Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Monıcım gecen hafta tartım sapıttı her ınıp cıktıgımda yarım kg fazla tartıyordu ondan yenısını aldım şimdı onunla tartılcam
Spor salonuna gıdıyorum ya pazartesılerı orada tartılıyordum ama kahvaltı yapmış oldugum için ve gıysılı oldugumdan kıyaslamak dogru degıl
Yorum yapmıştım spor salonununkı daha az tartıyor dıye
Konu bu

Veriyorum ama onu da istemiyor artık masaya.
Benim diyetim ona eziyet gibi geliyor üzülüyorum.
Tabi, herkese kendi yaşadığı zor geliyor ama ben de isterdim yesin.

Ben de gececiyim fancy. Hiç uyuyasım gelmiyor geceleri.

Ben de buralardayım gece yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem
bize de söylesin biz de yapalım nasıl diyetmis o öyle

Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattım karnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum

Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattım karnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum
Allahım dogum sonrasına hazırlık yaptırıyor ördegım bak ben de uyuyamıyorum

Ay okurken sinir oldum. nasıl insanlar var ya ...

Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)

sen grev falan mı yapıyorsun? bu nasıl menü? Böyle sağlıklı beslenme olmaz. bizim listelere bak dolu dolu yiyoruz. Bu şekilde kilo veremezsin. 3 ana 3 ara öğün yapman lazım. Günlük protein, sebze ve tahıl grubu yiyecek yemen lazım. süt ürünleri ve meyve tüketmen lazım.

Tatlim sen hamilesin olur boyle seyler uzülmeni gerektirecek bir konu degil bu. Zaten surekli yaptigin bir sey degil o saatte biseyler yemek.
Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...
Gecmis olsun canım. olabilir aslinda havaların durumu belli olmuyor dondurma icin erken.

Bravo kız sana. dün seni utandırmaya ah etmiştim spor yapacaktım ama saat 9da uyuya kalmışım yine

Gunaydin kizlar sersem gibiyim resmen evde dinlenecegim bugun
Allahım dogum sonrasına hazırlık yaptırıyor ördegım bak ben de uyuyamıyorum
Ah veysosum cidden hazırlık yani.. Ağrı olmadan uykusuz kalsam daha mi hoş olurdu acaba diyorum
Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...
Geçmiş olsun canım sen de gece nobetteydin demek
Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)
Ben de acikogretimde psikoloji bölümü açılmasını bekliyorum ama zor gibi, mezun olana psikolog unvanı veriyorlar cunku, onu da AOF'ten vermezler herhalde. Sırf ilgim oldugu icin okumak istiyorum aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…