- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.361
Iyi ettin tatlim haber yollayarak merak ediyoruz yani.ay hoşbuldum şükür kavuşturana telin camı çatladı diye telin netinden de giremedim ne yaptı bunlar diye merak ettim haber yolladım akşam size
aa kuru iftiraaaaaSen yemişsindır 2 gündür pasta börek internetim yok ayağına yedin homiligirtlak demi hadi hadi itiraf et
manyak bunlar yahu ben vodafone netin sınırsız netini kullanıyoruz evde onunda alt yapı sağlayıcısı ttnetmiş arıyorum vodafonu ttnetten bir bilgi gelmedi bize daha diye ttneti ara bakım var diye her yeri aradım neyse sonunda geldi akşam üstü
Iyi ettin tatlim haber yollayarak merak ediyoruz yani.
sormaa ya burası birazda kırsal alan olduğu için işler biraz daha yavaş delirticekler beniÇok çok sinir bozucu.
Bir ara 3 gün yoktu bizde, sinirden kaç kere aradık ttnet'i bilmiyorum.
Hem mobil internet hem de adsl gitmişti.
İyi eltinden haber yollamışsın diye okudum.
http://umayvillashop.com/blog/detoks-diyetim/Bu pancar suyu falan olan liste mi Özlemcim?
Çok feci duruyor oysa..
Iyi geceler canımay kızlar hadi iyi geceler malum benim uyku saatim geldi artık sabah devam ederiz herkese hayırlı geceler
Hoşgeldinnn, biraz geç oldu ama idare et tatlımherkese merhaba, kilo vermem lazım ve motivasyona ihtiyacım var. epey bi dolandım zayıflama yarısması takımlarında, sizin 5. takım daha kafa dengi geldi bana. ben de katılmak istiyorum size ne dersiniz?
Omlarında adamı yoldukça yolası geliyor içinden sanırsamSorma ya... Herkes de bir hava 1500. ALLAH ellerine düşürmesin. yine kaldık mı özele
Ayşecim inanır mısın bilmem ama diyetisyenin menüsü o canım. Ya çorba + yoğurt ya da 4 kaşık sebze yemeği + yoğurt veya salataydı galiba. Doymuyorum menüyle zatenBence sabah ve öğlen olmamış canım. ama akşam menün güzel yanına kefir yada ayran olsaydı süper olurdu. Afiyet olsun :)
Bizimde sıkıntılı bir dönemimizdi o canım. Agresif huysuz bir çocuk olmuştu ve herşeye itiraz edip be desem hayır diyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Gerçi şimdi düşününce 1 yıl kadar sürdü yaa, abovAmin inşALLAH. Senin prensesin 2 yaş sendromu ne durumda? Bizim ki yeni başladı ve çarçabuk biter inşALLAH. Bazen 4-5 yaşına kadar uzayabiliyormuş
Kesinlikle öyle yaaaapppAyy evet tatlım hep öyle diyorlar. Çocuk olunca kendine bile vakit ayıramıyorsun diyorlar. Boll boll gezip tozup tadını çıkarayım.
Susamlısını tercih et canım daha yenilebilirSana yazdıktan sonra baktım internetten anladım nasıl bi sey oldugunu, deneyeyim bi ara :)
Kan tahlili yaptirdim baslamadan once herhangi bir dusukluk yok degerlerimde ama çook enerjisiz hissediyorum. Simdilik bu kadar
Valla canım benim büyüttükten sonra yapına zor geliyormuş, çevremden öyle duymuştum, çok arayı açmayalım dedik o yüzden. Çok şükür istediğimiz gibi de oldu. Bizimkilerin arası 3 yaş bu arada canımBende ikinciye pek sıcak bakamıyorum malesef. Yada olacaksa arada 6-7 yaş fark olsun diyorum.Yani ilki okula başladıktan, tamamen bireyselleştikten sonra olsun istiyorum. Ama eşim pek böyle düşünmüyor. Ne olur bilmiyorum yani
hahahaa, kendimi gördüm bir andaay dimi yaa, bende özgürlüğü özledim ama azıcık uzak kalınca da kızımı özlüyorum. bu ne yaman çelişki yareppim :)
Zaten yazmışsın canım. Çooook doğru @ebrusonmez :)Valla canım çevremde ilk çocugunu yapan arkadaslarım da 2. hakkında şöyle düsünüyorlar: hazır bebek bakım modundayken, ikinciyi de aradan cıkaralım, yoksa cocuklar iyice büyüyüp rahata alısınca tekrar başa dönmek daha zor gelir diyorlarBilemiyorum tabi herkesin düsüncesi farklı, ben şu an ilkini bi dogurayım da duruma göre bakarım artık :) Ama 3-4 yaş bana daha ideal gibi geliyor yaş farkı olarak.
Selam kizlar umarim herkes iyidir
bu sabah tartida cok guzel bir rakam gordum insallah yarina devam eder
dun menumu yazamadim net paketim bitti bitecek öyle topluca yazayim
Kahvaltim
1 yumurta
2 dl ekmekle tost
Ogle
2 domates
salatalik 1 kutu ton baligi
2 parca cigkofte marulla
Ara 1 elma
Aksam
1 tabak pirasa yogurt
Sade turk kahvesi
Bu sabah kahvalti
1 kase yulaf lapasi 1 yemek kasigi keçiboynuzu ozuyle tatlandirdim
Ogle 1 koca tabak ton balikli salata
1 dl çavdar ekmeği
Aksama da kofte salata dusunuyorum net sikintisindan simdiden yazayim dedim
Spor da dun okulda nobetciydim 11 bin adim atmisim
100 de ip atladım bugun bir sey yok aksama yapacagim
Hepinize mutlu gunler
Aaa düğün hazırlıkları mı var cikilatacım.
Çok kolay gelsin :)
Hatırlıyorum da öyle bir zor gelmişti ki bana düğün zamanı anlatamam.
Bana kalsa kotla gider nikah kıyar geçiştirirdim ama aileler için yapmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?