Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu durumda sana artı yada eksi işlem nasıl uygulucazki,sen bana bi baştan anlatsana şu tartını neymiş ne değilmiş kafam karıştı:KK35:

kimya mühendisi olan bizim akrabaHoppa

o dönem ev kredisi ödedikleri için çalışmaya mecburdu,iyi hissettiği için devam etti mecburen, kadın pek bi seçenek bırakmamıştı anlaşmaları tam neydi bilemiyorum.ama tabiki 38, haftada o dedi diye doğurmadı:KK48:sonrasın da zaten ayrılıp başka firmaya geçmişti ama o dönem çok sıkıntı yaşadı dengesiz hatunun yüzünden.
Monıcım gecen hafta tartım sapıttı her ınıp cıktıgımda yarım kg fazla tartıyordu ondan yenısını aldım şimdı onunla tartılcam
Spor salonuna gıdıyorum ya pazartesılerı orada tartılıyordum ama kahvaltı yapmış oldugum için ve gıysılı oldugumdan kıyaslamak dogru degıl
Yorum yapmıştım spor salonununkı daha az tartıyor dıye
Konu bu

Yok bildiğin eziyet bana bu yapılan ama yaaa :KK11:
SEnin kocan gene üdşünceliymiş, sen ekmek ver ona ekmek yemeklerin yanında :KK70::KK70:

Olsun canım yaa, bende çok az verdim bu hafta muhtemelen, sabit gelmezsem dua edeceğim o derece yani.

Veriyorum ama onu da istemiyor artık masaya.
Benim diyetim ona eziyet gibi geliyor üzülüyorum.
Tabi, herkese kendi yaşadığı zor geliyor ama ben de isterdim yesin.
Herkese iyi geceleeer. :KK31::KK31::KK31:
Nilgüncüm sen zaten şu sıra 27. rüyanı falan görüyorsundur de mi :KK70::KK70:

Bir akşamcı benim herhalde ya, doldurmuşum yine sayfaları, yazdıklarınızı okumak ne zor oluyor böyle, biriktirmiyim bundan sonra:21:

Ben de gececiyim fancy. Hiç uyuyasım gelmiyor geceleri.

Ben de buralardayım gece yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem :D
ciyaaaakkk, kızlar imdat ya valla benim adamın keçi sakalını yolcam tek tek.. Güya diyete başladı bizimkisi. Akşama ona menemen yaptım, ekmekte koydum yanına. Öncesinde de yoğurt çorbası içti. Ben doymadım dedi, çöp şiş söyledi kendine, beni de baştan çıkarmaya çalıştı istemem dedim. Yetmemiş birde lokma söylemiş ya, şapır şupur yiyor karşımda nalçak. :mad::mad::mad:
bize de söylesin biz de yapalım nasıl :skandal:diyetmis o öyle

Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattım :( karnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum :(

Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattım :KK43: karnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum :KK43:
Allahım dogum sonrasına hazırlık yaptırıyor ördegım bak ben de uyuyamıyorum

var öyle manyaklar malesef,bi akrabamızın patronu öyleydi hemde kadın:KK62:bir firmada kimya mühendisi olarak çalışıyordu doğıuma son gün kalana kadar çalıştırdı sezeryan ile doğum yapacağını bildiğinden 38. haftada git doğur pazarteside işinin başında ol ,bile diyecek kadar densizdi piskopat manyak ay hala sinirleniyorum:KK62:

henüz denemedim canımcım akşam son ara öğünümde deneyeceğimHoppa
Ay okurken sinir oldum. nasıl insanlar var ya ... :sinirli:

Sen okumadin mi unv. ?:KK64:

Yarindan itibaren ayni azimle devam edicem insallah:KK68:

Canım hosgeldin.. :KK68:

Canim 4 gunde 2 küsür gitmisti ama bir sonraki gun yine diyet modunda beslendim ama +3'ün uzerinde bir rakam gordum.:mad:
Tamamen yagi tuzu ekmegi kesmek olmuyor canim.:KK30:

insallah canim..:KK15:

Hep arada kaliyorum canim kitaplari alim simdiden yavas yavas baslayim diyorum. (Bu yil artik gecti zaten) oyle kaliyor. :KK12: Sen nasil yaptin nasil hazirlandin? Evde mi hazirlandin? Disardan mi okudun? Okula gittin mi? Valla bravo.:KK200::nazar:
Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)

Mutfaga gitmemek icin zor tutuyorum kendimi aksam saatleri en zoru bence.

Bugün ilk gün menüm söyleydi:

Kremali kahve
Kücük bir ekmekarasi domates-peynir
2 tanecik altinbasak tahta gibi olan diyet biskuvisi
2 cay (ama sekerli:KK16:)
4 kasik yogurt
Orta boy bir tabak karnabahar yemegi yaninda 5 acibiber tursusu

Artik yememeyi planliyorum yatincaya kadar. Ama aklimdan bir nescafe gecmiyor degil. Sizce icsem mi? Menüm müsade eder mi bir kahveye daha? :KK39::KK39:
sen grev falan mı yapıyorsun? bu nasıl menü? Böyle sağlıklı beslenme olmaz. bizim listelere bak dolu dolu yiyoruz. Bu şekilde kilo veremezsin. 3 ana 3 ara öğün yapman lazım. Günlük protein, sebze ve tahıl grubu yiyecek yemen lazım. süt ürünleri ve meyve tüketmen lazım.

Gece yine ağrıdan uyuyamayan bir ben... Sol tarafımdaki kemik agrisi gene basladi bu gece, oysa ki gecen 2 gece ne rahattım :KK43: karnim da aç bu saatte peynir yiyorum. Diyet konusuna yazılacak sey degil tabi bu ama napim cok mutsuzum :KK43:
Tatlim sen hamilesin olur boyle seyler uzülmeni gerektirecek bir konu degil bu. Zaten surekli yaptigin bir sey degil o saatte biseyler yemek. :KK19::anneadayı:
Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...
Gecmis olsun canım.:dua: olabilir aslinda havaların durumu belli olmuyor dondurma icin erken. :duduk:

Sabah(öğlen)
Domatesli yumurta
1dlm tb ekmek
4siyah zeytin
1kk peynir
1 domates
Ara
Orta türk kahvesi
Aksam
1 kepce tarhana
3kaşık et yemeği
Yarım yk pilav
1 haslanmıs yumurta beyazı
1 yk yogurt
1 dilim ruseymli ekmek
1.5 litre su
21dk Jessica
11 dk squat
Bravo kız sana. dün seni utandırmaya ah etmiştim spor yapacaktım ama saat 9da uyuya kalmışım yine :(

Gunaydin kizlar sersem gibiyim resmen evde dinlenecegim bugun
Allahım dogum sonrasına hazırlık yaptırıyor ördegım bak ben de uyuyamıyorum
Ah veysosum cidden hazırlık yani.. Ağrı olmadan uykusuz kalsam daha mi hoş olurdu acaba diyorum :işsiz:
Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...
Geçmiş olsun canım sen de gece nobetteydin demek
Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)
Ben de acikogretimde psikoloji bölümü açılmasını bekliyorum ama zor gibi, mezun olana psikolog unvanı veriyorlar cunku, onu da AOF'ten vermezler herhalde. Sırf ilgim oldugu icin okumak istiyorum aslında :)

Back
X