Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Armut tıpısın yanıı
Ustun 38 e az kalmış
Ben de altım 38-40
Üstüm 40-42
70 kg ıle 38 olabılenlerdenım

Evet, ne yazık ki şikayetçiyim ama belimin de çoğu zaman ince olmasını seviyorum.
Özellikle kilo sorununu halledince beğeniyorum.
Eğer 70 ile alt ve üst 38 olabiliyorsa çok iyiymiş maşallah.
Benim boyum 170 fena sayılmaz ama 70 ile altım olamıyor.
iyi akşamlar şekerler:KK3:
diyetisyen günümdü bugün yine çok fazla sıra bekledik banuşumla:KK19:
öğlen yemeği kaçıyor diyetisyen günü malesef , ara öğünleri yapmaya çalıştık,akşam yemeğimide haliyle 17:00 de yedim sonra yine ara öğünlerimi yaptım şimdide enginar çayımı içip yatıcam:uykucu:
bu hafta hiç yürüyüş yapamamıştım yoğunluktan,bu akşam sosyal tesise indim 45 dakika bantta yürüdüm 10 dakika da havuz:KK6:bizim tesis 22,30da kapanıyor geç gittiğim için havuz faslı az olduHoppa
artık bir aksilik çıkmassa aksatmadan haftada 4 gün yürüyüşlerimi yapmak istiyorumHoppa
malesef kiloda çok az gitmiş hatta yağ hiç gitmemiş:cry:sonraki randevumuz 1 mayıs resmi tatile denk geldiği için 15 gün sonra gidicez,bugün verdiği liste 15 gün uygulanacak inşallah güzel kilolar veririz o zamana kadar:KK39:
cumaya 2 li rakamları görürüm umarım:süslü:

diyetisyen raporumu yazayım(diyetisyenin tartısı 400 grm fazla tarttı bugün)
kilo:100,4
geçen hafta:101,3
giden:0,9
yağ:0

banuşumuda yazıyım maşallah güzel kilo verdi bu haftada:nazar::KK19:
geçen hafta 112.3
Bu hafta 110.7 kg
giden: 1.6 kg
yağ: 1.1 kg

Monicim,ne güzel bir gün olmuş.
Yoğunluk içerisinde çok bile gitmiş, sonraki kontrolde eminim çok daha iyi olacak.
yeni listemi paylaşayım:KK72:
(15 gün aynı liste,sıkılırsam diğer listelerle minik değişiklikler yapabilirmişim))

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
1 adet etimek tuzsuz

ara
1 su bardağı ayran
1 y. k. chia tohumu

öğle
10 adet kuru üzüm

yarım saat sonra
4 y.k zeytinyağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 y.k chia tohumu
bol salata

ara
1fincan yeşil çay
1 dilim ananas

ara
2 yemek kaşığı yoğurt
1 y.k chia t.ya da 1 tatlı kaşığı zerdeçal

akşam
bol yeşil salata
4 yemek k.tavuk sote ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k etli bakliyat yemeği

ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi

su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş

Baya baya bütün gün yemek ye diyor senin diyetisyenin monicim. Çok iyiymiş.
Bu arada ben labne kalorili diye yemiyordum. Dikkatimi çekti diyetisyeninin vermesi.

Canım benim kaşları önceleri çok aldım diye küstüler bazı yerlerden, acaba kaşa kullanılsa iyi gelir mi? Ben bir kaş yağı aldım ama hiç bir işe yaramıyor :KK43:

Arada ben seni yoklarım canım, bana da yoklama çekecek biri lazım. nilsub eliptikte arada soruyordu ama o da şu sıralar yoğun herhalde. bende aynı senin gibiyim zorla yapıyorum ne yapıyorsam yaa.

Aman canım sakın.
Yüzünde tüylenme falan olur, riske atma sakın.
Yalnız ben sana net çözüm söyleyeyim küsme için.
Kozmikbakım diye bir site var. Com olan değil, blogspot olan.
Ayın durumuna göre ideal saç kesim tarihlerini veriyor aylık olarak. 2-3 kere o tarihlerde kaşlarını aldırırsan çok ciddi anlamda kaşların toparlar boşluklar dolar, gürleşir. Zamanında deneyip çok memnun kalmıştım.

günaydın kızlar.
regl olmuşum ve 1 haftadır da belim ağrıyor. sabahları yada uzun süre oturduktan sonra tutuluyorum. yürüyemiyorum :(

Günaydınlaar :)

Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet

başınız saolsun kaptanım. ananelerin yeri ayrı bizde :(

Ben de uyumadan 10 squat yaptım :KK6:
Herkese iyi geceler :uykucu:

kız hayırdır ne sporu, oğluşu getirmeye mi çalışıosun :) valla naapıosan yap ördekim 41'i doldurup hala inmeyen bebişler var, zorunlu sezeryan olmasın, bol bol spor yap sen.

Gecmis olsun canim :KK43:

Gecmis olsun cumleten canim

Ver gitsin eskileri.. ben heeeeerseyimi toplayıp vermiştim gozumu karartmistim bi daha bunlari giymicem diye herkes dur hepsini verme dedi yolladım gitti..
Simdi 2ay once aldigim kotlari kemerle idare ediyorum..
Beden küçültmek mukemmel bisey canim cok iyi anliyorum seni daha guzelleri de olacak yakinda :KK66:

Gecmis olsun canim
Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ışte
Bana hepsini verme diyene çok pis da ların ellam;)
Bedeninin küçüldüğünü görmek tartida gördüğün rakamdan daha mutlu edici hele cevrenden gelen tepkiler paha bicilemez.şimdiye kadar çevremde üç kişi beni görüp gaza gelip diyete başladı :))

Back
X