Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

manyak bunlar yahu ben vodafone netin sınırsız netini kullanıyoruz evde onunda alt yapı sağlayıcısı ttnetmiş arıyorum vodafonu ttnetten bir bilgi gelmedi bize daha diye ttneti ara bakım var diye her yeri aradım neyse sonunda geldi akşam üstü:KK76:

Çok çok sinir bozucu.
Bir ara 3 gün yoktu bizde, sinirden kaç kere aradık ttnet'i bilmiyorum.
Hem mobil internet hem de adsl gitmişti.

Wentigo'cum, sana sorayım malum eczacısın.
Kabızlık için önerdiğin alışkanlık yapmayacak ve sindirim sistemine zarar vermeyecek bir ilaç var mıdır?
Ben klasik bekunis kullanıyordum. Yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum.
Ne kadar zararlı sence?
Kullanmaya çok ihtiyacım var bu sıralarda.

herkese merhaba, kilo vermem lazım ve motivasyona ihtiyacım var. epey bi dolandım zayıflama yarısması takımlarında, sizin 5. takım daha kafa dengi geldi bana. ben de katılmak istiyorum size ne dersiniz?
Hoşgeldinnn, biraz geç oldu ama idare et tatlım :KK56:

Sorma ya... Herkes de bir hava 1500. ALLAH ellerine düşürmesin. yine kaldık mı özele :KK70:
Omlarında adamı yoldukça yolası geliyor içinden sanırsam :KK70::KK70:

Bence sabah ve öğlen olmamış canım. ama akşam menün güzel yanına kefir yada ayran olsaydı süper olurdu. Afiyet olsun :)
Ayşecim inanır mısın bilmem ama diyetisyenin menüsü o canım. Ya çorba + yoğurt ya da 4 kaşık sebze yemeği + yoğurt veya salataydı galiba. Doymuyorum menüyle zaten:KK12:

Amin inşALLAH. Senin prensesin 2 yaş sendromu ne durumda? Bizim ki yeni başladı ve çarçabuk biter inşALLAH. Bazen 4-5 yaşına kadar uzayabiliyormuş :KK43:
Bizimde sıkıntılı bir dönemimizdi o canım. Agresif huysuz bir çocuk olmuştu ve herşeye itiraz edip be desem hayır diyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Gerçi şimdi düşününce 1 yıl kadar sürdü yaa, abov :110: Allah kolaylık versin canım.

Sana yazdıktan sonra baktım internetten anladım nasıl bi sey oldugunu, deneyeyim bi ara :)
Susamlısını tercih et canım daha yenilebilir :KK70:
Umutcuğun keyfi yerinde o zaman annesi, benim oğlanın da hiç gelmeye niyeti yoktu, göbeğim kocaman olmuştu. Doktor biraz daha beklersek çatlayacaksın gel alalım demişti ya hiç unutmuyorum. :-) Zaten ilki sezeryan olduğu için o da garanti sezeryan olacağından bende tamam demiştim. normal olacağını bilsem beklerdim. :anne:

Dün 1 saat 14 dakika yürüyüs yapıldı.:KK6:
fancynancy fancynancy

Maşallah canım. :nazar:

Bende ikinciye pek sıcak bakamıyorum malesef. Yada olacaksa arada 6-7 yaş fark olsun diyorum.Yani ilki okula başladıktan, tamamen bireyselleştikten sonra olsun istiyorum. Ama eşim pek böyle düşünmüyor. Ne olur bilmiyorum yani
Valla canım benim büyüttükten sonra yapına zor geliyormuş, çevremden öyle duymuştum, çok arayı açmayalım dedik o yüzden. Çok şükür istediğimiz gibi de oldu. Bizimkilerin arası 3 yaş bu arada canım

ay dimi yaa, bende özgürlüğü özledim ama azıcık uzak kalınca da kızımı özlüyorum. bu ne yaman çelişki yareppim :)
hahahaa, kendimi gördüm bir anda

Valla canım çevremde ilk çocugunu yapan arkadaslarım da 2. hakkında şöyle düsünüyorlar: hazır bebek bakım modundayken, ikinciyi de aradan cıkaralım, yoksa cocuklar iyice büyüyüp rahata alısınca tekrar başa dönmek daha zor gelir diyorlar :KK48: Bilemiyorum tabi herkesin düsüncesi farklı, ben şu an ilkini bi dogurayım da duruma göre bakarım artık :) Ama 3-4 yaş bana daha ideal gibi geliyor yaş farkı olarak.
Zaten yazmışsın canım. Çooook doğru @ebrusonmez :)

Selam kizlar umarim herkes iyidir
bu sabah tartida cok guzel bir rakam gordum insallah yarina devam eder
dun menumu yazamadim net paketim bitti bitecek öyle topluca yazayim

Kahvaltim
1 yumurta
2 dl ekmekle tost

Ogle
2 domates
salatalik 1 kutu ton baligi
2 parca cigkofte marulla

Ara 1 elma

Aksam
1 tabak pirasa yogurt

Sade turk kahvesi

Bu sabah kahvalti
1 kase yulaf lapasi 1 yemek kasigi keçiboynuzu ozuyle tatlandirdim

Ogle 1 koca tabak ton balikli salata
1 dl çavdar ekmeği

Aksama da kofte salata dusunuyorum net sikintisindan simdiden yazayim dedim

Spor da dun okulda nobetciydim 11 bin adim atmisim
100 de ip atladım bugun bir sey yok aksama yapacagim

Hepinize mutlu gunler

Yürüyüşünü kaç dakika yazayım canım? Bu arada menünde çok güzel.

Aaa düğün hazırlıkları mı var cikilatacım.
Çok kolay gelsin :)
Hatırlıyorum da öyle bir zor gelmişti ki bana düğün zamanı anlatamam.
Bana kalsa kotla gider nikah kıyar geçiştirirdim ama aileler için yapmıştık.

Aaaa bende aynı fikirdeydim, benim de eşimin babası istedi illa düğünü :halay:

ciyaaaakkk, kızlar imdat ya valla benim adamın keçi sakalını yolcam tek tek.. Güya diyete başladı bizimkisi. Akşama ona menemen yaptım, ekmekte koydum yanına. Öncesinde de yoğurt çorbası içti. Ben doymadım dedi, çöp şiş söyledi kendine, beni de baştan çıkarmaya çalıştı istemem dedim. Yetmemiş birde lokma söylemiş ya, şapır şupur yiyor karşımda nalçak. :mad::mad::mad:

Back
X