- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumun net tarihini maalesef bilemiyoruz canım, artık her an her sey olabilir modundayizAy sen nasılsın canım benim doğum nezaman varmı ağrın sancin inşallah sağlıkla gelir bebeğin kucağına alırsın
Merhaba nasıl bir diyet uyguladın???
aleyküm selam canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynak başı geldiiiii
Dün yoğunlukta zırve yaptım resmengece 12de yatmaya girdim ancak eve
Azda sizlere bakayım dedim bugün ki koşturmaca başlamadan
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
Ayşem valla bende aynı yoğunluklardan şikâyetçiyimne iş biter ne dışarı çıkması heee kaçamaksız devam ediyorum ama dün benimde ara öğünler gündüz kaynadı arada
Hee akşam amcamlarda yemeğe davetliydik orda liste dışına çıkmadım sayılır ( yemeğim listeye uygundu + 1/2 kepçe çorba vardı liste harici )
Hayın köfteler yediler yemeğin üzerine de dondurmalı muhallebi kuplarını hiç gram aklımdan geçmedi yemek ama bir yandan insan sinir oluyor sonuçta sağ olsun amcamların umuru bile olmadı len insan az kilo vermişsin der, helal olsun kız iradene sahip çıkıyorsun der bir motive eder insanı ama nerdeeee homini gırtlak yidiler karşımda umursamadan![]()
![]()
neyse onlara löp löp et olsun ne diyeyim
Şu iki günü çok güzel değerlendirelimde çok güzel eksiler görelim tartıda ve aynı gazla devam![]()
kızlarr nerelerdesiniz bu saat oldu uğrayan yok![]()
Arkadaslari takip ederek kahvaltı alışkanlığı edindim , ara öğün ,meyve, çerez detoks suyu yaptım içtim akşamları erken yedim yemeğimi , sabahları bir lt ılık limonlu su içtim 2/3 lt su olarak tamamladım , leslie yaptım 45 dakika enazMerhaba nasıl bir diyet uyguladın???
Ah ben tam 10 da geldim oylenden sonra bı gittim ay hemen telefonu aldım elime :)Ay çok yoruldum bugün nasıl yoğun bir gündü...
Biraz önce geldik eve ..
Gunaydin herkesee
oynakbasi34 Banucum birinciliğinizi tebrik ederim bu arada, yuzdeniz cok iyiydi. Insallah bu sekilde devam eder, kilo vermeye devam ederiz takımlar olarak
![]()
aleyküm selam canım
ayy banum aynen canım yabugün saatli yemek için çabalıyorum öğle yemeğine kadar olan bölümü çok şükür atlattım
şimdi bebişi yıkıcaz
eve çıkana kadar da öğle yemeği saati olur,yemek yemeden önce kan hapımı ve 10 adet kuru üzüm yemem lazım
onu ye bunu iç 24 saat yetmiyor dilekçe yazayım da güne +6 saat eklesinler
![]()
Kolay değil canım ya, hepimiz arada deliriyoruz. Ama tabi sürekli kendine sakin olman gerektiğini hatırlat. Sabrımızı ve sınırlarını ne kadar zorlayabilirler onu deniyorlar.Of çok kızıyorum el kadar çocuğuma ya, ben neden böyle sabrımın sonuna gelmiş vaziyetteyim acaba, hiç sabrım yok bişeye. Ben lohusa depresyonuna girdim 33 ay sonunda.
Aman çok iyi yapmışsın canım, ipin ucunu tümden kaçırmamak lazım.15 yılda aldım valla. 100 olacağım diye korkup başladım çok şükür![]()
Yawww sorma aynen, aayneen.Ay benimde öyle leğen kemiklerim benden önce giriyordu odaya hep uzun şeyler giyerdim görünmesin diye. şimdi de uzun giyiyorum fazlalıklar kapansın diye. hep sakla hep sakla![]()
Hahahaa, anlaşır bi yol buluruz kızOhh ne guzel ben dikkar edim ben spor yapim ama sen zayifla. Oyle birsey olsa yaparsın dimi?![]()
Eh artık doğurdun doğuracaksın canım çok ama çok normal ağırlaşman. Özlediğin günlere kavuşmana az kaldıBazen bana da bi heves geliyor, şu hamilelik bitse de spor yapabilsem gene tempolu, kiloları verdikce kuş gibi hafiflesem diyorum. Su anda yürüyüş yapsam bile hemen yoruluyorum. Kac aydır ağır vasıta gibi kısıtlı hareketlerle yaşayınca normal günlerimi özlüyorum![]()
Ah bu kocalar yok muuuBebek harici aynı durumdayım.
Evlendiğimde 57-58 arasındaydım.
Eşimle ilk tanıştığımızda lokmalarım o kadar küçüktü ki.
Biraz büyük diye diye yememi hızlandırmış ama yine evlenmeden önce sürekli kontroldeydim.
Sonrasında nasıl olduysa tiroid ve insülin direnci ile tanıştım.
2 yıl içerisinde 25 kg kadar aldım.
Sonrasında zaman zaman diyet yaptım, verdim aldım derken bu sefer dur dedim olmayacak böyle.
Bir sürü hayalimiz var.
Sırt çantası ile dünyayı dolaşmak gibi ama ben kendim bir dünya olmuşum. Pek çok şeyi yoluna koyarken sırf kilo nedeni ile dur diyeceğimi fark ettim ve bu son olacak.
Kendini çok sıkmış olabilirsin yolda falan kaptanım.
Ben de aynı kararı almayı planlıyorum şu an. Tabi dayanabilirsem.
Dün ile bugün arası 1200 gram fark var. Sinirden çatladım.
Lezzeti nasıl ki?
Ben yulafı pek sevemiyorum ama lezzetli ise gayet de yenilebilir bence.
Yine formundasın şekerim, maşallah maşallahGünün ilk menüsü benden gelsin.
Menüm;
Uyanınca çörekotu yagi ve su
08:00
1 h.yumurta
1 parca dil peyniri
8 yesil zeytin
Cay kasıgın ucuyla tereyag
2 dilim çaydar ekmegi
11:00
2 çagla
14:00
Yarım kase yogurt
1 kase roka salatası
2 h.yumurta
18:00
1 h. Yumurta
Az peynir
10 zeytin
Bide ev pogacasi yedim
3 L su
1 kupa 7 otlu bitki çayı
3 büyük türk kahvesi
Spor;
Toplam 2 saat 20 dakika yürüyüş (13500 adım)![]()
fancynancy
15 dakika eliptik
1 dk plank
Ooo menünde sporunda çok güzel canımBugünkü menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
4 yaprak marul
1 dilim ekmek
1 yesilcay
Ara
2 sade t.kahvesi
Oglen 13.30
1 kase yulaf lapasi
Ara
2 sade t.kahvesi
Akşam
2 kase tirşik çorbası
2 kepçe zeytinyağlı barbunya
Ara
1 yesilcay
Su 2.5 lt
Spor 15 dak dans, 1 mil leslie, 15 dak bacak ve karın çalışma, 50 Squat, 150 jumping Jack, 150 ip atlama
Hafta sonu olunca herkes kaçamaklarda sanırım :)
Benim dün gelen kilom hala duruyor delireceğim.
Cumartesi, cumadan 1200 gram fazla çıkmıştım.
Bugün 100 gram fazlalık duruyor. Niye oldu anlamadım gitti, en son el-kol ne bulursam keseceğim o olacak.![]()
Niye kız?Yarına +5 gelırsem sasırmayınnn