Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde inanılmaz artım var, anlamak mümkün değil!!
Pazartesi tartısı benim kabusum
Ama iyi oluyor hafta arası hizaya giriyorum.

Ben pazartesiye verebilirsem daha motive oluyorum ama yarın da pek bir şey değişmeyecek gibi.
Regl dönemim yaklaştı onunla mı alakalı acaba?

Fi nasıl güzel mi Fancy'cim?
Biz bir süredir Türk dizilerine hiç bakmıyoruz.
Fark ettik ki sürekli yemek gösteriyor. Hadi, biz diyetteyiz diye yemiyoruz ama yazık durumu olmayan insanlar, yeme şansı olmayan çocuklar var.
Aslında vardı birkaç izlediğimiz şey ama artık tamamen belgesel ve yabancı dizilere döndük.

Eki Görüntüle 1986485

Haydi ben kaçar kızlar, iyi geceeleerrrr, hayırlı kandillerrr, hepimizin duaları kabul olsun inşallah, çocuklarımızın bayramı da kutlu olsunnnn

İyi geceler şekercim.

Günaydın kızlar, hafta sonu misafirimiz olduğu için pek giremedim. Gördüğüm kadarıyla kimsenin pek fırsatı olmamış. Pazartesi bildirimlerini görelim de cumaya tedbir alalım
Günaydın kızlarrr 25 dk yurudum.. 25 dakika dakika daha yurucem.
Sonuçlarını bugün mü göstereceksin doktora canım?

Allah yardım etsin canım. Biran önce geçer inşallah.

Günaydın canım, bende çok yerli dizi izlemiyorum ya da başlayıp kasınca bırakıyorum. Hatta eşim bana hiç oturup izlemiyorsun diyor. Nesini izleyeyim, film uzunluğunda dizi olunca 15er dakika bakışma beni bayıyor.
Fi nin ilk bölümünü izledik akşam, kitabını okumaya fırsatım olmadı ama ana karakteri Ozan çok iyi oynuyor. Akış biraz sıkıcı gibi geldi, ilerleyen bölümlerde ne olur bilmiyorum. Sana da haber veririm şekerim.
Bu arada regl yakınlaştığında şişiyor insan. Benimki ay sonunda ona da bahane bulamıyorum artıma, sabah sabah çok sinirlendim çookkk.

Evet canim bugun gosterecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…