Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlim sen hamilesin olur boyle seyler uzülmeni gerektirecek bir konu degil bu. Zaten surekli yaptigin bir sey degil o saatte biseyler yemek. :KK19::anneadayı:
Kuzum aslında moralimin bozulması yemekten öte kemik ağrısındandı. Böyle bi an bezginlik gelmişti. Bi de aç olunca insan daha negatif görür ya her şeyi oyle oldu bende de :)

Süpersinizz kızlarr.. :nazar::KK9:
Bende istiyorum unv. Okumak izimde kaldi. :sinirli:
Kitap alsam evde hazırlanabilirmiyim acaba sınavlara?:kahve:
Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)

cnm ben adalet okuyorum 2. üniversite

***5. Takım 513. Etap***

toplight (70,4/) izne ayrılmak istiyor
servey (71,5// /% )
0zlem (74,7/)

inatettimolacak (63,3/) geçen etap bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
fattofit85 (76,5///% )
moni (103,3///% )

fancynancy (79,5///% )
Cikilatacanavari (84.4/)
lydznp (86,0///% )

BuRCuCuKkK (55.6///% )
maJun (71,9///% )
aytozuvegece (74.8///%)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (75,7///%)
ebrusonmez (57,2///%)
hedef38beden(87/ / /% )

Zeroks (70,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62

Liste baya geride kalmış, hadi gelsin bakalım bildirimler.
Ben sabah tartilmadim maalesef.

Kilom şimdilik sabit. Bu hafta neredeyse hiç kaçamak yapmadım ve simdiye kadar hiç yapmadığım kadar çok spor yaptım. Buraya yazdıklarım dışında her fırsatta yaptım. Wc.de kızımı beklerken, yemek karıştırırken, otururken, yatarken sürekli birşeyler yaptim, hiç durmadım. Süper bir eksi olur diyordum ama gram gitmemiş:KK42:

***5. Takım 513. Etap***

servey (71,5// /% )
0zlem (74,7/)

inatettimolacak (63,3/) geçen etap bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
fattofit85 (76,5///% )
moni (103,3///% )

fancynancy (79,5///% )
Cikilatacanavari (84.4/)
lydznp (86,0///% )

BuRCuCuKkK (55.6///% ) sabit
maJun (71,9///% )
aytozuvegece (74.8///%)

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (75,7///%)
ebrusonmez (57,2///%)
hedef38beden(87/ / /% )

Zeroks (70,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 13.04.2017, başlangıç kilosu: 70.2, hedef kilosu: 62

***5. Takım 513. Etap***

servey (71,5// /% )
0zlem (74,7/)

inatettimolacak (63,3/63,5/-0,2/-%0,15) geçen etap bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
fattofit85 (76,5///% )
moni (103,3///% )

fancynancy (79,5///% )
Cikilatacanavari (84.4/)
lydznp (86,0///% )

BuRCuCuKkK (55.6) sabit
maJun (71,9/72,2/-0,3/-%0,42 )
aytozuvegece (74.8///%)

nilsub (78,9///%)
Birumut55 (51,6///%)
wendigo (63,7/)
morordek (75,7///%)
ebrusonmez (57,2///%)
hedef38beden(87/ / /% )

Bizimde sıkıntılı bir dönemimizdi o canım. Agresif huysuz bir çocuk olmuştu ve herşeye itiraz edip be desem hayır diyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Gerçi şimdi düşününce 1 yıl kadar sürdü yaa, abov :110: Allah kolaylık versin canım.
sağol canım. ben dikkat dağıtma yöntemini kullanıyorum ama bazen hiç işe yaramıyor. :(

ciyaaaakkk, kızlar imdat ya valla benim adamın keçi sakalını yolcam tek tek.. Güya diyete başladı bizimkisi. Akşama ona menemen yaptım, ekmekte koydum yanına. Öncesinde de yoğurt çorbası içti. Ben doymadım dedi, çöp şiş söyledi kendine, beni de baştan çıkarmaya çalıştı istemem dedim. Yetmemiş birde lokma söylemiş ya, şapır şupur yiyor karşımda nalçak. :mad::mad::mad:
senin eşin sanıyorum Cikilatacanavari Cikilatacanavari ile aynı diyeti yapıyor. tatlı da olduğuna göre :KK70::KK70::KK70:

yaaa, bu kadar olur. valla aöf nin ikinci üniversitesine baktım ya dün ya da ondan önceki gün ön kayıt için. Türk dili ve edebiyatına gitmek istiyorum ama daha kayıtlar açılmadı herhalde...
ben öss numaramı bulamıyorum. ösym mail yazdım kaç kere onlarda bulamıyor. sanırım 2. üni. hakkımı kullanamayacağım. sınavla gireceğim. türk dili edebiyatı da güzelmiş. bu bölümü de düşüneyim ben.

Veriyorum ama onu da istemiyor artık masaya.
Benim diyetim ona eziyet gibi geliyor üzülüyorum.
Tabi, herkese kendi yaşadığı zor geliyor ama ben de isterdim yesin.

Ben de gececiyim fancy. Hiç uyuyasım gelmiyor geceleri.
Uyku zayıflatır kızlar. melatonin hormonu uykuda salgılanıyor.

Veriyorum ama onu da istemiyor artık masaya.
Benim diyetim ona eziyet gibi geliyor üzülüyorum.
Tabi, herkese kendi yaşadığı zor geliyor ama ben de isterdim yesin.

Ben de gececiyim fancy. Hiç uyuyasım gelmiyor geceleri.
Uyku zayıflatır kızlar. melatonin hormonu uykuda salgılanıyor.

yaaa, bu kadar olur. valla aöf nin ikinci üniversitesine baktım ya dün ya da ondan önceki gün ön kayıt için. Türk dili ve edebiyatına gitmek istiyorum ama daha kayıtlar açılmadı herhalde...
İkinci üniversite kayıtları Eylül'de açılıyor canım, o ara takip edersen kaçırmazsın ;)
ben öss numaramı bulamıyorum. ösym mail yazdım kaç kere onlarda bulamıyor. sanırım 2. üni. hakkımı kullanamayacağım. sınavla gireceğim. türk dili edebiyatı da güzelmiş. bu bölümü de düşüneyim ben.
Canım 2. üniversite hakkı için ÖSS numarasına neden ihtiyaç duydun ki? Şu an zaten üniversite diploman yok mu? Onunla kayıt yaptırabilirsin AOF'e.

Back
X