Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fatsecret diye bi program var. koca bi tabak kaffaltı yaptım yediğim bi çokoprensle aynı kaloriymiş mesela. çok şey ögreniyorum programdan. herşeyin kalorisi var resmen. bi tanecik elmam var, kaç kaloriymiş yemicem napim :) dukan yaparken dnyayı yiyodum 1000 kalori bile olmuyodu.

Anlaşılan bugun hepimiz artıdayız.
Evet galiba hepimiz hafta sonu firardaydık.

Su'lar içiliyor mu hanımlar? hadi ödemleri çözüp eksilere geçelim.
1 lt yi tamamladım bile. Birazdan da bitki çayımı demlicem, beter böceğim uyursa eliptiğimi de yapcam. Ev toplandı, süpürüldü, kız okula bırakıldı, oğlan yıkandı, şimdi de uyutuluyor, spor değil mi şimdi, şıpır şıpır terledim valla

O programı bende senelerdir kullanıyordum. Çok güzel bir uygulama hem ücretsiz hemde reklamsız olması süper bence. O çokoprensler, minicik paketli şeyler çoook tehlikeli onu öğrendim.

Kilo vermeye engel olan 10 neden
Kilo vermek pek çok insanın temel hedefi. Ancak kimi zaman şok diyetlerle, kimi zaman spor yaparak, hatta hiç yemek yemeyerek, ya da çok sık ama az az yiyerek, diyetisyene giderek ya da sağdan soldan duyduğu diyetleri yapmaya çalışarak kilo vermeye çalışanların bir türlü başarılı olamadığı da bir gerçek.

Peki "kilo vermenize engel olan 10 nedeni biliyor musunuz"? Diyetisyen Neslihan Aktepe, cevapla.tv'nin soruları üzerine, Kilo vermeye engel olan 10 nedeni açıkladı. İşte o nedenler:

Duygusal açlık çekmek.
Gerçekçi olmayan hedefler belirlemek.
Çok düşük kalorili diyetler yapmak.
Az su tüketmek.
Az uyumak.
Egzersiz yapmamak.
Besin etiketlerini yanlış okumak.
Bir kez yüksek kalorili yemek yediğiniz de komple diyetten vazgeçmek.
Kan tahlili yaptırmadan kilo vermeye çalışmak.
Aile ve çevre baskısına yenik düşerek sürekli atıştırmak.

dn:alıntıdır

oo süpersin, maşallah sana. onu rutin yapığımızdan spor sayılmıyomuş ama illa başka bişi de eklemen lazım

O programı bende senelerdir kullanıyordum. Çok güzel bir uygulama hem ücretsiz hemde reklamsız olması süper bence. O çokoprensler, minicik paketli şeyler çoook tehlikeli onu öğrendim.

dimi yaa, koca tavuğu ye istersen bi magnum miniyle aynı kalori nerdeyse. pöfff. kim buldu bu şekeri

Düşük kalorili ve sağlıklı atıştırmalıklar nelerdir ?

Düşük kalorili ve sağlıklı atıştırmalıklar nelerdir ? Diyetisyen Neslihan Aktepe :

Sürekli açlık atakları çeken ve çiğneme refleksi isteyenlere, öncelikle duygusal açlık çektiklerini söyleyebilirim… Mutlaka kan tahlili yaptırarak insülin direncini kontrol ettirmelidirler. Açlık atakları yetersiz su içmeye bağlı olarak da gelişebilir.

Tavsiyem; bol limonlu maydanoz, dereotu, roka ve marul gibi yeşilliklerin yanına salatalık ve çeri domates ekleyerek atak geçirdiğiniz de tüketmeniz olacaktır

İyiyim wendicim, henüz doğurmadım
Sen nasılsın, kızınla aranı düzeltebildin mi biraz daha? :)

kuzum o günde gelecek inşallah, doğucak umut paşamız :)

bende iyiyim, onun geçici bi süreçte olduğunu anlamaya ve daha daha daha daha da anlayışlı olmaya çalışıyorum. yani çalışıcam.

dün uykudan uyandı ağlayarak, seni sevmiyorum dedi falan uyku sersemi, kızıyorum o an anlamıyo gibime geliyo kızdığım ama içerleniyo sanırım baya. kızmıcam geçicek napim. ev işi falan da yapmıcam, gönlüyle oynucam bu ara. 3 yaş bile olmadı oyun çocuğu işte naapsın kuzum o da.

Birde epeydir glikoz mu mısır şurubu mu ne kullanıyorlarmış, eski masumiyetleri de yok, kilo yapmayı geçtim, şeker zaten zararlı vücuda hepten zararlı hale getirdiler.

Ay kıyamam. En güzelini yapıyorsun anneciği, ben geçmiştim o yoldan şimdi bir daha geçicem, inşallah çok zorlanmam. Allah tüm annelere kolaylık ve sabır versin.

kızlar dün okudum cevap yazmayı unutmuşum teşekkür ederim hepinize.

2 yaş sendromu muydu? Bi arkadaşımın da benzer problemleri vardı da. Onun kızı da altını giymek istememisti bi kere bize geldiğinde. Ne diyeyim Allah sabır versin wendicim, zor tabi

amin canım, iyilikle olmuyosa da öyle napim. evde yapıyo şimdilik inşallah dışarda yapmaz öyle bişi. o an dışarı çıkalım desemde üstünü giyip çıkmıyo. el mi yaman ben mi yaman dur bakalım :)

aa bunu denicem. kesin der benimki kesin.

Kolay değil canım ya, hepimiz arada deliriyoruz. Ama tabi sürekli kendine sakin olman gerektiğini hatırlat. Sabrımızı ve sınırlarını ne kadar zorlayabilirler onu deniyorlar.

of kolay çocuktu ya, bi an böyle olunca kabullenemiyorum ama geçicek inşallah.

Allah yardım etsin canım. Biran önce geçer inşallah.

amin kuzucum saolasın.

Birde epeydir glikoz mu mısır şurubu mu ne kullanıyorlarmış, eski masumiyetleri de yok, kilo yapmayı geçtim, şeker zaten zararlı vücuda hepten zararlı hale getirdiler.

ay dimi yaa, canan hoca ne dese haklı valla.

Ay kıyamam. En güzelini yapıyorsun anneciği, ben geçmiştim o yoldan şimdi bir daha geçicem, inşallah çok zorlanmam. Allah tüm annelere kolaylık ve sabır versin.

amin kuzucum saolasın, hazır çıldırmışken ben 2.yi yapsam mı acaba :)

Geçici bir dönem canım, öyle düsünüp rahatlatmaya calıs kendini. Neler yapmak, nasıl davranmak gerek ben de bilmiyorum tabi ama galiba o dönemde çok zıtlaşmamak gerek demişti birisi. Sabrın sınanınca zor oluyordur eminim ki, insallah güzelce atlatırsınız bu dönemi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…