- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.381
Aaaaa olur mu hiç Özlemcim yaaa, nereye gidiyorsunBu ara motivasyonum dustu hic spor yapasim yok. Tartidanda hic umutlu degilim. Zatan tartidan dolayi yuzum gulmuyor diye bir kac gundur boyleyim. Yarin dr.a gidicem gitmeden bildirim yaparim. Izine mi ayrilsam diyorum ama tamamen salarim diye kararsiz kaliyorum.
ay kızlar hadi iyi geceler malum benim uyku saatim geldi artık sabah devam ederiz herkese hayırlı geceler
http://umayvillashop.com/blog/detoks-diyetim/
Bu liste canım..
Aaaa bende aynı fikirdeydim, benim de eşimin babası istedi illa düğünü
ciyaaaakkk, kızlar imdat ya valla benim adamın keçi sakalını yolcam tek tek.. Güya diyete başladı bizimkisi. Akşama ona menemen yaptım, ekmekte koydum yanına. Öncesinde de yoğurt çorbası içti. Ben doymadım dedi, çöp şiş söyledi kendine, beni de baştan çıkarmaya çalıştı istemem dedim. Yetmemiş birde lokma söylemiş ya, şapır şupur yiyor karşımda nalçak.
Bende istiyorum bir üni. okumak. idolümsün @moni
Oooo haid bakalım canım, mahmut olmayan ev kalmasınHuu kızlar aksam banada birtane MAHMUT geliyor..
Canim 3 hafta oldu kilo veremiyorum ondan oyle dedim.Oooo haid bakalım canım, mahmut olmayan ev kalmasın
Bak bide izne ayrılıcam diyor cadıMahmut varsa izin garanti yok zaten hahahaa
Mutfaga gitmemek icin zor tutuyorum kendimi aksam saatleri en zoru bence.
Bugün ilk gün menüm söyleydi:
Kremali kahve
Kücük bir ekmekarasi domates-peynir
2 tanecik altinbasak tahta gibi olan diyet biskuvisi
2 cay (ama sekerli)
4 kasik yogurt
Orta boy bir tabak karnabahar yemegi yaninda 5 acibiber tursusu
Artik yememeyi planliyorum yatincaya kadar. Ama aklimdan bir nescafe gecmiyor degil. Sizce icsem mi? Menüm müsade eder mi bir kahveye daha?
Benim de bir mahmutum varmis demek ki amaa haberim yokmus
İnşallah canımNormalde ben de cok panik ve stres yapan biriyim ama doğum konusunda o moda girmedim şükür :) doğum anını da boyle sakin atlatırım insallah :)
Şükür kavuşturanayettim anacımmmm naber kızlar geçmişe süzülüp geliyorum
ay çıldırmak üzereydim dün sabahtan beri bakım var dediler bölgesel sorun var dediler delirtiler beni akişam feyzayı aradım kızlara yaz sana zahmet dedim yazdım dedi sağolsun
Nilgünün kiMahmut ne ?
Gözün aydınkızlar regli oldum bu sabah şükür
Bugünde ben mi kıskancam o zaman seni, yapamadım yaw.ay kıskandım
Büyükleri mutlu etmek için oluyor işte ne yapacaksın.
Biz ikimizde hiç istemiyordum.
Düğünden, oynamaktan nefret ederiz.
Gönülleri olsun diye idare etmiştik. Bitince de çok mutlu olmuştuk. :)
Oooo, seninki diyeti çok yanlış anlamış.
Ama bence daha iyi böyle olması.
Benimkisi de ben diyete girince, canım isteyecek diye hiç yemiyor.
Öyle olunca hem üzülüyorum hem mecburen yemek durumunda kalabiliyorum.
Eee, ben ideal kiloma inene kadar o böyle devam ederse ben adamı göremeyeceğim kaybolacak.
Olsun canım yaa, bende çok az verdim bu hafta muhtemelen, sabit gelmezsem dua edeceğim o derece yani.Canim 3 hafta oldu kilo veremiyorum ondan oyle dedim.
Yaa bende burda kahvaltı alışkanlığı yaptım iyiki burdayım harikasıniz ..Hımmm çok cısslar var ama senin menüde şekerim. Bir kere kahvene krema değil süt koy canım hatta mümkünse yarım yağlı olsun. Ekmek arası mıııı? olmaaaaz :) Çayı da şekerli içmiyoruz.
Yediklerin kalorili ama besin değeri düşük canım özellikle şeker. Öğünlerini düzenli ye tatlım, aralar yap. Aç kalmaz, bıkmaz, pes etmezsin.
Yaa bende burda kahvaltı alışkanlığı yaptım iyiki burdayım harikasıniz ..
Bugunlerdede isyeri temizliği derken suyumu ihmal ettim helede dünden bugüne su nerdeyse yok inşallah yarın düzene girerim elhamdülillah temizlik bitti işyerini yerleştirdik ufak tefek işler var onlarda arada yapılır..
Canim 1 saat olmustur okul cikisi da yurudum cunkuYürüyüşünü kaç dakika yazayım canım? Bu arada menünde çok güzel.
Offf bu yapilir mi yaaciyaaaakkk, kızlar imdat ya valla benim adamın keçi sakalını yolcam tek tek.. Güya diyete başladı bizimkisi. Akşama ona menemen yaptım, ekmekte koydum yanına. Öncesinde de yoğurt çorbası içti. Ben doymadım dedi, çöp şiş söyledi kendine, beni de baştan çıkarmaya çalıştı istemem dedim. Yetmemiş birde lokma söylemiş ya, şapır şupur yiyor karşımda nalçak.
Ay bir de 150 ip atladım az onceCanim 1 saat olmustur okul cikisi da yurudum cunku
Bence fazlaydı dedım ama nasıl anlayacagız kı calışmıyır dıgerıEvet çıkarmaya gönlüm el vermiyor zaten :) Çıkarmam da
Eğer ikisi arasında bariz fark yoksa ekleme/çıkarma yapmayız ama eskisi fazla tartıyordu dedin diye öyle söyledim canım. Belirtmek gerekiyor kurallar gereği o yüzden
Benim tez hocam da kadın ve çocuğu da var üstelik. Kendisi işkolik olduğu için herkesi öyle sanıyor. İstediği şeyler de benim işyerine olan şeylerim değil, kendi doktora tezim için olduğundan pek ses çıkaramıyorumİşyerinden iş verseler hayatta yapmam, olay çıkartırım üstüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?