Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen banum bende o moddayım
2 gündür tartı eksi göstermiyor deli oluyorum
en çok kaldığım kilomu acaba 98bu kadar erken duraklamasın ya
pazar günleri evde duramayan ben,dışarı çıkmak istemiyorum düzenim bozulmasın diye öğünlerin saatleri aksıyor ister istemez

günaydın musmutlu kaçamaksız bir pazar olsun inşallah
günaydınnn kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Gunaydin kızlar

Fazla fazla yapmışsın canım tebrik ederim :)
anca paklamıştır
sen daha burdamısın umut senden daha inatçı çıktı

Canım tartıya takılma benimkide biliyorsun kafasına göre takılıyor hem 10 kg verdik az değil tabiki bünye arada az da olsa takılabilir suyunu mu yetersiz içiyorsun acaba
Biraz suyunu çoğaltmayı dene

günaydınnn kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr

Sanada günaydın canım

Gunaydin kızlar

Fazla fazla yapmışsın canım tebrik ederim :)

bu sporun üzerine bikaç tane daha cici bebe yeseydin aç aç yatılmaz
Kötü kadın müzeyyen gülüşü attığını farz ediyorum cümlenin sonundaki emocanınla

Güüünaaayydıınnnnnn 5. Takımın güzel kızları. Kaçamaksız atlatalım inşallahhh bugünü.

Butun işlerimi bıraktım önce spor eliptik yapmaya başlıyorum öpüldünüz

Gunaydinlar hava ankarada kapali sanki kis geri geldi ordegim var mi sanci

ördekimiz henüz yok acabaaa

Gunaydin guzeller yaa sirf ordeki takip etmk icin girip duruyom inanki kiz kac haftalik oldun sen kontrol ne zaman numarami birakcam artik sana dogurunca mesaj at diye @morordek
Kızlar gelen giden yok. Eger dogum baslarsa ya da olursa inanın 1 dk ayırıp haber vereceğim size. Onun dışında normal geliyorum zaten düzenli.
Iyice stres olmaya başladım acaba artık bu konuyu düşünmemeye mi çalışsam diyorum... Ama olmuyo tabi bu gece kv kp de geliyor, onların da stresi var ne yalan söyleyeyim

Canım kafana fazla takma dediğin gibi, düzenli kontrollere de gidiyorsun, benim kızkardeşimde geç doğmuş, annem anlatır hep 9 ay 10 gün geçmiş hala gelen giden yok, artık hareket etmiyordu yer darlığından diyordu canım. Artık her an her şey olabilir sen moralini yüksek tut kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…