- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.521
Anlaşılan bugun hepimiz artıdayız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaşılan bugun hepimiz artıdayız.
canım bana diyetisyenim yağ yakan meyve veriyor ananas ve kivifatsecret diye bi program var. koca bi tabak kaffaltı yaptım yediğim bi çokoprensle aynı kaloriymiş mesela. çok şey ögreniyorum programdan. herşeyin kalorisi var resmen. bi tanecik elmam var, kaç kaloriymiş yemicem napim :) dukan yaparken dnyayı yiyodum 1000 kalori bile olmuyodu.
canım bana diyetisyenim yağ yakan meyve veriyor ananas ve kivi
https://www.cevapla.tv/video/iste-yag-yakarak-zayiflatan-meyveler/12553
Evet galiba hepimiz hafta sonu firardaydık.Anlaşılan bugun hepimiz artıdayız.
1 lt yi tamamladım bile. Birazdan da bitki çayımı demlicem, beter böceğim uyursa eliptiğimi de yapcam. Ev toplandı, süpürüldü, kız okula bırakıldı, oğlan yıkandı, şimdi de uyutuluyor, spor değil mi şimdi, şıpır şıpır terledim vallaSu'lar içiliyor mu hanımlar? hadi ödemleri çözüp eksilere geçelim.
O programı bende senelerdir kullanıyordum. Çok güzel bir uygulama hem ücretsiz hemde reklamsız olması süper bence. O çokoprensler, minicik paketli şeyler çoook tehlikeli onu öğrendim.fatsecret diye bi program var. koca bi tabak kaffaltı yaptım yediğim bi çokoprensle aynı kaloriymiş mesela. çok şey ögreniyorum programdan. herşeyin kalorisi var resmen. bi tanecik elmam var, kaç kaloriymiş yemicem napim :) dukan yaparken dnyayı yiyodum 1000 kalori bile olmuyodu.
İyiyim wendicim, henüz doğurmadımmorordek ördekim nasılsın?
1 lt yi tamamladım bile. Birazdan da bitki çayımı demlicem, beter böceğim uyursa eliptiğimi de yapcam. Ev toplandı, süpürüldü, kız okuma bırakıldı, oğlan yıkandı, şimdi de uyutuluyor, spor değil mi şimdi, şıpır şığır terledim valla![]()
O programı bende senelerdir kullanıyordum. Çok güzel bir uygulama hem ücretsiz hemde reklamsız olması süper bence. O çokoprensler, minicik paketli şeyler çoook tehlikeli onu öğrendim.![]()
İyiyim wendicim, henüz doğurmadım
Sen nasılsın, kızınla aranı düzeltebildin mi biraz daha? :)
Birde epeydir glikoz mu mısır şurubu mu ne kullanıyorlarmış, eski masumiyetleri de yok, kilo yapmayı geçtim, şeker zaten zararlı vücuda hepten zararlı hale getirdiler.oo süpersin, maşallah sana. onu rutin yapığımızdan spor sayılmıyomuş ama illa başka bişi de eklemen lazım
dimi yaa, koca tavuğu ye istersen bi magnum miniyle aynı kalori nerdeyse. pöfff. kim buldu bu şekeri![]()
Ay kıyamam. En güzelini yapıyorsun anneciği, ben geçmiştim o yoldan şimdi bir daha geçicem, inşallah çok zorlanmam. Allah tüm annelere kolaylık ve sabır versin.kuzum o günde gelecek inşallah, doğucak umut paşamız :)
bende iyiyim, onun geçici bi süreçte olduğunu anlamaya ve daha daha daha daha da anlayışlı olmaya çalışıyorum. yani çalışıcam.
dün uykudan uyandı ağlayarak, seni sevmiyorum dedi falan uyku sersemi, kızıyorum o an anlamıyo gibime geliyo kızdığım ama içerleniyo sanırım baya. kızmıcam geçicek napim. ev işi falan da yapmıcam, gönlüyle oynucam bu ara. 3 yaş bile olmadı oyun çocuğu işte naapsın kuzum o da.
2 yaş sendromu muydu? Bi arkadaşımın da benzer problemleri vardı da. Onun kızı da altını giymek istememisti bi kere bize geldiğinde. Ne diyeyim Allah sabır versin wendicim, zor tabi![]()
Oluyor bazen. Olmasa iyi ama... Çok yoğun musun? o zaman insanın tahammülü aşağı çekiliyor. bazen de zorluyorlar insani. şimdi onların karakter atma zamanları 2 yaş sendromubir yerde okumuştum bu kriz aninda çocuğa jandarma dediğinde candiracam diyorsa en üst noktadasınız diyordu. ALLAH sana sabir ve kolaylık versin.
Kolay değil canım ya, hepimiz arada deliriyoruz. Ama tabi sürekli kendine sakin olman gerektiğini hatırlat. Sabrımızı ve sınırlarını ne kadar zorlayabilirler onu deniyorlar.
Allah yardım etsin canım. Biran önce geçer inşallah.
Birde epeydir glikoz mu mısır şurubu mu ne kullanıyorlarmış, eski masumiyetleri de yok, kilo yapmayı geçtim, şeker zaten zararlı vücuda hepten zararlı hale getirdiler.
Ay kıyamam. En güzelini yapıyorsun anneciği, ben geçmiştim o yoldan şimdi bir daha geçicem, inşallah çok zorlanmam. Allah tüm annelere kolaylık ve sabır versin.![]()
Geçici bir dönem canım, öyle düsünüp rahatlatmaya calıs kendini. Neler yapmak, nasıl davranmak gerek ben de bilmiyorum tabi ama galiba o dönemde çok zıtlaşmamak gerek demişti birisi. Sabrın sınanınca zor oluyordur eminim ki, insallah güzelce atlatırsınız bu dönemi de :)kuzum o günde gelecek inşallah, doğucak umut paşamız :)
bende iyiyim, onun geçici bi süreçte olduğunu anlamaya ve daha daha daha daha da anlayışlı olmaya çalışıyorum. yani çalışıcam.
dün uykudan uyandı ağlayarak, seni sevmiyorum dedi falan uyku sersemi, kızıyorum o an anlamıyo gibime geliyo kızdığım ama içerleniyo sanırım baya. kızmıcam geçicek napim. ev işi falan da yapmıcam, gönlüyle oynucam bu ara. 3 yaş bile olmadı oyun çocuğu işte naapsın kuzum o da.