Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende etkilendim ama neyden etkilendim bilemiyorum. Diyet falan hayal oldu. Motivasyon yok hic bisey yok.Hic bisey yapasım gelmiyor.

Özlemcim yine niye düştü modun yaaa? Bak hepimiz aynı depresyonlardayız bence. Diyetine yine başla olmadı mı bir daha başla, vazgeçmek yoookk, 5. Takımın spor şampiyonusun sen

Cnn eskiden ayda yıl da bir oluyordu çok da iyi oluyordu şu aralar çok üst üste gelince çok yordu

Venüs mü tepti, mars mı yuvarladı naaptıysa bilmem nilgünüm yaa. Düzeliyo diyolar dur bakalım, ben adımımı attım, su, spor tamam en azından :)
ya bugun okudum yazamadım geçen yapılan bir araştırmada gelmiş geçmiş seri cinayetlerin ve en azılı katillerin burcu neymiş biliyomusun şok oldum yengeçmiş ki ben yengecim kızdırmayın beni ona göre

hahah onlar hayal canım gece o emerken sen uyuklayacaksın saçın başın dağınık istemsiz bir sallanış sürekli uyusun diye birini emzirirken diğeri akıyo yapış yapış üstün bunları fazla hayal kurma diye yazdım

Özlemcim haklısın, geçicek ama. Sizin ölçüler ne alemde? Sen incelip sıkılaşıyosundur bence kesin.

Hahah, gördün mü nilgünüm, öpüyorum ördekim seni :)
Ilk basladigim zamanla su an arasinda elbette fark var. Ama şu 2 aydırda yerimde sayiyorum incelmiyorum sanki. Bir kac gundurde siskinligim var cok dengesiz beslendim ve hic dikkat etmedim oyuzden gobisim sişmiş.
2 hafta once olcu aldim canim daha once almamistim.

Hahahaaaa çok gerçekçisin şekerim, niye kızın hayallerini şimdi bozuyorsun, anlatılmaz yaşanır

o anada biz şam babasımıyız

Aa ben de onu akrep için duymuştum hangisine inansak

Hahahaaaa çok gerçekçisin şekerim, niye kızın hayallerini şimdi bozuyorsun, anlatılmaz yaşanır
Hahah ya aslında tahmin edebiliyorum öyle olacağını da gene de meydanı boş bırakmak istemedim ama yine de doğursun da kurtulalım moduna girmeyin siz, ben fırsat buldukça gelirim

hahaha işte sorun orda fırsat bulamıyacaksın bulduğun 15 dk uyumak isteyeceksin neyse seneye görüşürüz artık

Kızım benden iyi valla gidiyor geliyor eliptige cıkıyor kendinin 2 katı alet yapabiliyor ne guzel. Bir sakıncası olmaz insallah 5.5 yasinda.

hahaha işte sorun orda fırsat bulamıyacaksın bulduğun 15 dk uyumak isteyeceksin neyse seneye görüşürüz artık
Ay niye oyle diyorsun ben burda bakıyorum Mart-Nisan annelerine doğum yapmışlar hala giriyorlar foruma, yok emmiyor yok uyumuyor diye yazıyorlar. Ben neden onlardan biri olmayayım yani emmese de uyumasa da girer yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…