Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok sinir bozucu.
Bir ara 3 gün yoktu bizde, sinirden kaç kere aradık ttnet'i bilmiyorum.
Hem mobil internet hem de adsl gitmişti.

Wentigo'cum, sana sorayım malum eczacısın.
Kabızlık için önerdiğin alışkanlık yapmayacak ve sindirim sistemine zarar vermeyecek bir ilaç var mıdır?
Ben klasik bekunis kullanıyordum. Yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum.
Ne kadar zararlı sence?
Kullanmaya çok ihtiyacım var bu sıralarda.

herkese merhaba, kilo vermem lazım ve motivasyona ihtiyacım var. epey bi dolandım zayıflama yarısması takımlarında, sizin 5. takım daha kafa dengi geldi bana. ben de katılmak istiyorum size ne dersiniz?
Hoşgeldinnn, biraz geç oldu ama idare et tatlım

Sorma ya... Herkes de bir hava 1500. ALLAH ellerine düşürmesin. yine kaldık mı özele
Omlarında adamı yoldukça yolası geliyor içinden sanırsam

Bence sabah ve öğlen olmamış canım. ama akşam menün güzel yanına kefir yada ayran olsaydı süper olurdu. Afiyet olsun :)
Ayşecim inanır mısın bilmem ama diyetisyenin menüsü o canım. Ya çorba + yoğurt ya da 4 kaşık sebze yemeği + yoğurt veya salataydı galiba. Doymuyorum menüyle zaten

Amin inşALLAH. Senin prensesin 2 yaş sendromu ne durumda? Bizim ki yeni başladı ve çarçabuk biter inşALLAH. Bazen 4-5 yaşına kadar uzayabiliyormuş
Bizimde sıkıntılı bir dönemimizdi o canım. Agresif huysuz bir çocuk olmuştu ve herşeye itiraz edip be desem hayır diyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Gerçi şimdi düşününce 1 yıl kadar sürdü yaa, abov Allah kolaylık versin canım.

Sana yazdıktan sonra baktım internetten anladım nasıl bi sey oldugunu, deneyeyim bi ara :)
Susamlısını tercih et canım daha yenilebilir
Umutcuğun keyfi yerinde o zaman annesi, benim oğlanın da hiç gelmeye niyeti yoktu, göbeğim kocaman olmuştu. Doktor biraz daha beklersek çatlayacaksın gel alalım demişti ya hiç unutmuyorum. Zaten ilki sezeryan olduğu için o da garanti sezeryan olacağından bende tamam demiştim. normal olacağını bilsem beklerdim.

Dün 1 saat 14 dakika yürüyüs yapıldı.
fancynancy

Maşallah canım.

Valla canım benim büyüttükten sonra yapına zor geliyormuş, çevremden öyle duymuştum, çok arayı açmayalım dedik o yüzden. Çok şükür istediğimiz gibi de oldu. Bizimkilerin arası 3 yaş bu arada canım

ay dimi yaa, bende özgürlüğü özledim ama azıcık uzak kalınca da kızımı özlüyorum. bu ne yaman çelişki yareppim :)
hahahaa, kendimi gördüm bir anda

Zaten yazmışsın canım. Çooook doğru @ebrusonmez :)

Yürüyüşünü kaç dakika yazayım canım? Bu arada menünde çok güzel.

Aaaa bende aynı fikirdeydim, benim de eşimin babası istedi illa düğünü

ciyaaaakkk, kızlar imdat ya valla benim adamın keçi sakalını yolcam tek tek.. Güya diyete başladı bizimkisi. Akşama ona menemen yaptım, ekmekte koydum yanına. Öncesinde de yoğurt çorbası içti. Ben doymadım dedi, çöp şiş söyledi kendine, beni de baştan çıkarmaya çalıştı istemem dedim. Yetmemiş birde lokma söylemiş ya, şapır şupur yiyor karşımda nalçak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…