- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.321
Hafta da 2 gün yüzme az mı canım? Keşke etiketleseydin beni, kaçar dakika yüzdün ekleyeyim seni de.Bir de su konu da katılıyorum ben demoni ye memnun degılsenız uygulamadan soyleyın gercekten bosa emek vermenın alemı yok. Ya da hosunuza gıdebılecek baska seyler de deneyebılırız. Bunu soylememıze gerek yok herhalde bugune kadar kım hadı sunu yapalım dedı de yok denıldı takımda?? yonetım olarak soylemıyorum 1yıldır burdayım her uye herkesın fıkrıne saygılı yaklaştı hep..
Ben mesela bu ara spora vakıt ayıramadıgım ıcın ferahın tuttugu lısteye dahıl olmuyorum ama uygulamaya karsı bı sıkıntımda yok. haftada 2gun yuzmeye gıdıp onu lısteye yazdırmam mantıksız geldı bana ama emege saygım buyuk..
Bunun ıcın gercekten ugrasanlar var takdır edıyorum,dedıgım gıbı artı gelınce kendımı mahcup hıssedıyorum takımın dınamıgını bozdugum ıcın
her hafta çarşamba cumaları 1,5saatlik yüzme dersim var canım,ama diğer günler özellikle şunu yaptım dıyemıyorum. fırsat yaratırsam yuruyorum en fazla o da hergun olmuyo.. hergun kalkıp ıstıkrarlı 45dk 1saat spor yapanlar varken benımkı mınnak geldı gozume,basklarının motıvasyonunu kırmıym dıye ses etmedım. Birisi ben hergın yapıyom hatun sadece 2gun yuzuyo dıye dusunebılır dıye gectı aklımdanHafta da 2 gün yüzme az mı canım? Keşke etiketleseydin beni, kaçar dakika yüzdün ekleyeyim seni de.
Yok canım olur mu hiç öyle şey, haftada 1 gün bile olsa spor spordurher hafta çarşamba cumaları 1,5saatlik yüzme dersim var canım,ama diğer günler özellikle şunu yaptım dıyemıyorum. fırsat yaratırsam yuruyorum en fazla o da hergun olmuyo.. hergun kalkıp ıstıkrarlı 45dk 1saat spor yapanlar varken benımkı mınnak geldı gozume,basklarının motıvasyonunu kırmıym dıye ses etmedım. Birisi ben hergın yapıyom hatun sadece 2gun yuzuyo dıye dusunebılır dıye gectı aklımdan
Aman sorma kuzum ya, yemek yerken konuşuyor, otururken konuşuyor, tuvaletini yaparken konuşuyor, vır vır vır. Daha bugün tuvallette otururken baktım birşeyler söylenip duruyor, aşkım dedim kimle konuşuyorsun? Ne anlatıyorsun? Korktum Allah korusun amerikanvari hallere girip hayali arkadaş markadaş edinir diye, bi yokliyim dedim. Kendi kendime konuşuyorum anne dedi. He o zaman iyi dedim ne diyim.
Kızlar bende aynı şeyi düşünüyordum hatta geçen bir videoya denk gelmiştim sizle de paylaşayım. İnşallah burda malum adresin linkini vermek yasak falan değildir. Eğer öyleyse uyarın kızlar beni, özelden yazarım.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1266352833483553&id=780116272107214&refsrc=https://m.facebook.com/haberlerwebtecom/videos/1266352833483553/&_rdr
Saksılarımı aldım pembe pembe, inşallah bu videodaki gibi tohum yapmaya çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim.
Mesela eliptikle 1200m gidiyorsun sonra squat yapiyorsun ara vermeden 800m gidiyorsun sonra lunge boyle devam ediyor. Listeyi tekrar paylasirim yaparim dersen.
ay tamam gaza ihtiyacım var artık hemde ciddiyete artık yarıştayız madem tek bu hafta olmasın ama artık her zaman ne dersinHahahaa kilodaşım Nilgün, gel kız kapışalım bu hafta, ama son derece ciddi olcaz, ne diyosun, kız gramı gramına aynıyız
Söz bak hafta sonu bile cozutmıycam. Ama sende.
hayırlı günler canlarım
yeni bir hafta bol eksili bitsin inşallah
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
bugün daha iyiyim çok şükür gece de zorlanmadan uyudum
olmayan kıyafetlerim yavaştan olmaya başlayınca sevindirik oldum
ayy bebişi çok özledim hastayım bulaştırmayayım diye 3 gündür yanlarına gitmiyorumfacetime den günde bi kaç kere görüyorum yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum
Bugun doktorum Ankara'ya dönmüş oluyor wendicim,izinli ama dogurmaya kalkarsam gelirmiş. Ben kontrole gittigimde pazartesi de yok diye anlamışım eşim söyledi pazartesi burdaymış diye :)
Dun aksam gene squat yaptım bugün de arkadaslarla buluşacağız hareketli gecer diye tahmin ediyorum :) pilates topu alsam mı ya cidden? Dogumda da yanımda götürürüm dedim ama bilemedim :)
evet canım bende de eliptik var. önümüzdeki hafta bir deneyeyim bakim. bu kadarı yetiyor yani, süpermiş valla
artık yemeklerime de dikkat etmem lazım, 80 lerden kurtuldum ama 79-78 kabus gibi çöktü üstüme... Gerçi benim hatam, yedim yani.. Bu hafta iyi olur inşallah.
Bu arada ilaçlarına başlamıştın değil mi canım?
gördüğüm şu ki: bir kaç kişi hariç kimse liste işinden memnun değil,4 ayrı listemiz var ve ha la bildirim yapılmıyorliste konusunda ciddiyet yok malesef ..
o halde hiç uğraşmayalım..
bir tanede aylık ölçülerimizin olduğu bir listemiz vardı,onu hiç arayıp tarayıp bulmayayım öyleyse nasılsa ciddiyet yok..
şu an gerçekten çok üzgünüm.
Kişiye özel analizler hizmetinizde şekerler
Kocaman tebrik ediyorum seni şekerimfancynancy Eki Görüntüle 1989698
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?