Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yılın belli dönemlerinde kitapçıya girince toplu kitap alıyoruz.
Fi-çi-pi serisini de almıştım ama beklemedeydi. 2017'de okunacaklar listemde. Hemen öne almalıyım ki spoiller almayayım :)
Ben de oyuncuları için merak ettim aslında. 15 milyon izleme falan diyordu geçen ama fake diye düşünüyorum reklam yapmak adına.

Günaydın ve belki de tünaydın 5. takımın hem güzel hem fit kızlarııııı
Yeni kalkmadım ben valla, 07:45 ten beri ayaktayım ve 4te uyudum. Uykum kaçtı

Ahh ahh ben de şunu diyebilsem kesin.
Nasıl 3 saat ile ayakta duruluyor ya deli gibi imreniyorum.

Pazartesinin ilk tartısı benden olsun.
79,8
Cumaya 77 ile gelcem inşallah, çok fena taktım.

Hedef büyük diyorsun, inşallah canım.

pazartesi kilom: 100,7
geçen cuma kilom: 100,9
aradaki fark: 200 gr

düzensiz uyku ve yenmeyen ara öğünler çıkılamayan wc sebebiyle durum bu
cumaya daha iyi bir sonuç olacağına inanıyorum

Tebrikler monicim.
Bu koşuşturmada iyi gitmiş.

Günaydınlar

+400 gr nedir yaa? Nerde yanlış yapıyorum

Herkes aynı modda anlamıyorum ya.

Su'lar içiliyor mu hanımlar? hadi ödemleri çözüp eksilere geçelim.

Vücutta ödem olduğunu anlamanın net bir yöntemi var mı wendigocum?

Ayy, ben de bu programı yıllardır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel ama bazı kaloriler hatalı olabiliyor. Gariplik hissedince hemen kontrol ediyorum başka yerden.
İnternet sitesi ile senkronize olması da çok iyi oluyor.

Günaydın kızlar.. Misafirim gitti düzenime dönüyorum inşallah.. h.sonu sınava götürdüm onu gelemedim o yuzden..
Bildirimi de yapayım
Cuma 64,5
Güncel 63,7
Fark 0,8

Cumaya güzel gelicem hissediyorum

canım bana diyetisyenim yağ yakan meyve veriyor ananas ve kivi
https://www.cevapla.tv/video/iste-yag-yakarak-zayiflatan-meyveler/12553

Hmm, kiviyi hiç duymamıştım monicim.

Dün ananas çayı yapmayı denedim.
O kadar kötü oldu ki, meyvesi candır.

Wendigo'cum çok iyi yapmışsın.
Muhtemelen gündüz seni özlüyor, o yüzden sana yapıyordur ne yaparsa yapsın. Hırçınlaşıyordur.

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.

Umarım çok güzel etkiler Özlemcim ilaç
canım gün yetiyor hatta akşam olsada yatsam uyusam diyorum her sabah 6 da ayaktayım canım

Gece kaçta yatıyorsun canım?
Bu sıralarda erken uyanmaya özeniyorum ama geç yatınca olmuyor.

bizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygun
50 tl ücreti, bir sonraki hafta almıyor.
yani 1 ayda 4 kez gidip 2 kez ücret ödüyoruz

Çok iyiymiş gerçekten monicim.

ya dün damla sakızlı kahve aldım ayy feciydi parama yazık oldu hiç beğenmedim

Bayılırım damla sakızlı kahveye ama damak tadı değişiyor tabi kişiden kişiye. Hoş, ben kahvenin her türlüsünü severim de şekerli olmadıkça.

aynen canım gürkan kubilay mağduru olarak (ücreti sebebiyle)bu diyetisyen süper oldu
6 ayda ücretsiz koruma verecek

gel tatlım

ekip olarak enerjileride çok güzel

GÜrkan Kubilay'a gitmiş miydin Monicim? Memnun kalmamış mıydın?

akşam 9 da tumba yatak

ay dimi yaa, canan hoca ne dese haklı valla.

amin kuzucum saolasın, hazır çıldırmışken ben 2.yi yapsam mı acaba :)

Hahahaa, valla yap aradan çıksın toptan delir, taksit taksit zor oluyor geçmesi
Gerçekten niyetin varsa arayı açma derim tatlım, rahatlığa alışınca insan yeni baştan aynı şeyleri yaşamak zor geliyormuş.

canım nasılsın? havalar ısındı mı orda?
Ev hala sağuk ısıtıcıyı yakmadan duramıyorum. Ama dışarısı güneş varken çok güzel. Dünde buranın bir ilçesine gittik. Bütün gün gezdik. Neredeyse 3 sene oldu ama burayı hiç gezmemiştik. Çok güzeldi. Senin içinde dağların fotolarını çektim. Araba hareket ederken çektiğim için netlik istediğim gibi olmadı bazı kareler kaçık ama müsait bir zamnda ister özelden istersen guruba atarım.

Ya bende bazı şeylerin kalorisine inanamıyorum. O kadar çok yazıyorki gözüm korkuyor.
Diyet nasıl gidiyor, sen neler yapıyorsun??

Günaydın kızlar.. Misafirim gitti düzenime dönüyorum inşallah.. h.sonu sınava götürdüm onu gelemedim o yuzden..
Bildirimi de yapayım
Cuma 64,5
Güncel 63,7
Fark 0,8

Cumaya güzel gelicem hissediyorum
Eksilere geçmişsin canım bende o enerjiyi gördüm güzel gelecen bu hafta

Aslında bildiğimiz ama yapmaktan çoğunlukla üşendiğim birçok şeyi hatırlatmışsın, teşekkürler ellerine sağlık.

zoey1616 canım sen nasılsın? geçtiniz mi evinize??
Selam Can'ım uzun Zaman oldu girmedim yok kız ne evi ben kocama güvenirsem hey hey boşanma kararı aldım olmuyor bu kadar mutsuzluk la ömür geçmez onun kuralları kaynanamın suratı sabah akşam bizimle yaşayan evi dibimizde olduğu halde bşr görümce yok ya ben bu değilim cahil gibi düştüğüm hale acıyorum ama hiç üzgün değilim aksine içimd bşr mutluluk var eski güvenin geldi sanırım eşimle konuşup bu ay sonu hemen Türkiye'ye gidecem biraz sonrasına da bakacam artık vatandaşlık işini halledip kızımla Mutlu yaşayacam ay çok konuştum sen napyın kilo verdin mi herkesi çok merak ediyorum aslında :)

Ayy kıyamam ilgi istiyor belliki. Çalışan anne olmak zor gerçekten. Yine de çok güzel idare ediyorsun bitanem. Sakın canını sıkma biliyorsun geçecek bu dönemler. Sen şimdiden bağları sıkı tutmaya çalış. Bir kopunca kolay düzelmiyor. Gerekirse pedegog veya eğitim kitaplarından destek al. Aman aranızda kalıcı bişey olmasın. Benim görümce malesef büyük kızıyla kopmuş durumda. ikinci olunca kıskançlıklar falan olmuş bayağı oda her kavgalarında büyüğüne kızmış, hala daha öyle yapıyor.:) Kız daha 2. sınıfta ama annesinin dediğine göre tamamen kopmuşlar. Sözünü falan dinlemiyor, saymıyormuş artık. Babannem beni daha çok seviyor diyomuş..
Ayy aman ne çok yazdım.

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.
Hadi bakalım tekrardan geçmiş olsun. Ben inanıyorum çok daha güzel olacak herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…