Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar:KK3:bugün uğrayamadım sabah 05:00 de uyudum 8 de uyandım tekrar yattım 10:30 gibi kalktım kahvaltımı edip:KK72: dinlenicem derken dün gelemeyen bir akrabamız bugün geldi onu duraktan aldım giderken de durağa bıraktım aslında yürüyüş yapayım dedim çıkmışken ama hem soğuktu hem yorgunum diye eve geri geldim :KK51:az önce gitti bende anca oturabildim.çok yorgun ve uykusuzum:uykucu:bugün liste dışına çıkmadım ama geç yatınca düzen bozuldu ara öğünler kaçtı böyle saçma sapan bi durumdayım:ruh:
dünürümde bugün evine döndü:ıslık:
diyetisyene kaldı 2 gün :KK75:
bu hafta kilo veremessem çok üzülücem,telafi etmeme fırsat vermiyolar ,beni kendime bıraksalar 2 gün dinlensem uyusam evden çıkmasam çok güzel olacak:cry:ayy içim karardı kendimden:işsiz:

Bugünkü menüm

Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
4 yaprak marul
1 dilim ekmek
1 yesilcay

Ara
2 sade t.kahvesi

Oglen 13.30
1 kase yulaf lapasi

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam
2 kase tirşik çorbası
2 kepçe zeytinyağlı barbunya

Ara
1 yesilcay

Su 2.5 lt
Spor 15 dak dans, 1 mil leslie, 15 dak bacak ve karın çalışma, 50 Squat, 150 jumping Jack, 150 ip atlama

Günün ilk menüsü benden gelsin.:kk77:
Menüm;
Uyanınca çörekotu yagi ve su

08:00
1 h.yumurta
1 parca dil peyniri
8 yesil zeytin
Cay kasıgın ucuyla tereyag
2 dilim çaydar ekmegi

11:00
2 çagla

14:00
Yarım kase yogurt
1 kase roka salatası
2 h.yumurta

18:00
1 h. Yumurta
Az peynir
10 zeytin
Bide ev pogacasi yedim:sus::oops:o_O

3 L su
1 kupa 7 otlu bitki çayı

3 büyük türk kahvesi

Spor;
Toplam 2 saat 20 dakika yürüyüş (13500 adım):KK6: @fancynancy
15 dakika eliptik
1 dk plank

Afiyet olsun. Gözlerim açıldı sporu görünce. :KK47::KK47:

Ben sevdim. Çok keskin bir tadı yok. Şeker olmadığı için cok hafif. Bir de yoğun lif yediğini hissediyorsun. Öğleni yulaf lapasiyla geçiştirdim. ..

Afiyet olsun, benim de yine aklımda dursun bir denerim belki bir ara.
Tulaf kepeği değil mi?
Evde var ne zamandır duruyor öyle.

Anam ayaklarıma kara sular indi...gez gez geberdim bugünkü spor 6saat yürüme..:KK70:

Ne yapıyorsunuz siz öyle kızlar..:nazar::nazar:
Gün nasıl yetiyor ya bu kadar yürüme/spora?
Ben nerede hata yapıyorum da uyumaya yakın keşke biraz daha uzun olsa bu günler diyorum acaba?
selam kızlar:KK3:bugün uğrayamadım sabah 05:00 de uyudum 8 de uyandım tekrar yattım 10:30 gibi kalktım kahvaltımı edip:KK72: dinlenicem derken dün gelemeyen bir akrabamız bugün geldi onu duraktan aldım giderken de durağa bıraktım aslında yürüyüş yapayım dedim çıkmışken ama hem soğuktu hem yorgunum diye eve geri geldim :KK51:az önce gitti bende anca oturabildim.çok yorgun ve uykusuzum:uykucu:bugün liste dışına çıkmadım ama geç yatınca düzen bozuldu ara öğünler kaçtı böyle saçma sapan bi durumdayım:ruh:
bu hafta kilo veremessem çok üzülücem,telafi etmeme fırsat vermiyolar ,beni kendime bıraksalar 2 gün dinlensem uyusam evden çıkmasam çok güzel olacak:cry:ayy içim karardı kendimden:işsiz:

Monicim bence sen eve gir ve kapıyı kilitle. Mümkünse odanın kapısını ve not bırak başınızın çaresine bakın diye:spor::spor:

Bugünkü menüm

Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
4 yaprak marul
1 dilim ekmek
1 yesilcay

Ara
2 sade t.kahvesi

Oglen 13.30
1 kase yulaf lapasi

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam
2 kase tirşik çorbası
2 kepçe zeytinyağlı barbunya

Ara
1 yesilcay

Su 2.5 lt
Spor 15 dak dans, 1 mil leslie, 15 dak bacak ve karın çalışma, 50 Squat, 150 jumping Jack, 150 ip atlama

:nazar::nazar:

Ben de menümü yazayım..

Sabah:
- 2 haşlanmış yumurta
-1 dilim ekmek
- 4 zeytin
- 1 dilim peynir
- Yarım domates/salatalık

Akşam:
- 1 büyük bardak ayran
- 1 büyük tabak ton balıklı salata

** 2 litre kadar suyum ve 20 dakika kadar da yürüyüşüm var.
Fena yorgun hissediyorum bugün kendimi.

Tulaf kepeği değil mi?

Ben nerede hata yapıyorum da uyumaya yakın keşke biraz daha uzun olsa bu günler diyorum acaba?

Monicim bence sen eve gir ve kapıyı kilitle. Mümkünse odanın kapısını ve not bırak başınızın çaresine bakın diye:spor::spor:

Yulaf ezmesiyle yaptım, kepeğini bilmiyorum...

Tulaf kepeği değil mi?

aynen bitanem 2 güncük dinlensem listeme uysam saati saatine ,suyumu içsem bol bol,eksileri görsem ne iyi gelecek :işsiz:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynak başı geldiiiii :D

Dün yoğunlukta zırve yaptım resmen :KK48: gece 12de yatmaya girdim ancak eve ;)
Azda sizlere bakayım dedim bugün ki koşturmaca başlamadan ;)

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ;)

Ayşem valla bende aynı yoğunluklardan şikâyetçiyim :mad: ne iş biter ne dışarı çıkması heee kaçamaksız devam ediyorum ama dün benimde ara öğünler gündüz kaynadı arada :(
Hee akşam amcamlarda yemeğe davetliydik orda liste dışına çıkmadım sayılır ( yemeğim listeye uygundu + 1/2 kepçe çorba vardı liste harici )
Hayın köfteler yediler yemeğin üzerine de dondurmalı muhallebi kuplarını hiç gram aklımdan geçmedi yemek ama bir yandan insan sinir oluyor sonuçta sağ olsun amcamların umuru bile olmadı len insan az kilo vermişsin der, helal olsun kız iradene sahip çıkıyorsun der bir motive eder insanı ama nerdeeee homini gırtlak yidiler karşımda umursamadan :D :D :D neyse onlara löp löp et olsun ne diyeyim :D

Şu iki günü çok güzel değerlendirelimde çok güzel eksiler görelim tartıda ve aynı gazla devam :21::21::21:

Of çok kızıyorum el kadar çocuğuma ya, ben neden böyle sabrımın sonuna gelmiş vaziyetteyim acaba, hiç sabrım yok bişeye. Ben lohusa depresyonuna girdim 33 ay sonunda.
Oluyor bazen. Olmasa iyi ama... Çok yoğun musun? o zaman insanın tahammülü aşağı çekiliyor. bazen de zorluyorlar insani. şimdi onların karakter atma zamanları 2 yaş sendromu :( bir yerde okumuştum bu kriz aninda çocuğa jandarma dediğinde candiracam diyorsa en üst noktadasınız diyordu. ALLAH sana sabir ve kolaylık versin.

günaydın kızlar. dünkü menü ile baslayayim ben

sabah
peynirli salamlı sandiviç:(

ara 1 hurma

oglen
1 kabak 1 biber dolması
bol yesil salata ve pulbiber naneli yoğurt

ara 1 elma

aksam
2yk bulgur pilavı
4yk ciğer yahnisi az yağda yaptım.

2lt su
saat 8de kız ile uyuya kalmışız yine :(

bu uyku beni mahvediyor. :( :kızgın:

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kızlar bugün 12 de yine işe gideceğim yarın teslim edeceğiz inşallah işleri ...inşallah ilk işimiz sorunsuz teslim olur inşallah araniza yine katilacagim... kadromuzu kuralım kendime daha vakit ayiracagim sizinle yine beraberiz... pazartesi günü bildirimi inşallah hepinizden eksili eksili saglikla gelir ben stres yaptığım için baya eksili geleceğim galiba hepinizi öpüyorum

IMG-20170423-WA0003.webp

Gunaydin herkesee :KK3:

oynakbasi34 oynakbasi34 Banucum birinciliğinizi tebrik ederim bu arada, yuzdeniz cok iyiydi. Insallah bu sekilde devam eder, kilo vermeye devam ederiz takımlar olarak :KK73:
Ay sen nasılsın canım benim doğum nezaman varmı ağrın sancin inşallah sağlıkla gelir bebeğin kucağına alırsın

Back
X