- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.301
evet canım bende de eliptik var. önümüzdeki hafta bir deneyeyim bakim. bu kadarı yetiyor yani, süpermiş vallaCanım gecen yıl kosubandı ile uygulmamistim spor salonunda bir hoca vermisti hic gelip 2-3saat yok step yok bilmem ne ile vakit harcama. Yag yakmak istiyorsan şunu uygula ve yediklerine dikkat et dedi. O zaman yaparken kalbim daha cok agzima geliyordu.Hız olayini abartiyordum kendime gore belki ondandir.
Ozellikle son 10 dakika interval yaparken kosu bandinda hızı 15.0'e kadar cikariyordum ve gercektente aylarca su anki gibi 76 da takilmistim bir baktim 73'e indim. Ve egzersiZ 1 saat bile surmuyor. Vay dedim aylarca bosu bosuna 2-3 saat ugrasmisim.
Simdi evde eliptikle uyguluyorum sendede bisiklet vardi dimi sende onunla uygula canimm.
Insallah faydasįnı goruruz tabi beslenmeyede dikkat etmek lazim.
ay yerim ben onu, tabi haklı çocuk, ne desin anne diyecekya bahar yorgunluğu denen bir durum varmış onu atlatamadık biz galiba
ALLAH korusun kız benimkilerde çok konuşur oğlum zaten acayip dilli düdük.. çokda hazır cevap iş yaparken çok anne anne diyince ne var oğlum ane anne diyip duruyon dediğimde annem değilmisin ne dicem diyo
hahaha, bende sevmiyorum ama mecbur takıyoruz işte. Bir de süt veriyorum ya, malum yer çekimi de var, ağırlıktan iyice süzülmesinler göbeeeme doğru diye takıyorum işte. Son 1 yıldır spor sütyenle takılıyorum, rahat oluyor.azcık daha dursaydın saate bakay şu sütyen bi benimi sıkıyor evde hiç takamıyorum yatarken de dışarı çıkarken takıyorum
Günaydın kızlar gelsin bakayım pazartesi bildirimleri
Sana her gun bahar
Ne biçim insanlar var ya, çok sinir oluyorum gerçekten böyle tiplere. İyilik adı altında kuyu kazmış bilidiğin.Gunaydinlar ozgem yaklasik 2 senedir isyerinde en tecrubeli muhendis olmama ragmen pasivize edilmistim 4 yillik birini mudur olarak atamislar ben aksama kadar nette dolasiyordum santiye isi ciktiginda mudur abla sen 2 cocukla gidemezsin ben giderim deyip o gidiyordu ben gidebilirim dedikce benim baktigim islere bana haber vermeden gidiyordu ne zaman esi hastalandi ise gelemez oldu oyle olunca isler bana kaldi ben sadece kendi islerim degil butun islere gitmeye basladim o sebebten boyle oldu
ay sorma deliye her gün bayram nilgüne hergün baharGünaydın kızlar gelsin bakayım pazartesi bildirimleri
Sana her gun bahar
ay bugun bana gün aymadıGünaydın kızlarr..
Pazartesi cuma kilomla aynıyım.. artıyla başlamadım en azından buna da şükür
Yanı güncel 61,8
ay bende tartıldım senin ki ile aynı çıktı yaaaa 79,4Bende Nilgün gibi korkuyodum tartılmaya. Yine de tartıldım, 79,4+1,1 im...
Hafta sonlarını hiç am hiiiççç sevmiyorum artık
evet kızlar kızdırmayın süper babaanneyi ...gördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyorliste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..
Valla ben hedef koyunca tutturamasam bile yazıyom bıseyler monıcım.. Ama haklısın bıraz cıddıyete ıhtıyacımız vargördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyorliste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..
O lıste ben de.. Ben de var kayıtlı halı onun ıcın gecmıse gıtmene gerek yok canım.. Bu ayın 30cıktıgını farketmemısım dun ayın 30u dıye gordum yarın aksam hatırlatırım herkes olcusunu alsın dıye dusunmustum.. Sabah gorunce farkettım. Bu aksam herkesın oldugu saatte yazıcaktım tekrar. Dalgınlığıma gelmıs daha dıkkatlı olucam monıcanbir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.
Ay bak dün ölçülerimi alacaktım moniciğim, unuttum gerçekten. Bende spor listesini yayınlayacağım öğleden sonra. Komşumuzun mevlüdü var oraya gitmem lazım birazdan.bir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.
Hahahaa kilodaşım Nilgün, gel kız kapışalım bu hafta, ama son derece ciddi olcaz, ne diyosun, kız gramı gramına aynıyızay bende tartıldım senin ki ile aynı çıktı yaaaa 79,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?