Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa... yazana bak. biz seni mesaj sayını ifşa etmeyelim de

Et kuzucum, bundan sonra et :)

Ben misafirliğe gitmiştim. Yeni geldim.

Oo gezmelerdeyiz Ebruşum :) ben kötü hissediyorum bayaa kendimi yaa, depresyondayım sanırım, kızım çok yoruyo, o da negatif etkiliyo beni kilo alıyorum öff böyle gitmez bu dedim, baharın tadını çıkaralım dimi :)

Sporumu 40 dk tempolu bebek arabalı yürüyüş olarak güncelliyorum :)

ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorum

ay o bendede var hiç kendime vakit ayıramaz oldum hep çocuklarla uğraşmaktan birde erken kalktığım için onlarla uyuyup kalıyorum

Venüs mü tepti, mars mı yuvarladı naaptıysa bilmem nilgünüm yaa. Düzeliyo diyolar dur bakalım, ben adımımı attım, su, spor tamam en azından :)

Aman Allahim gözlerim yaşardı wendicim menu paylasmis cok guzel menu bence, devamını bekliyoruz
vak vak doğurunca sana ortilik yapamaz kendine yeni orti bul
Heeyt açılın wendicigime laf yok. Hem ne demek dogurunca ortilik yapamaz, siz benden kurtulacaginizi mi saniyorsunuz? Gece alırım bebemi kucağıma emzirirken size yetişirim ben

Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.

Özlemcim haklısın, geçicek ama. Sizin ölçüler ne alemde? Sen incelip sıkılaşıyosundur bence kesin.

Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)

Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.
Moral bozmak yok, bırakmak yok, haydi haydi canlanın
Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)

Kızlar salataya gelin
Valla yemeden sizle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1984108
Pek guzel gorunuyor afiyet olsun

Hahah bu durumu da yükselen burçlara mı baglasak? Ama sen yükselenim de boga demistin sanırım degil mi? Tutmadı sanırım
Öyle ama bende bilemedim şimdi

sıra benim kızda. akşamdan sabaha kadar kucagimdaydi. hiç kımıldamadan öyle oturacakmışız. herşeye yo yo dedi durdu.
Onun da anne krizi tutmuş ya kıyamam

bence senin eşin kesin boğa. o iş buyurma tüm boğalarda var maalesef tecrübe ile sabit
O zaman ben kesinlikle boğa falan değilim desene

Benım kı boğa degıl ama iş buyurdugu zaman onu BOĞA cagım gıbı baktıgım kesın

10 tur demek min 100 dk ve 10 000 adım yapar yanlış anlasılmasın

Oh oh, aşındırdın kız yolları yürüye yürüye
Birşey kalmamış ya, sen eritirsin 2 haftada onu

Kaptanım kuş gibisin valla hop oraya uçuyorsun hop buraya
Bi rahat bırakmıyorlar seni, iyi yolculuklar ve kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…