- 23 Ağustos 2012
- 14.722
- 38.936
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.541
Geçici bir dönem canım, öyle düsünüp rahatlatmaya calıs kendini. Neler yapmak, nasıl davranmak gerek ben de bilmiyorum tabi ama galiba o dönemde çok zıtlaşmamak gerek demişti birisi. Sabrın sınanınca zor oluyordur eminim ki, insallah güzelce atlatırsınız bu dönemi de :)
Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.
Birazdan alicam canim eczaneden ilaci. Ya 500 ya 750mg.canım meraba, tahmin ettiğimiz gibi ilaç vermiş doktorun. bu sana çok güzel gelecek merak etme. günde 2 kez 750 mg mı verdi??
bak şimdi başla ilaca böyle devam et spor ve diyete, cumaya göreceğiz sonucu, sabırsızlandım senin adına :)
Birazdan alicam canim eczaneden ilaci. Ya 500 ya 750mg.
Bide diyetisyene git dedi. Nasil acaba devlet hastanesinin diyetisyeni? Ogle arasiydi doktordan ciktigimda beklemeden döndüm geri.
Insallah canim bugun tartilmadim zaten insallah guzel olur hersey.
Devlette hastanesinde TANITA yoktu liste verip yolluyordu.su an nasil bilmiyorum.
Carsida devlete ait uCresiz bir yer vardi. Obeziteyle savas icin acilmis.once tahlil yapiyorlar.sonra Tanita var onunla tartiyorlar.tek tek anlatiyordu diyetisyen. Gecen gun gittim yoktu bugun bakim gelmistir insallah.
Bide ozel bir hastanede var. 60 tl veriyorsun ama 10 gunde bir cagiriyor kontrole.
Canım ben de iyi geleceğine inanıyorum, sağlığın düzene girecek en önemlisi. Güzel sonuçlar alacağına eminimSabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.
canım gün yetiyor hatta akşam olsada yatsam uyusam diyorum her sabah 6 da ayaktayım canımAfiyet olsun. Gözlerim açıldı sporu görünce.
Afiyet olsun, benim de yine aklımda dursun bir denerim belki bir ara.
Tulaf kepeği değil mi?
Evde var ne zamandır duruyor öyle.
Ne yapıyorsunuz siz öyle kızlar..
Gün nasıl yetiyor ya bu kadar yürüme/spora?
Ben nerede hata yapıyorum da uyumaya yakın keşke biraz daha uzun olsa bu günler diyorum acaba?
Monicim bence sen eve gir ve kapıyı kilitle. Mümkünse odanın kapısını ve not bırak başınızın çaresine bakın diye
canım sorma merkezde alışverişteydik çocukların istekleri bitmedi gez gez akşamı yaptıksen ne ettin ortim. aştın artık kendini :)
bizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygunözeller çok pahalıysa eğer devlete git ama devlettekiler özel bi şekilde ilgilenmiyorlar ya
moni moni ablacım sizinki devlette çalışmıyor herhalde dimi?
telefonumun camı çatlak giremiyorum kk ya pc nin başına oturmak zorunda kalıyorum cevap vermek içinAh ben tam 10 da geldim oylenden sonra bı gittim ay hemen telefonu aldım elime :)
inşALLAH canımSabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
bizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygun
50 tl ücreti, bir sonraki hafta almıyor.
yani 1 ayda 4 kez gidip 2 kez ücret ödüyoruz
gerçekten uygunmuş bizdemi gelsek ne yapsakbizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygun
50 tl ücreti, bir sonraki hafta almıyor.
yani 1 ayda 4 kez gidip 2 kez ücret ödüyoruz
ay okuyorum okuyorum çıkıyorum telden canım yaaa telden kolay oluyordu msj yazmak ama camı çatladı yazamıyorum
ya dün damla sakızlı kahve aldım ayy feciydi parama yazık olduhiç beğenmedim
aynen canım gürkan kubilay mağduru olarak (ücreti sebebiyle
gel tatlımgerçekten uygunmuş bizdemi gelsek ne yapsak
damla sakızını severim ama kahve ile pek olmamış gibi geldiaa güzel olur aslında, ben osmanlı kahvesini falan da severim ondan güzel geliyo sanırım bana. sen damla sakızını sevmez misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?