- 23 Ağustos 2012
- 14.738
- 38.983
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #240.421
günaydınlaar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum aslında moralimin bozulması yemekten öte kemik ağrısındandı. Böyle bi an bezginlik gelmişti. Bi de aç olunca insan daha negatif görür ya her şeyi oyle oldu bende de :)Tatlim sen hamilesin olur boyle seyler uzülmeni gerektirecek bir konu degil bu. Zaten surekli yaptigin bir sey degil o saatte biseyler yemek.![]()
Ben 2. üni. istiyorum. sayısal okudum ben. şimdi sözele merak saldım. açık öğretimden eşit ağırlıklı bile okurum. ben seviyorum sürekli kendimi geliştirmeyi :)
cnm ben adalet okuyorum 2. üniversite
Bende bilemiyorum Nilgün'üm . içim daraldı daraldı sonunda açıldı çok şükür. ama akşamları 9 dedim mi sızıyorumgeldim orticim kim üzdü seni söyle döveyim![]()
Ne gaddar bir diyetisyenmiş oAyşecim inanır mısın bilmem ama diyetisyenin menüsü o canım. Ya çorba + yoğurt ya da 4 kaşık sebze yemeği + yoğurt veya salataydı galiba. Doymuyorum menüyle zaten![]()
sağol canım. ben dikkat dağıtma yöntemini kullanıyorum ama bazen hiç işe yaramıyor.Bizimde sıkıntılı bir dönemimizdi o canım. Agresif huysuz bir çocuk olmuştu ve herşeye itiraz edip be desem hayır diyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Gerçi şimdi düşününce 1 yıl kadar sürdü yaa, abovAllah kolaylık versin canım.
senin eşin sanıyorumciyaaaakkk, kızlar imdat ya valla benim adamın keçi sakalını yolcam tek tek.. Güya diyete başladı bizimkisi. Akşama ona menemen yaptım, ekmekte koydum yanına. Öncesinde de yoğurt çorbası içti. Ben doymadım dedi, çöp şiş söyledi kendine, beni de baştan çıkarmaya çalıştı istemem dedim. Yetmemiş birde lokma söylemiş ya, şapır şupur yiyor karşımda nalçak.![]()
Şişliktir canım maalesef regl dönemi öyle oluyor.şişliktir di mi yaa başka birşeye ihtimal veremiyorum yoksa 71 bekliyordum ben![]()
ben öss numaramı bulamıyorum. ösym mail yazdım kaç kere onlarda bulamıyor. sanırım 2. üni. hakkımı kullanamayacağım. sınavla gireceğim. türk dili edebiyatı da güzelmiş. bu bölümü de düşüneyim ben.yaaa, bu kadar olur. valla aöf nin ikinci üniversitesine baktım ya dün ya da ondan önceki gün ön kayıt için. Türk dili ve edebiyatına gitmek istiyorum ama daha kayıtlar açılmadı herhalde...
Uyku zayıflatır kızlar. melatonin hormonu uykuda salgılanıyor.Veriyorum ama onu da istemiyor artık masaya.
Benim diyetim ona eziyet gibi geliyor üzülüyorum.
Tabi, herkese kendi yaşadığı zor geliyor ama ben de isterdim yesin.
Ben de gececiyim fancy. Hiç uyuyasım gelmiyor geceleri.
Uyku zayıflatır kızlar. melatonin hormonu uykuda salgılanıyor.Veriyorum ama onu da istemiyor artık masaya.
Benim diyetim ona eziyet gibi geliyor üzülüyorum.
Tabi, herkese kendi yaşadığı zor geliyor ama ben de isterdim yesin.
Ben de gececiyim fancy. Hiç uyuyasım gelmiyor geceleri.
İkinci üniversite kayıtları Eylül'de açılıyor canım, o ara takip edersen kaçırmazsınyaaa, bu kadar olur. valla aöf nin ikinci üniversitesine baktım ya dün ya da ondan önceki gün ön kayıt için. Türk dili ve edebiyatına gitmek istiyorum ama daha kayıtlar açılmadı herhalde...
Canım 2. üniversite hakkı için ÖSS numarasına neden ihtiyaç duydun ki? Şu an zaten üniversite diploman yok mu? Onunla kayıt yaptırabilirsin AOF'e.ben öss numaramı bulamıyorum. ösym mail yazdım kaç kere onlarda bulamıyor. sanırım 2. üni. hakkımı kullanamayacağım. sınavla gireceğim. türk dili edebiyatı da güzelmiş. bu bölümü de düşüneyim ben.
Geçmiş olsun oğluşuna. nasıl oldu daha iyi mi şimdi?Ay bungece bende ayaktaydım kızlar 2.30dan beri oğlum kusup duruyor.. Dun dondurma yedi omu dokundu acaba...