ne problemin var merak ettim? Bende de Hashimoto var, ilac kullanıyorum o yüzden sordum.Tiroid aynen devam ne yazık ki, ilaç kullanıyorum. Bir süre ilaçları falan tamamen bırakmamıştım. Tekrar başladım.
Bünyemi toparlamaya başladığını hissediyorum.
hiçbirşey zor degil. yeterki iste.5 mayısta 65 kg olmayı ıstıyordum ama zor sanırım degıl mı
su iç. bende açtım. su içtim geçti. güya uyuyacaktım. açlıktan uyuyamadım :)Nasıl acım nasıl acım anlatamammmm
Tiroidle ilgili ne problemin var merak ettim? Bende de Hashimoto var, ilac kullanıyorum o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?