- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.421
Aferin kız sana işte seni böyle görmek istiyoruz. Sen böyle enerjik olunca takıma enerji geliyor valla.Annemde kahvemi ictim.Saglıklı bir sekilde kahvaltımı ettimde geldim.Bu yuruyusun uzerine 15 dakika falanda eliptik kullanim. Yag yakimi daha iyi olsun..
Boyun kaç canım??Bende varım 57.500 ile başladım 56.300 bu sabah itibari ile devam eder inşallah
Cnm menulerini aksam toplu yaz tatlim hepsine birden yorum yapabilelimHayır sabahı hemen yazim 2 tatlı kaşığı elma sirkesi yarım bardak su ile
30 gr peynir 1domates 1 salatalık 1 dilim ekmek 1sekersi cay ara öğünü de 1 elma ile yapıcam
hah soyle burcucum yogunlugun gecmis hemen menu paylasimina baslamissinGünaydın kızlar...
1.59 boyumBoyun kaç canım??
Ah be güzelim ne sıkıntı yaptın kendinelydznp tamam canım kendini cok yorma bugun yapman gerekeni yap sadece. Zaten guzel besleniyorsun.
--
Bende Cuma'ya kadar tartılmama kararı aldım. Guzel kilo verirsemde surpsiz olsun bana. Hedefte koymadim zaten 1 aydir hedefime azda olsa yaklasacagima sabit kaldim yada arti geldim
Belkide insulin direncinin yaninda kafama cooook takmam ve cok tartilmamda etkilemis olabilir. Cunku cok stres yaptim. Kilo vermeyi ve baska kucuk seyleride.
Saclarimda beyazda cikmaya basla şu bir iki ayda..
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız?? Çok bi hasar yoktur umarım. Can kaybı falan var mı??Çok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla
Ah be güzelim ne sıkıntı yaptın kendinesen yapman gerekeni yap. sağlıklı beslen spor yap. Bak dr.a da gittin gerekiyorsa ilacınıda iç. bırak 200gr gitsin. almaktan iyidir. Moralini bozmaya gerek yok. Ne demiş atalar "olduğu kadar; olmadığı kader"
Bende öyle yazdım diye düşünüyordum canım. Dr. verdiği ilacı iç ama giden isterse 200gr olsun takma kafana demek istemiştim. yanlış anlaşıldı sanırım.Canım özlemin durumu artık bırak 200 gr gitsin durumu değil sağlık sorunu. Kızcağız 200 gitse devam edecek belki ilaçsız halledeyim diye. O çabaya sabit ya da artı geliyo.
Bence doktorunun sözünü dinlemelisin canım, ne yemek ne spor değil yaptığın hata kendini suçlu hissetme.
Şimdi bundan sonrasına bakma zamanı.0zlem
Offff! Canım çok almışsın sende benim gibi.ben onu yaşıyordum. oglumdan sonra 48 kiloydum. 31 aralik 2016da artık yeter dedgimde 97kg. tam 2 katı
Anam sabahın köründe yürüyüş yapıyo maşallah kız, gerçi Nilgün de öyle yapıyormuş. Tebrik ederim valla.Günaydın bayanlar..
Bizimkiler uyuyorken yuruyuse ciktım 25 dakika kadar yolum var anneme gidiyorum. Kahve icip geri donecem. Sabahin korrunde 50 dk spor cepte..
Ahh ahh bende bir zamanlar 48 kiloydum. Keske kilo alabilsem derdim o zamanlar. Ama simdi keske hep oyle kalabilseydim diyorum.
Sporun nerede bakim?
Kuzucum sen kilona çok takmışsın bence. bana kalırsa çok aşırı bir kilon yok. Her gün tartılmak yanıltabiliyor cnm. Ödem olabilir yorgunluk olabilir uykusuzluktan olabilir. Çok takılma, verirsin, iki gün sonra daha güzel rakamlar görebilirsin.Günaydın 56.300 2 gün kilo veriyorum sonra almaya başlıyorum bugün 56.700 yaptığım bir kaçamakta yok napicam
Böyle zamanlarda diyeti bırakmaman lazım canım.Akıl verin 1 yıldır böyle tekrar 57 ye çıkıyorum sonra ofkeden bırakıyorum diyeti
Keşke benim yerimede spor yapabilsenAnnemde kahvemi ictim.Saglıklı bir sekilde kahvaltımı ettimde geldim.Bu yuruyusun uzerine 15 dakika falanda eliptik kullanim. Yag yakimi daha iyi olsun..
Yorgunluktandır canın ağrıların.Gunaydinlar
Kizkar evime dondum sonunda dun 7000 adim atmisim ama feribot ucak ve arac yolculugu sebebiyle mi bilmiyorum sanki cok fazla spor yspip her tarafim hamlamis gibi evi toparlayip biraz ders cakisip dinlenecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?