- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.461
Günün ilk menüsü benden gelsin.
Menüm;
Uyanınca çörekotu yagi ve su
08:00
1 h.yumurta
1 parca dil peyniri
8 yesil zeytin
Cay kasıgın ucuyla tereyag
2 dilim çaydar ekmegi
11:00
2 çagla
14:00
Yarım kase yogurt
1 kase roka salatası
2 h.yumurta
18:00
1 h. Yumurta
Az peynir
10 zeytin
Bide ev pogacasi yedim
3 L su
1 kupa 7 otlu bitki çayı
3 büyük türk kahvesi
Spor;
Toplam 2 saat 20 dakika yürüyüş (13500 adım)@fancynancy
15 dakika eliptik
1 dk plank
Ben sevdim. Çok keskin bir tadı yok. Şeker olmadığı için cok hafif. Bir de yoğun lif yediğini hissediyorsun. Öğleni yulaf lapasiyla geçiştirdim. ..
Anam ayaklarıma kara sular indi...gez gez geberdim bugünkü spor 6saat yürüme..
selam kızlarbugün uğrayamadım sabah 05:00 de uyudum 8 de uyandım tekrar yattım 10:30 gibi kalktım kahvaltımı edip dinlenicem derken dün gelemeyen bir akrabamız bugün geldi onu duraktan aldım giderken de durağa bıraktım aslında yürüyüş yapayım dedim çıkmışken ama hem soğuktu hem yorgunum diye eve geri geldim az önce gitti bende anca oturabildim.çok yorgun ve uykusuzum bugün liste dışına çıkmadım ama geç yatınca düzen bozuldu ara öğünler kaçtı böyle saçma sapan bi durumdayım
dünürümde bugün evine döndü
diyetisyene kaldı 2 gün
bu hafta kilo veremessem çok üzülücem,telafi etmeme fırsat vermiyolar ,beni kendime bıraksalar 2 gün dinlensem uyusam evden çıkmasam çok güzel olacakayy içim karardı kendimden
Bugünkü menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
4 yaprak marul
1 dilim ekmek
1 yesilcay
Ara
2 sade t.kahvesi
Oglen 13.30
1 kase yulaf lapasi
Ara
2 sade t.kahvesi
Akşam
2 kase tirşik çorbası
2 kepçe zeytinyağlı barbunya
Ara
1 yesilcay
Su 2.5 lt
Spor 15 dak dans, 1 mil leslie, 15 dak bacak ve karın çalışma, 50 Squat, 150 jumping Jack, 150 ip atlama
Afiyet olsun. Gözlerim açıldı sporu görünce.
Afiyet olsun, benim de yine aklımda dursun bir denerim belki bir ara.
Tulaf kepeği değil mi?
Evde var ne zamandır duruyor öyle.
Ne yapıyorsunuz siz öyle kızlar..
Gün nasıl yetiyor ya bu kadar yürüme/spora?
Ben nerede hata yapıyorum da uyumaya yakın keşke biraz daha uzun olsa bu günler diyorum acaba?
Monicim bence sen eve gir ve kapıyı kilitle. Mümkünse odanın kapısını ve not bırak başınızın çaresine bakın diye
aynen bitanem 2 güncük dinlensem listeme uysam saati saatine ,suyumu içsem bol bol,eksileri görsem ne iyi gelecekAfiyet olsun. Gözlerim açıldı sporu görünce.
Afiyet olsun, benim de yine aklımda dursun bir denerim belki bir ara.
Tulaf kepeği değil mi?
Evde var ne zamandır duruyor öyle.
Ne yapıyorsunuz siz öyle kızlar..
Gün nasıl yetiyor ya bu kadar yürüme/spora?
Ben nerede hata yapıyorum da uyumaya yakın keşke biraz daha uzun olsa bu günler diyorum acaba?
Monicim bence sen eve gir ve kapıyı kilitle. Mümkünse odanın kapısını ve not bırak başınızın çaresine bakın diye
selam kızlarbugün uğrayamadım sabah 05:00 de uyudum 8 de uyandım tekrar yattım 10:30 gibi kalktım kahvaltımı edip dinlenicem derken dün gelemeyen bir akrabamız bugün geldi onu duraktan aldım giderken de durağa bıraktım aslında yürüyüş yapayım dedim çıkmışken ama hem soğuktu hem yorgunum diye eve geri geldim az önce gitti bende anca oturabildim.çok yorgun ve uykusuzum bugün liste dışına çıkmadım ama geç yatınca düzen bozuldu ara öğünler kaçtı böyle saçma sapan bi durumdayım
dünürümde bugün evine döndü
diyetisyene kaldı 2 gün
bu hafta kilo veremessem çok üzülücem,telafi etmeme fırsat vermiyolar ,beni kendime bıraksalar 2 gün dinlensem uyusam evden çıkmasam çok güzel olacakayy içim karardı kendimden
Oluyor bazen. Olmasa iyi ama... Çok yoğun musun? o zaman insanın tahammülü aşağı çekiliyor. bazen de zorluyorlar insani. şimdi onların karakter atma zamanları 2 yaş sendromuOf çok kızıyorum el kadar çocuğuma ya, ben neden böyle sabrımın sonuna gelmiş vaziyetteyim acaba, hiç sabrım yok bişeye. Ben lohusa depresyonuna girdim 33 ay sonunda.
sen ne ettin ortim. aştın artık kendini :)Anam ayaklarıma kara sular indi...gez gez geberdim bugünkü spor 6saat yürüme..
ben onu kür olarak degil de yogurt tüketebilmek için yapıyorum. normalde sade yoğurt yiyemiyorum.Yoğurtlu pul biber limon kürü deneyen var mı
Ay sen nasılsın canım benim doğum nezaman varmı ağrın sancin inşallah sağlıkla gelir bebeğin kucağına alırsınGunaydin herkesee
oynakbasi34 Banucum birinciliğinizi tebrik ederim bu arada, yuzdeniz cok iyiydi. Insallah bu sekilde devam eder, kilo vermeye devam ederiz takımlar olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?