- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.241
aynen banum bende o moddayımGünaydın canım
Kaldı 48 saatyine okul gezisi Öğrenci modundayım
Bugün yarın çok çok güzel ve listelerimize uygun beslenip Wowww dedirtiyoruz Sibele
Evdeyim bugün ama temizlik yapacağım inşallahGerçi hava güzel ama olsun
bu sporun üzerine bikaç tane daha cici bebe yeseydin aç aç yatılmazEki Görüntüle 1992440
Görev başarıyla tamamlanmıştırmorordek cimmmm. Üzerine 50 yarım mekikle 40 sn plank yapıldı.
Pil bitti tabii, herkese iyi gecelerrrr.
günaydın musmutlu kaçamaksız bir pazar olsun inşallah
günaydınnn kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrGünaydın canım
Kaldı 48 saatyine okul gezisi Öğrenci modundayım
Bugün yarın çok çok güzel ve listelerimize uygun beslenip Wowww dedirtiyoruz Sibele
Evdeyim bugün ama temizlik yapacağım inşallahGerçi hava güzel ama olsun
anca paklamıştırGunaydin kızlar
Fazla fazla yapmışsın canım tebrik ederim :)
aynen banum bende o moddayım
2 gündür tartı eksi göstermiyor deli oluyorum
en çok kaldığım kilomu acaba 98bu kadar erken duraklamasın ya
pazar günleri evde duramayan ben,dışarı çıkmak istemiyorum düzenim bozulmasın diye öğünlerin saatleri aksıyor ister istemez
günaydınnn kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Gunaydin kızlar
Fazla fazla yapmışsın canım tebrik ederim :)
Kötü kadın müzeyyen gülüşü attığını farz ediyorum cümlenin sonundaki emocanınlabu sporun üzerine bikaç tane daha cici bebe yeseydin aç aç yatılmaz
Butun işlerimi bıraktım önce spor eliptik yapmaya başlıyorum öpüldünüz
Kötü kadın müzeyyen gülüşü attığını farz ediyorum cümlenin sonundaki emocanınla
Güüünaaayydıınnnnnn 5. Takımın güzel kızları. Kaçamaksız atlatalım inşallahhh bugünü.
Gunaydinlar hava ankarada kapali sanki kis geri geldi ordegim var mi sanci
ördekimiz henüz yok acabaaa
Kızlar gelen giden yok. Eger dogum baslarsa ya da olursa inanın 1 dk ayırıp haber vereceğim size. Onun dışında normal geliyorum zaten düzenli.Gunaydin guzeller yaa sirf ordeki takip etmk icin girip duruyom inankikiz kac haftalik oldun sen kontrol ne zaman numarami birakcam artik sana dogurunca mesaj at diye @morordek
Canım kafana fazla takma dediğin gibi, düzenli kontrollere de gidiyorsun, benim kızkardeşimde geç doğmuş, annem anlatır hep 9 ay 10 gün geçmiş hala gelen giden yok, artık hareket etmiyordu yer darlığından diyordu canım. Artık her an her şey olabilir sen moralini yüksek tut kuzucum.Kızlar gelen giden yok. Eger dogum baslarsa ya da olursa inanın 1 dk ayırıp haber vereceğim size. Onun dışında normal geliyorum zaten düzenli.
Iyice stres olmaya başladım acaba artık bu konuyu düşünmemeye mi çalışsam diyorum... Ama olmuyo tabibu gece kv kp de geliyor, onların da stresi var ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?