Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.

canım meraba, tahmin ettiğimiz gibi ilaç vermiş doktorun. bu sana çok güzel gelecek merak etme. günde 2 kez 750 mg mı verdi??

bak şimdi başla ilaca böyle devam et spor ve diyete, cumaya göreceğiz sonucu, sabırsızlandım senin adına :)

Birazdan alicam canim eczaneden ilaci. Ya 500 ya 750mg.
Bide diyetisyene git dedi. Nasil acaba devlet hastanesinin diyetisyeni? Ogle arasiydi doktordan ciktigimda beklemeden döndüm geri.
Insallah canim bugun tartilmadim zaten insallah guzel olur hersey.

özeller çok pahalıysa eğer devlete git ama devlettekiler özel bi şekilde ilgilenmiyorlar ya

moni moni ablacım sizinki devlette çalışmıyor herhalde dimi?

Devlette hastanesinde TANITA yoktu liste verip yolluyordu.su an nasil bilmiyorum.
Carsida devlete ait uCresiz bir yer vardi. Obeziteyle savas icin acilmis.once tahlil yapiyorlar.sonra Tanita var onunla tartiyorlar.tek tek anlatiyordu diyetisyen. Gecen gun gittim yoktu bugun bakim gelmistir insallah.
Bide ozel bir hastanede var. 60 tl veriyorsun ama 10 gunde bir cagiriyor kontrole.

bi bak bakalım, olmazsa özele gider gerekirse 15 günlük yaparsın listeyi?

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.
Canım ben de iyi geleceğine inanıyorum, sağlığın düzene girecek en önemlisi. Güzel sonuçlar alacağına eminim

canım gün yetiyor hatta akşam olsada yatsam uyusam diyorum her sabah 6 da ayaktayım canım

özeller çok pahalıysa eğer devlete git ama devlettekiler özel bi şekilde ilgilenmiyorlar ya

moni moni ablacım sizinki devlette çalışmıyor herhalde dimi?
bizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygun
50 tl ücreti, bir sonraki hafta almıyor.
yani 1 ayda 4 kez gidip 2 kez ücret ödüyoruz

inşALLAH canım bu spora canavar olursun inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…