Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım bende de eliptik var. önümüzdeki hafta bir deneyeyim bakim. bu kadarı yetiyor yani, süpermiş valla
artık yemeklerime de dikkat etmem lazım, 80 lerden kurtuldum ama 79-78 kabus gibi çöktü üstüme... Gerçi benim hatam, yedim yani.. Bu hafta iyi olur inşallah.
Bu arada ilaçlarına başlamıştın değil mi canım?

Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılmışmı

LİSTE 1
30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9>>76,6
moni>99,9>>98,5
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9>>61,8
BuRCuCuKkK >53,5>>54,8

LİSTE 2
pazartesi tartısı
servey--69,9>
0zlem--75,6>76,6
inatettimolacak --61,8>61,8
moni-- 99,3>98,5
fancynancy-- -78,3->
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
BuRCuCuKkK --55.0>54,8
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --geçen cuma ve bugünkü kilon?
ebrusonmez --geçen cuma ve bugünkü kilon?
btlbetul --geçen cuma ve bugünkü kilon?

Zeroks --geçen cuma ve bugünkü kilon?
gunay1983 --geçen cuma ve bugünkü kilon?

kızlar hani tartılar herkes tartılıp yazsın

ay yerim ben onu, tabi haklı çocuk, ne desin anne diyecek

LİSTE3
1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ
toplight>
servey >67
0zlem >69
inatettimolacak >
moni >94
fancynancy > 73 (çok attım galiba ama uğraşacağım bu ay kızlar)
Cikilatacanavari>78
lydznp >
BuRCuCuKkK > 52 mezun olacağım
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>77
TopaLsoLucaNn >
nilsub >
wendigo >

morordek > 68
ebrusonmez >

btlbetul >

Birumut55 >
Zeroks >
gunay1983 >

Kızlar hedeflerini yazın
Son listeyi alıntıladığınızdan emin olun
Diğer listelerle karıştırmayın aman

Son düzenleme:
azcık daha dursaydın saate bakay şu sütyen bi benimi sıkıyorevde hiç takamıyorum yatarken de dışarı çıkarken takıyorum
hahaha, bende sevmiyorum ama mecbur takıyoruz işte. Bir de süt veriyorum ya, malum yer çekimi de var, ağırlıktan iyice süzülmesinler göbeeeme doğru diye takıyorum işte. Son 1 yıldır spor sütyenle takılıyorum, rahat oluyor.

Ne biçim insanlar var ya, çok sinir oluyorum gerçekten böyle tiplere. İyilik adı altında kuyu kazmış bilidiğin.
Senin için son durum zor olmuş ama şimdi bir şey de söylemekte istemiyorum anladın sen canım :) Allah kötü insanlardan korusun hepimizi.

LİSTE 4

5 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

servey ---69,9
0zlem ---
inatettimolacak ---
moni ---98,0
fancynancy --- 77,5
Cikilatacanavari---
lydznp --- 84
BuRCuCuKkK ---54.5
maJun ---
aytozuvegece ---
hedef38beden--- 83.00
TopaLsoLucaNn ---
nilsub ---
wendigo ---
morordek ---doğurursam: 70 doğurmazsam: 77,5
ebrusonmez ---
btlbetul ---
Birumut55 ---
Zeroks ---
gunay1983 ---

Kızlar herkes bu haftaki hedef kilosunu eklesin

Kızlar son paylaşılan listeden devam ettiğinizden emin olun

Son düzenleme:
LİSTE 2
pazartesi tartısı
servey--69,9>
0zlem--75,6>76,6
inatettimolacak --61,8>61,8
moni-- 99,3>98,5
fancynancy-- -78,3->79,4
Cikilatacanavari--82>
lydznp --84,9<
BuRCuCuKkK --55.0>54,8
maJun --71,5>
aytozuvegece --73.3>
hedef38beden--84,4>
TopaLsoLucaNn-- 71,1>
Birumut55 --50,8>
wendigo --64,9>
morordek --77,1>
nilsub --geçen cuma ve bugünkü kilon?
ebrusonmez --geçen cuma ve bugünkü kilon?
btlbetul --geçen cuma ve bugünkü kilon?

Zeroks --geçen cuma ve bugünkü kilon?
gunay1983 --geçen cuma ve bugünkü kilon?

kızlar hani tartılar herkes tartılıp yazsın

Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılmışmı

LİSTE 1
30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77>>79,4 kendimi dövesim var
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9>>76,6
moni>99,9>>98,5
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9>>61,8
BuRCuCuKkK >53,5>>54,8

gördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyorliste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..
evet kızlar kızdırmayın süper babaanneyi ...
ya bana bakma canım hiç bir yazdığımı tutturamadım moralmen çöküğüm resmen

gördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyorliste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..
Valla ben hedef koyunca tutturamasam bile yazıyom bıseyler monıcım.. Ama haklısın bıraz cıddıyete ıhtıyacımız var
bir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.
O lıste ben de.. Ben de var kayıtlı halı onun ıcın gecmıse gıtmene gerek yok canım.. Bu ayın 30cıktıgını farketmemısım dun ayın 30u dıye gordum yarın aksam hatırlatırım herkes olcusunu alsın dıye dusunmustum.. Sabah gorunce farkettım. Bu aksam herkesın oldugu saatte yazıcaktım tekrar. Dalgınlığıma gelmıs daha dıkkatlı olucam monıcan

bir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.
Ay bak dün ölçülerimi alacaktım moniciğim, unuttum gerçekten. Bende spor listesini yayınlayacağım öğleden sonra. Komşumuzun mevlüdü var oraya gitmem lazım birazdan.
Üzülme monicim, hafta sonu rehavetindendir. Ben bu liste işini çok seviyorum çünkü kendimi takip edebiliyorum, iki haftadır adımın yanında şu emojinin <<<>>> olmasına rağmen.
Bildirim yapmayanları ya da yapamayanları liste sonuna taşırız, takip edenler paylaşıma devam eder. Bence iyi oluyor ya, bak ölçülerimi alcam şimdi

Bir de su konu da katılıyorum ben de moni ye memnun degılsenız uygulamadan soyleyın gercekten bosa emek vermenın alemı yok. Ya da hosunuza gıdebılecek baska seyler de deneyebılırız. Bunu soylememıze gerek yok herhalde bugune kadar kım hadı sunu yapalım dedı de yok denıldı takımda?? yonetım olarak soylemıyorum 1yıldır burdayım her uye herkesın fıkrıne saygılı yaklaştı hep..
Ben mesela bu ara spora vakıt ayıramadıgım ıcın ferahın tuttugu lısteye dahıl olmuyorum ama uygulamaya karsı bı sıkıntımda yok. haftada 2gun yuzmeye gıdıp onu lısteye yazdırmam mantıksız geldı bana ama emege saygım buyuk..
Bunun ıcın gercekten ugrasanlar var takdır edıyorum,dedıgım gıbı artı gelınce kendımı mahcup hıssedıyorum takımın dınamıgını bozdugum ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…