Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaa olur mu hiç Özlemcim yaaa, nereye gidiyorsun
Bazen hepimizin modu düşüyor canım, ne güzel spor yapıp bize de motivasyon oluyorsun.

ay kızlar hadi iyi geceler malum benim uyku saatim geldi artık sabah devam ederiz herkese hayırlı geceler

İyi geceler canım, görüşmek üzere.

Teşekkür ettim Özlemcim.
Aaaa bende aynı fikirdeydim, benim de eşimin babası istedi illa düğünü

Büyükleri mutlu etmek için oluyor işte ne yapacaksın.
Biz ikimizde hiç istemiyordum.
Düğünden, oynamaktan nefret ederiz.
Gönülleri olsun diye idare etmiştik. Bitince de çok mutlu olmuştuk. :)

Oooo, seninki diyeti çok yanlış anlamış.
Ama bence daha iyi böyle olması.
Benimkisi de ben diyete girince, canım isteyecek diye hiç yemiyor.
Öyle olunca hem üzülüyorum hem mecburen yemek durumunda kalabiliyorum.
Eee, ben ideal kiloma inene kadar o böyle devam ederse ben adamı göremeyeceğim kaybolacak.

Hımmm çok cısslar var ama senin menüde şekerim. Bir kere kahvene krema değil süt koy canım hatta mümkünse yarım yağlı olsun. Ekmek arası mıııı? olmaaaaz :) Çayı da şekerli içmiyoruz.
Yediklerin kalorili ama besin değeri düşük canım özellikle şeker. Öğünlerini düzenli ye tatlım, aralar yap. Aç kalmaz, bıkmaz, pes etmezsin.

Şükür kavuşturana

Yok bildiğin eziyet bana bu yapılan ama yaaa
SEnin kocan gene üdşünceliymiş, sen ekmek ver ona ekmek yemeklerin yanında

Canim 3 hafta oldu kilo veremiyorum ondan oyle dedim.
Olsun canım yaa, bende çok az verdim bu hafta muhtemelen, sabit gelmezsem dua edeceğim o derece yani.

Yaa bende burda kahvaltı alışkanlığı yaptım iyiki burdayım harikasıniz ..
Bugunlerdede isyeri temizliği derken suyumu ihmal ettim helede dünden bugüne su nerdeyse yok inşallah yarın düzene girerim elhamdülillah temizlik bitti işyerini yerleştirdik ufak tefek işler var onlarda arada yapılır..

bende menümü yazıp kaçayım kızlar

Kahvaltı:
1,5 tost

Ara:
8 badem

Öğle:
Limonata
2 dilim börek (dışarıdaydık annemle, börek diye tutturdu, nedir benim bu bahtsızlığım bilmem)

Ara
Filtre kahve x 2

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
5 yemek kaşığı menemen

Su: 2 lt
Spor: Maalesef bugün yok
Ama 4 saat falan deli danalar gibi pazar gezdim annemle.

Valla bende iyi ki buradayım, iyi ki buradaki çıtır kızları tanıdım
Susuz olurmu kız, ihmal etme, yarım litrelik şişelerden bulundur yanında, içmeye çalış canım.

Offf bu yapilir mi yaa
Bosver canim biz artik yiyerek mutlu olmuyoruz giyerek saglikli olarak mutluyuz bu arada benimki de dun kunefe yedi ben de sade kahve ictim olsundu yemekler kacmiyor ya

Bence fazlaydı dedım ama nasıl anlayacagız kı calışmıyır dıgerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…