Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzeller :21:

Ah bu kocalar vallahi en büyük sorumlu onlar. Benim de kilo alma sebebim eşim. Aynı dediğin gibi yemek sonrası akşam demlenen çay ve yanında yenen cıssslar. Aksam yemeği de dediğin gibi makarna, pilav tarzı seylerden oluşunca kilo almak kaçınılmaz oluyor. Ben de 7'li sayılara doğru gittiğimi görünce erken tedbir almak adına buraya katılmıştım. Bir de malum bebek de düşünüyorduk, alacaksam hamilelikte alayım moduna girip evlenmeden önceki kiloma düştüm. Sanırım o halimle hamile kalsam şu an 85'e doğru yol alıyordum :)
Burası gerçekten çok motive ediyor insanı, sen de iyi ki gelmişsin, hepimiz incecik olacağız inşallah :KK68:

Kolay gelsin süper babaanne, gelinin çok şanslı vallahi :super:

Ohh yarasın Ozlemcim, erisin yağlar :21:

O kadar oynama olur canım ödem olabilir vs. Menülerini yazmaya başladın mı? ben de kaçırmış olabilirim tabi.

İnşaşlaahhhh :dua::KK200:

Günaydın güzeller :21:

Ah bu kocalar vallahi en büyük sorumlu onlar. Benim de kilo alma sebebim eşim. Aynı dediğin gibi yemek sonrası akşam demlenen çay ve yanında yenen cıssslar. Aksam yemeği de dediğin gibi makarna, pilav tarzı seylerden oluşunca kilo almak kaçınılmaz oluyor. Ben de 7'li sayılara doğru gittiğimi görünce erken tedbir almak adına buraya katılmıştım. Bir de malum bebek de düşünüyorduk, alacaksam hamilelikte alayım moduna girip evlenmeden önceki kiloma düştüm. Sanırım o halimle hamile kalsam şu an 85'e doğru yol alıyordum :)
Burası gerçekten çok motive ediyor insanı, sen de iyi ki gelmişsin, hepimiz incecik olacağız inşallah :KK68:

Kolay gelsin süper babaanne, gelinin çok şanslı vallahi :super:

Ohh yarasın Ozlemcim, erisin yağlar :21:

O kadar oynama olur canım ödem olabilir vs. Menülerini yazmaya başladın mı? ben de kaçırmış olabilirim tabi.

Sen evlendiğindeki kilona dönmüşsün bak ne güzel. Keşke bende öyle yapsaymışım. Yaş ilerleyince 27-28 yaşında gibi çalışmıyor tabi metabolizma da. Amaaaan neyse, nerden dönsek kardır :halay:

Of çok kızıyorum el kadar çocuğuma ya, ben neden böyle sabrımın sonuna gelmiş vaziyetteyim acaba, hiç sabrım yok bişeye. Ben lohusa depresyonuna girdim 33 ay sonunda.
Ayy kıyamam canım ya. Hava güzelse bir dışarı falan çıkarsan kuzuyu. Belki sıkıldığı için senide sıkıyordur. İkinizde rahatlarsınız.

Kızlar yulaf lapasi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
2 caybsrdagı sut, 2 y.k. yulaf ezmesi, 1 hurma, 1 tatlı kaşığı kuru dut ile pisirdim. Uzerine tarçın ekledim. Çok hafif pudingimsi birşey oldu. Öğlen yemeği yerine yenebilir mi?

Ah be güzelim ne sıkıntı yaptın kendine :KK43: sen yapman gerekeni yap. sağlıklı beslen spor yap. Bak dr.a da gittin gerekiyorsa ilacınıda iç. bırak 200gr gitsin. almaktan iyidir. Moralini bozmaya gerek yok. Ne demiş atalar "olduğu kadar; olmadığı kader" :KK19:
:KK19:Bakalim canim guzel sonuclar alicaz insallah hep birlikte.:KK36:

Canım özlemin durumu artık bırak 200 gr gitsin durumu değil sağlık sorunu. Kızcağız 200 gitse devam edecek belki ilaçsız halledeyim diye. O çabaya sabit ya da artı geliyo.

Bence doktorunun sözünü dinlemelisin canım, ne yemek ne spor değil yaptığın hata kendini suçlu hissetme.

Şimdi bundan sonrasına bakma zamanı. 0zlem 0zlem
Pazartesi gidecem canim dr.a. desteginiz hepiniz sagolun:KK15:
Anam sabahın köründe yürüyüş yapıyo maşallah kız, gerçi Nilgün de öyle yapıyormuş. Tebrik ederim valla.:super: Okula bile giderken o saatte kalktığımı hatırlamıyorum. 6 ve civarı yani.
Saat gibi SANKI ayarlanmis 6 6:30 oldumu gozlerim acilyor. :KK54:

Keşke benim yerimede spor yapabilsen :KK70::KK70::KK70:
Ohh ne guzel ben dikkar edim ben spor yapim ama sen zayifla. Oyle birsey olsa yaparsın dimi?:KK70:
Of çok kızıyorum el kadar çocuğuma ya, ben neden böyle sabrımın sonuna gelmiş vaziyetteyim acaba, hiç sabrım yok bişeye. Ben lohusa depresyonuna girdim 33 ay sonunda.
Tatlim canını sıkan bir durum varsa,yada regl doneminseysen daha tamammulsuz olabilirsin.:KK19:

Sen evlendiğindeki kilona dönmüşsün bak ne güzel. Keşke bende öyle yapsaymışım. Yaş ilerleyince 27-28 yaşında gibi çalışmıyor tabi metabolizma da. Amaaaan neyse, nerden dönsek kardır :halay:
Bence de nerden dönsen kardır belki biraz daha efor ister ama yapabilirsin :KK66:
Bazen bana da bi heves geliyor, şu hamilelik bitse de spor yapabilsem gene tempolu, kiloları verdikce kuş gibi hafiflesem diyorum. Su anda yürüyüş yapsam bile hemen yoruluyorum. Kac aydır ağır vasıta gibi kısıtlı hareketlerle yaşayınca normal günlerimi özlüyorum :KK48:
Kıyamam noldu wendicim sana? :KK43:
2 caybsrdagı sut, 2 y.k. yulaf ezmesi, 1 hurma, 1 tatlı kaşığı kuru dut ile pisirdim. Uzerine tarçın ekledim. Çok hafif pudingimsi birşey oldu. Öğlen yemeği yerine yenebilir mi?
Ben sabahları pisirmeden böyle bi karışım yiyordum bence her öğünde yenebilir, hafif bi sey

Bu arada dun aksamki menuye az olmus diyenlere toptan yazayim kacirdim simdi kimlerdi diye..
Misafirim var sehirdisindan demistim hem okuldaki isleri halletmeye hem onu ağırlamaya calisiyorum dun bi de havuza gittim arada ondan duzensiz oldu.
Bi de yemek saatleri disarda oluyoruz hep ne yiyecegimi sasirdim iyice..
Kontrolu ele almak icin size yazmaya basladim iste kizlar

Ayy kıyamam canım ya. Hava güzelse bir dışarı falan çıkarsan kuzuyu. Belki sıkıldığı için senide sıkıyordur. İkinizde rahatlarsınız.

Kıyamam noldu wendicim sana? :KK43:

Çiş eğitimi vermeye çalışıyorum, inatlaşıyor benimle, şu ara zaten üst giyinme problemimiz var resmen çıplak çıplak dolaşıyor evde ebruş dışarı çıkma olayı resmen eziyet oluyo bana. Sanırım bilerek yapıyo bunu. Çalışan anneye eziyet işte. Ama çok bunaldım ya. Resmen koca kız var karşımda benimle inatlaşan.

Sorma kuzucum, herşey kocamla başladı :KK70::KK70::KK70:
Akşam yemeğinden sonra ben acıktım diyip artık canımız ne çekerse yerdik, tabi geç yatıyoruz bu arada. BÖylece akşam yemeğini hem 2 kere hem de sağlıksız yerdik. bende çalıştığım için o zamanlar en kolay şeyleri yapardım, hazır mantı, makarna, pilav vs. Sonraaa ben oldum 52'den 67 falan. Tabi iki günde olmadı bu dediğim, 5-6 yıl içinde.
Kızıma 2. denemede aşılamayla kavuştum ama öncesinde iğnelerde beni çok şişirdi. 71-72 kg ile falan hamile kaldım. Belki de stresten de almış olabilirim çamur atıyor olabilirim ilaçlara. :-)Benim için çok sıkıntılı bir süreçti, aşılamadan önce hamile kaldığımda dış gebelik yüzünden bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür geçti o kötü zamanlar. :dua:
Kızıma doğuma girdiğimde 80-81 falandım herhalde. 73'e kadar düştüm. Süt olsun diye diye yiyince bir baktım ki tekrar 80 olmuşum.:işsiz: Sonra bir baktım ki sürprizzz, hamileyim. :KK71: Ben ara açılmadan kardeş olsun çok istiyordum ama çok zor gözüküyordu, Allah'ıma bin şükür onuda esirgemedi benden. Böylece ben oğluma doğuma giderken oldum mu 90 kilo :KK57: Doğum sonrası 82 falan olmuştum işte ama yine yememe falan dikkat etmedim. Size katılamdan 1-2 hafta önce tartıda 86,6 yı görünce gözlerim yuvalarından çıakcaktı. 90'a doğru gidiyorum dedim, buna artık bir dur demek lazım. Veee sonra size katıldım ve çokta isabetli bir iş yapmışım. Tekrar teşekkür ediyorum hepinize buradan kızlar.:KK200::KK36:
Ay ne çok anlattım gece gece.

Bebek harici aynı durumdayım.
Evlendiğimde 57-58 arasındaydım.
Eşimle ilk tanıştığımızda lokmalarım o kadar küçüktü ki.
Biraz büyük diye diye yememi hızlandırmış ama yine evlenmeden önce sürekli kontroldeydim.
Sonrasında nasıl olduysa tiroid ve insülin direnci ile tanıştım.
2 yıl içerisinde 25 kg kadar aldım.
Sonrasında zaman zaman diyet yaptım, verdim aldım derken bu sefer dur dedim olmayacak böyle.
Bir sürü hayalimiz var.
Sırt çantası ile dünyayı dolaşmak gibi ama ben kendim bir dünya olmuşum. Pek çok şeyi yoluna koyarken sırf kilo nedeni ile dur diyeceğimi fark ettim ve bu son olacak.

Gunaydinlar
Kizkar evime dondum sonunda dun 7000 adim atmisim ama feribot ucak ve arac yolculugu sebebiyle mi bilmiyorum sanki cok fazla spor yspip her tarafim hamlamis gibi evi toparlayip biraz ders cakisip dinlenecegim

Kendini çok sıkmış olabilirsin yolda falan kaptanım.

lydznp lydznp tamam canım kendini cok yorma bugun yapman gerekeni yap sadece. Zaten guzel besleniyorsun.:nazar:
--
Bende Cuma'ya kadar tartılmama kararı aldım. Guzel kilo verirsemde surpsiz olsun bana. Hedefte koymadim zaten 1 aydir hedefime azda olsa yaklasacagima sabit kaldim yada arti geldim
Belkide insulin direncinin yaninda kafama cooook takmam ve cok tartilmamda etkilemis olabilir. Cunku cok stres yaptim. Kilo vermeyi ve baska kucuk seyleride.:duduk:
Saclarimda beyazda cikmaya basla şu bir iki ayda..:sinirli::sinirli:

Ben de aynı kararı almayı planlıyorum şu an. Tabi dayanabilirsem.
Dün ile bugün arası 1200 gram fark var. Sinirden çatladım.

Lezzeti nasıl ki?
Ben yulafı pek sevemiyorum ama lezzetli ise gayet de yenilebilir bence.

Çiş eğitimi vermeye çalışıyorum, inatlaşıyor benimle, şu ara zaten üst giyinme problemimiz var resmen çıplak çıplak dolaşıyor evde ebruş dışarı çıkma olayı resmen eziyet oluyo bana. Sanırım bilerek yapıyo bunu. Çalışan anneye eziyet işte. Ama çok bunaldım ya. Resmen koca kız var karşımda benimle inatlaşan.
2 yaş sendromu muydu? Bi arkadaşımın da benzer problemleri vardı da. Onun kızı da altını giymek istememisti bi kere bize geldiğinde. Ne diyeyim Allah sabır versin wendicim, zor tabi :(

Günün ilk menüsü benden gelsin.:kk77:
Menüm;
Uyanınca çörekotu yagi ve su

08:00
1 h.yumurta
1 parca dil peyniri
8 yesil zeytin
Cay kasıgın ucuyla tereyag
2 dilim çaydar ekmegi

11:00
2 çagla

14:00
Yarım kase yogurt
1 kase roka salatası
2 h.yumurta

18:00
1 h. Yumurta
Az peynir
10 zeytin
Bide ev pogacasi yedim:sus::oops:o_O

3 L su
1 kupa 7 otlu bitki çayı

3 büyük türk kahvesi

Spor;
Toplam 2 saat 20 dakika yürüyüş (13500 adım):KK6: fancynancy fancynancy
15 dakika eliptik
1 dk plank

Bebek harici aynı durumdayım.
Evlendiğimde 57-58 arasındaydım.
Eşimle ilk tanıştığımızda lokmalarım o kadar küçüktü ki.
Biraz büyük diye diye yememi hızlandırmış ama yine evlenmeden önce sürekli kontroldeydim.
Sonrasında nasıl olduysa tiroid ve insülin direnci ile tanıştım.
2 yıl içerisinde 25 kg kadar aldım.
Sonrasında zaman zaman diyet yaptım, verdim aldım derken bu sefer dur dedim olmayacak böyle.
Bir sürü hayalimiz var.
Sırt çantası ile dünyayı dolaşmak gibi ama ben kendim bir dünya olmuşum. Pek çok şeyi yoluna koyarken sırf kilo nedeni ile dur diyeceğimi fark ettim ve bu son olacak.

Kendini çok sıkmış olabilirsin yolda falan kaptanım.

Ben de aynı kararı almayı planlıyorum şu an. Tabi dayanabilirsem.
Dün ile bugün arası 1200 gram fark var. Sinirden çatladım.

Lezzeti nasıl ki?
Ben yulafı pek sevemiyorum ama lezzetli ise gayet de yenilebilir bence.

Ben sevdim. Çok keskin bir tadı yok. Şeker olmadığı için cok hafif. Bir de yoğun lif yediğini hissediyorsun. Öğleni yulaf lapasiyla geçiştirdim. ..

Back
X