Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçici bir dönem canım, öyle düsünüp rahatlatmaya calıs kendini. Neler yapmak, nasıl davranmak gerek ben de bilmiyorum tabi ama galiba o dönemde çok zıtlaşmamak gerek demişti birisi. Sabrın sınanınca zor oluyordur eminim ki, insallah güzelce atlatırsınız bu dönemi de :)

inşallah :anne:

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar. :KK36:

canım meraba, tahmin ettiğimiz gibi ilaç vermiş doktorun. bu sana çok güzel gelecek merak etme. günde 2 kez 750 mg mı verdi??

bak şimdi başla ilaca böyle devam et spor ve diyete, cumaya göreceğiz sonucu, sabırsızlandım senin adına :)

canım meraba, tahmin ettiğimiz gibi ilaç vermiş doktorun. bu sana çok güzel gelecek merak etme. günde 2 kez 750 mg mı verdi??

bak şimdi başla ilaca böyle devam et spor ve diyete, cumaya göreceğiz sonucu, sabırsızlandım senin adına :)
Birazdan alicam canim eczaneden ilaci. Ya 500 ya 750mg.
Bide diyetisyene git dedi. Nasil acaba devlet hastanesinin diyetisyeni? Ogle arasiydi doktordan ciktigimda beklemeden döndüm geri.
Insallah canim bugun tartilmadim zaten insallah guzel olur hersey.:KK36:

Birazdan alicam canim eczaneden ilaci. Ya 500 ya 750mg.
Bide diyetisyene git dedi. Nasil acaba devlet hastanesinin diyetisyeni? Ogle arasiydi doktordan ciktigimda beklemeden döndüm geri.
Insallah canim bugun tartilmadim zaten insallah guzel olur hersey.:KK36:

özeller çok pahalıysa eğer devlete git ama devlettekiler özel bi şekilde ilgilenmiyorlar ya :(

moni moni moni ablacım sizinki devlette çalışmıyor herhalde dimi?

Devlette hastanesinde TANITA yoktu liste verip yolluyordu.su an nasil bilmiyorum.
Carsida devlete ait uCresiz bir yer vardi. Obeziteyle savas icin acilmis.once tahlil yapiyorlar.sonra Tanita var onunla tartiyorlar.tek tek anlatiyordu diyetisyen. Gecen gun gittim yoktu bugun bakim gelmistir insallah.
Bide ozel bir hastanede var. 60 tl veriyorsun ama 10 gunde bir cagiriyor kontrole.:KK52:

Devlette hastanesinde TANITA yoktu liste verip yolluyordu.su an nasil bilmiyorum.
Carsida devlete ait uCresiz bir yer vardi. Obeziteyle savas icin acilmis.once tahlil yapiyorlar.sonra Tanita var onunla tartiyorlar.tek tek anlatiyordu diyetisyen. Gecen gun gittim yoktu bugun bakim gelmistir insallah.
Bide ozel bir hastanede var. 60 tl veriyorsun ama 10 gunde bir cagiriyor kontrole.:KK52:

bi bak bakalım, olmazsa özele gider gerekirse 15 günlük yaparsın listeyi?

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar. :KK36:
Canım ben de iyi geleceğine inanıyorum, sağlığın düzene girecek en önemlisi. Güzel sonuçlar alacağına eminim :KK39:

Afiyet olsun. Gözlerim açıldı sporu görünce. :KK47::KK47:

Afiyet olsun, benim de yine aklımda dursun bir denerim belki bir ara.
Tulaf kepeği değil mi?
Evde var ne zamandır duruyor öyle.

Ne yapıyorsunuz siz öyle kızlar..:nazar::nazar:
Gün nasıl yetiyor ya bu kadar yürüme/spora?
Ben nerede hata yapıyorum da uyumaya yakın keşke biraz daha uzun olsa bu günler diyorum acaba?

Monicim bence sen eve gir ve kapıyı kilitle. Mümkünse odanın kapısını ve not bırak başınızın çaresine bakın diye:spor::spor:

:nazar::nazar:
canım gün yetiyor hatta akşam olsada yatsam uyusam diyorum her sabah 6 da ayaktayım canım:KK51:

özeller çok pahalıysa eğer devlete git ama devlettekiler özel bi şekilde ilgilenmiyorlar ya :KK43:

moni moni moni ablacım sizinki devlette çalışmıyor herhalde dimi?
bizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygunHoppa
50 tl ücreti, bir sonraki hafta almıyor.
yani 1 ayda 4 kez gidip 2 kez ücret ödüyoruz:KK39:

inşALLAH canım :dua: bu spora canavar olursun inanki:spor:

Back
X