- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.741
Geçmiş olsun canım dikkat et
Geçmiş olsun canim
heyyt yansın bi daha da giyilmemek üzere tozlu raflara gitsin :)
64 küsürlerle boğuşuyorum 63'ü bi göreydim
geçmiş olsun kuzum, bazen dengesiz kaldırınca falan bel çok fena oluyo
O zaman çabuk sollicam seni kuzucum
:) :) sende tak şu vitesi artık 5 e
Eneem Betusum gelmiiiisssmorordek ördüüüük napıyon aaaa hala mı doğurmadın gııızzzz seni merak edip geldim bak..... e hadi gayrı badimiz gelsin artık :)))
Eneem Betusum gelmiiiisss
Nerelerdesin kız sen? Meraktan öldük :) doğuramadım henüz ama eli kulağında artık badininseni bekliyodu belki de kimbilir
Cahil cesareti mi derler artık bilemem de gözümü kararttım korku heyecan pek yokoyyy yerim ben o badişi... beni de bilirmiş badicik
hadi bakalım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin heyeca var mı heyecan :)) oyyy minnoş minnoş bişi olcak evde hazır mısın :)))
Cahil cesareti mi derler artık bilemem de gözümü kararttım korku heyecan pek yoksadece merak içindeyim, ne zaman gelecek nasıl bi sey olacak diye
Bu koca göbekle uyumak mümkün mü kız sağdan sola dönemiyorum, ağrılar bi yandan :) dogum sonrasına alistiriyor beni kerata :))sen bol bol uyu şimdi bi kaç gün daha sonra ciyak ciyak uyutmıycak seni :))
avbowwwww betüşüm gelmiş kız nerdesin sen o kadar kulaklarını çınlattık sosyetik olmuşuyn doğa yürüyüşleri falan napıyonmorordek ördüüüük napıyon aaaa hala mı doğurmadın gııızzzz seni merak edip geldim bak..... e hadi gayrı badimiz gelsin artık :)))
Bu koca göbekle uyumak mümkün mü kız sağdan sola dönemiyorum, ağrılar bi yandan :) dogum sonrasına alistiriyor beni kerata :))
avbowwwww betüşüm gelmiş kız nerdesin sen o kadar kulaklarını çınlattık sosyetik olmuşuyn doğa yürüyüşleri falan napıyon
Sen naptin kilolar ne alemde?ehh alıştırma iyidir o zaman :)
Sen naptin kilolar ne alemde?
Aferin sana :)gene tombalak oldum ben :)) kendimi Türk mutfağının kollarına emanet ettim :)) millet diyet yapıyor ben kurabiye :)) tartılmaya korkuyom yeminle bacaklarm gene pofuduk pofuduk oldu
Aferin sana :)
Ben dogurayim da kapışalım kız senle :)
Yok seni zayiflaticam ben :)olur ben hep şişkoyum nasılsa :))) ne zaman istersen başlarız :))
Kaslarim benim de yer yer seyrek canim ben.de care bulamiyorum ustten dolduruyorum az..Canım benim kaşları önceleri çok aldım diye küstüler bazı yerlerden, acaba kaşa kullanılsa iyi gelir mi? Ben bir kaş yağı aldım ama hiç bir işe yaramıyor
Ayy kiyamam sana bugun whatsapp resmini gordum dedim isyanda bizim ordek winnieBu koca göbekle uyumak mümkün mü kız sağdan sola dönemiyorum, ağrılar bi yandan :) dogum sonrasına alistiriyor beni kerata :))
Yok seni zayiflaticam ben :)
Gitme bi yerlere sakın, dogurmamı bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?