Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

upload_2017-4-23_11-16-43.webp

Ay sen nasılsın canım benim doğum nezaman varmı ağrın sancin inşallah sağlıkla gelir bebeğin kucağına alırsın
Doğumun net tarihini maalesef bilemiyoruz canım, artık her an her sey olabilir modundayiz :D sancı yok henüz, o yüzden doktor da daha vakti var gibi diyor ama belli de olmaz tabi. Onun dışında cok șișim, hareketlerim cok kısıtlı ama iyiyim genel olarak :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynak başı geldiiiii :KK70:

Dün yoğunlukta zırve yaptım resmen :KK48: gece 12de yatmaya girdim ancak eve :KK66:
Azda sizlere bakayım dedim bugün ki koşturmaca başlamadan :KK66:

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun :KK66:

Ayşem valla bende aynı yoğunluklardan şikâyetçiyim :mad: ne iş biter ne dışarı çıkması heee kaçamaksız devam ediyorum ama dün benimde ara öğünler gündüz kaynadı arada :KK43:
Hee akşam amcamlarda yemeğe davetliydik orda liste dışına çıkmadım sayılır ( yemeğim listeye uygundu + 1/2 kepçe çorba vardı liste harici )
Hayın köfteler yediler yemeğin üzerine de dondurmalı muhallebi kuplarını hiç gram aklımdan geçmedi yemek ama bir yandan insan sinir oluyor sonuçta sağ olsun amcamların umuru bile olmadı len insan az kilo vermişsin der, helal olsun kız iradene sahip çıkıyorsun der bir motive eder insanı ama nerdeeee homini gırtlak yidiler karşımda umursamadan :KK70: :KK70: :KK70: neyse onlara löp löp et olsun ne diyeyim :KK70:

Şu iki günü çok güzel değerlendirelimde çok güzel eksiler görelim tartıda ve aynı gazla devam :21::21::21:
aleyküm selam canım:KK68:
ayy banum aynen canım ya :cry: bugün saatli yemek için çabalıyorum öğle yemeğine kadar olan bölümü çok şükür atlattım:KK48:şimdi bebişi yıkıcaz :KK46:eve çıkana kadar da öğle yemeği saati olur,yemek yemeden önce kan hapımı ve 10 adet kuru üzüm yemem lazım:işsiz:onu ye bunu iç 24 saat yetmiyor dilekçe yazayım da güne +6 saat eklesinler:süslü:

kızlarr nerelerdesiniz bu saat oldu uğrayan yok:işsiz:

Hafta sonu olunca herkes kaçamaklarda sanırım :)

Benim dün gelen kilom hala duruyor delireceğim.
Cumartesi, cumadan 1200 gram fazla çıkmıştım.
Bugün 100 gram fazlalık duruyor. Niye oldu anlamadım gitti, en son el-kol ne bulursam keseceğim o olacak. :skandal::skandal:

Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 yesilcay

Ara
1 sade t.kahvesi
20 tane kadar erik ve kayısı caglasi (çok kaçırmışım farkında olmadan, umarım çok kalorili degildir)

Öğlen 14.00
2 kase çakıldak çorbası (içinde kabak, patlıcan, taze fasulye, yeşil biber, dövme ve nohut olan harika birşey)
1 bardak ayran

Ara
1 sade t.kahvesi
1 yesilcay

Akşam
2 haşlanmış tavuk baget, bol salata

Su 2 lt
Spor 40 dak yürüyüş

Oğlumun beslenmesine pizza ve portakallı kek yaptım. Ne guzel kokuyor anlatamam :KK43::KK43::KK43:

Merhaba nasıl bir diyet uyguladın???
Arkadaslari takip ederek kahvaltı alışkanlığı edindim , ara öğün ,meyve, çerez detoks suyu yaptım içtim akşamları erken yedim yemeğimi , sabahları bir lt ılık limonlu su içtim 2/3 lt su olarak tamamladım , leslie yaptım 45 dakika enaz
Ekmek yemedim tam çavdarlı ekmek yedim 2 dilim sabahları makarna pilav yemedim çorba salata ana öğün yemek yedim 2 kaşık bulgur pilavı yedim bu kadar arkadaşları takipte kal motivasyon süper her biri mükemmel arkadaş aile gibi olduk inşallah sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur hepimizde

Gunaydin herkesee :KK3:

oynakbasi34 oynakbasi34 Banucum birinciliğinizi tebrik ederim bu arada, yuzdeniz cok iyiydi. Insallah bu sekilde devam eder, kilo vermeye devam ederiz takımlar olarak :KK73:

Çok teşekkür ederiz canım :KK68: Şükür birinciliği de gördük uzun bir aradan sonra ;)
İnşallah herkes çok çok güzel kilolar verirde dereceden önce sağlığımıza kavuşuruz :KK66:

aleyküm selam canım:KK68:
ayy banum aynen canım ya :cry: bugün saatli yemek için çabalıyorum öğle yemeğine kadar olan bölümü çok şükür atlattım:KK48:şimdi bebişi yıkıcaz :KK46:eve çıkana kadar da öğle yemeği saati olur,yemek yemeden önce kan hapımı ve 10 adet kuru üzüm yemem lazım:işsiz:onu ye bunu iç 24 saat yetmiyor dilekçe yazayım da güne +6 saat eklesinler:süslü:

Ay bir 6 saatte benim haneye eklense bu ara fena olmaz :KK48:
Bugün benimde öğlene kadar gayet güzel geçti sonra ara öğünler arada kaynadı :KK53: akşamlıkda köfte salata yerine çiğköfte marul yedim :D oda köfte buda köfte hesabı :D
Ama vicdanen çok rahatım sonuçta ilk kez 3 haftadır liste dışına çıktım ama kendimi hiç şiş hissetmiyorum ( eskiden çiğköfte yediğimde davul gibi olduğumu hissediyordum bugün gayet rahatım )
Hee sırf yarın kendimi rahatlatmak için çok hafif geçireceğim ;) ve tabiki tartılmayacağım ve bol suyla salıya eksi göreceğime inanıyorum ;)

Bu haftaki listemde aslında gayet güzel ama nedense ilk liste daha çok hoşuma gitmişti :D hem hazırlaması kolay geliyordu hemde çok güzel eksi görmüştüm :D

Of çok kızıyorum el kadar çocuğuma ya, ben neden böyle sabrımın sonuna gelmiş vaziyetteyim acaba, hiç sabrım yok bişeye. Ben lohusa depresyonuna girdim 33 ay sonunda.
Kolay değil canım ya, hepimiz arada deliriyoruz. Ama tabi sürekli kendine sakin olman gerektiğini hatırlat. Sabrımızı ve sınırlarını ne kadar zorlayabilirler onu deniyorlar.

15 yılda aldım valla. 100 olacağım diye korkup başladım çok şükür :oops:
Aman çok iyi yapmışsın canım, ipin ucunu tümden kaçırmamak lazım.

Ay benimde öyle leğen kemiklerim benden önce giriyordu odaya hep uzun şeyler giyerdim görünmesin diye. şimdi de uzun giyiyorum fazlalıklar kapansın diye. hep sakla hep sakla :KK70::KK70::KK70:
Yawww sorma aynen, aayneen. :KK70:

Ohh ne guzel ben dikkar edim ben spor yapim ama sen zayifla. Oyle birsey olsa yaparsın dimi?:KK70:
Hahahaa, anlaşır bi yol buluruz kız :rapci:

Bazen bana da bi heves geliyor, şu hamilelik bitse de spor yapabilsem gene tempolu, kiloları verdikce kuş gibi hafiflesem diyorum. Su anda yürüyüş yapsam bile hemen yoruluyorum. Kac aydır ağır vasıta gibi kısıtlı hareketlerle yaşayınca normal günlerimi özlüyorum :KK48:
Eh artık doğurdun doğuracaksın canım çok ama çok normal ağırlaşman. Özlediğin günlere kavuşmana az kaldı :21:

Bebek harici aynı durumdayım.
Evlendiğimde 57-58 arasındaydım.
Eşimle ilk tanıştığımızda lokmalarım o kadar küçüktü ki.
Biraz büyük diye diye yememi hızlandırmış ama yine evlenmeden önce sürekli kontroldeydim.
Sonrasında nasıl olduysa tiroid ve insülin direnci ile tanıştım.
2 yıl içerisinde 25 kg kadar aldım.
Sonrasında zaman zaman diyet yaptım, verdim aldım derken bu sefer dur dedim olmayacak böyle.
Bir sürü hayalimiz var.
Sırt çantası ile dünyayı dolaşmak gibi ama ben kendim bir dünya olmuşum. Pek çok şeyi yoluna koyarken sırf kilo nedeni ile dur diyeceğimi fark ettim ve bu son olacak.

Kendini çok sıkmış olabilirsin yolda falan kaptanım.

Ben de aynı kararı almayı planlıyorum şu an. Tabi dayanabilirsem.
Dün ile bugün arası 1200 gram fark var. Sinirden çatladım.

Lezzeti nasıl ki?
Ben yulafı pek sevemiyorum ama lezzetli ise gayet de yenilebilir bence.
Ah bu kocalar yok muuu :KK62:

Günün ilk menüsü benden gelsin.:kk77:
Menüm;
Uyanınca çörekotu yagi ve su

08:00
1 h.yumurta
1 parca dil peyniri
8 yesil zeytin
Cay kasıgın ucuyla tereyag
2 dilim çaydar ekmegi

11:00
2 çagla

14:00
Yarım kase yogurt
1 kase roka salatası
2 h.yumurta

18:00
1 h. Yumurta
Az peynir
10 zeytin
Bide ev pogacasi yedim:sus::oops:o_O

3 L su
1 kupa 7 otlu bitki çayı

3 büyük türk kahvesi

Spor;
Toplam 2 saat 20 dakika yürüyüş (13500 adım):KK6: fancynancy fancynancy
15 dakika eliptik
1 dk plank
Yine formundasın şekerim, maşallah maşallah :nazar::halay:

Bugünkü menüm

Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
4 yaprak marul
1 dilim ekmek
1 yesilcay

Ara
2 sade t.kahvesi

Oglen 13.30
1 kase yulaf lapasi

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam
2 kase tirşik çorbası
2 kepçe zeytinyağlı barbunya

Ara
1 yesilcay

Su 2.5 lt
Spor 15 dak dans, 1 mil leslie, 15 dak bacak ve karın çalışma, 50 Squat, 150 jumping Jack, 150 ip atlama
Ooo menünde sporunda çok güzel canım :super:

Hafta sonu olunca herkes kaçamaklarda sanırım :)

Benim dün gelen kilom hala duruyor delireceğim.
Cumartesi, cumadan 1200 gram fazla çıkmıştım.
Bugün 100 gram fazlalık duruyor. Niye oldu anlamadım gitti, en son el-kol ne bulursam keseceğim o olacak. :skandal::skandal:

Benimde inanılmaz artım var, anlamak mümkün değil!!
Pazartesi tartısı benim kabusum :KK12:
Ama iyi oluyor hafta arası hizaya giriyorum.

Kimsecikler yokmuş yine. Ekiptik kullanıyorum kızlar anca sıra geldi ona. 20. dakikadayım 40 A yolu var ama kocam gel fi izlicez diyo. Sırf zarar bana yaaaa. Dün çok kaçamak yaptım yazmiyim menümü. Bugünkünü yaziyim.

Sabah
Yarım litre su

Kahvaltı
Menemen (1,5 kepçe kadar)
Kaşarlı minik sandviç
2 dilim peynirli börek (pek tabii kocam istedim bende yedim :sinirli:)
Çay

Öğle
Çok tok hissettiğimden bir şey yemedim.

Ara
Yarım armut

Akşam
Yeşil mercimek çorbası
Patates püresi
2 ızgara köfte
Ayran

Tüm hafta yediklerimin telafisini yapmakla uğraşacağım. O da ayrı bir stres ya Rabbim yaaaa. Neden hayır diyemiyorum, yiyorum bilmiyorum. Sonra da kendine çok kızıyorum. :KK51:

Back
X