- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.361
reyhan abla bak karnıbahar yapmıştır sana gaz haftaya oları değilde kabak ve patlıcan bolda salata malzemesi yemek için ayarla kendini ne açlık ne bişey hissediyorsun aklında olsun...
ben bu akşam sporumuda yapıp öyle yatacağım bu gün bişey yapamadım.. şimdide kızlar geldi peş peşe birde ayçanın arkadaşı gelmiş... yarım sate gelicem dediğim için geldim kalkıp bir şeyler hazırlıyım akşam oldu yemek vakti yaklaşıyor kendim içinde bir tane kabak haşlıyacağım yine...
merhaba ozelden mesaj atma ımkanım olmadıgı ıcın buradan yazıyorum KALLISTE bu olcu kılo vs cuma gunu mu yazmalıyım yoksa sımdıden mı ? (gruba yenı dahıl oldumda arkadaslar )
merhaba ozelden mesaj atma ımkanım olmadıgı ıcın buradan yazıyorum KALLISTE bu olcu kılo vs cuma gunu mu yazmalıyım yoksa sımdıden mı ? (gruba yenı dahıl oldumda arkadaslar )
Kıssslarrr..:teytey:cuma olsada kilo bildirsek.Canım çok zayıflama çekti:sm_cool:
adimlarimi tamamladim. 0 kacamaksiz ikinci diyet günümü tamamladim yesil cayimi ictim yatacgim az sonra..
yarin et günüm sabah bir barca palamut ögleyede iki parca tavuk gögsü izgara yaptim hazirladim. aksamada gelince birsey yaparim.. hayirli geceler size öptüm hepinizi.opuyorumnanaktan
yaaaaaa.arkadaşlar neredesiniz.bugün sizinle paylaşmak istediğim o kadar şey vaqrdıki.Süper bir diyet günü geçirip,pastalarla dolu bir masaya bakmasım bile.herkes kremalıları götürürken ben patates yedim.patates hiç bu kadar lezzetli gelmemişti.Bu sefer kesin başaracağım.Bu arada akşam 1 saat yürüyüşümü yapıp üstüne birde callanitic yaptım.ooooohhhhh.Eşim yandan bakalım kaç gün gidecek diyor.Ama ne zaman birşey yiyecek olsam akşam yazacaklarımı düşünüp vazgeçiyorum.Yaşasın KK
git git ben geldimya sende git :))Şeniz
slm arkadaşlar ben malesef bir süre giremiyeceğim kızım su çiçeği çıkarttı tamda aşısını vurdurduk her yeri kabarcık oldu çok üzgünüm şu saat oldu hala uyumadık ateşide var saat 09.00 olsa da hemen hastaneye götürsek ne olur dua edin bize:((
mersacigim buradamisin daha?
nasil gidiyor canim ya yüzünü gören cennetlik..
ben acaip diyet modundayim. hadi hayirlisi.
kallisim hıfzıys öteki topiğe bunu yazmış.. özel bi durumu var eğer cumaya kadar da giremezse sen idare edersin canım..
daha takım olayına alışamadı sanırım buraya yazmayı unutmuş :ecrin_bebek:
Allahtan ben varım :1closedeyes: naniknanik
senaryomun devamını da yazdım topiğime :icecream:
günaydın kızlar.dün yürüyşe çıkacam yazmıştım ya yarı yolda kaldım yürüyemedim galiba tansiyonum düştü eşimi çağırdım o geldi arabayla aldı.bütün akşamda yattım.şimdide belim tutulmuş kıpırdıyamıyorum.ve çok halsizim.
kız sen hala devammı ediyosun senaryoya .şu topiğin nerde verde bakim.bana uygun bir rol varmı diyeee.
yaaaaaa.arkadaşlar neredesiniz.bugün sizinle paylaşmak istediğim o kadar şey vaqrdıki.Süper bir diyet günü geçirip,pastalarla dolu bir masaya bakmasım bile.herkes kremalıları götürürken ben patates yedim.patates hiç bu kadar lezzetli gelmemişti.Bu sefer kesin başaracağım.Bu arada akşam 1 saat yürüyüşümü yapıp üstüne birde callanitic yaptım.ooooohhhhh.Eşim yandan bakalım kaç gün gidecek diyor.Ama ne zaman birşey yiyecek olsam akşam yazacaklarımı düşünüp vazgeçiyorum.Yaşasın KK
günaydın kızlar.dün yürüyşe çıkacam yazmıştım ya yarı yolda kaldım yürüyemedim galiba tansiyonum düştü eşimi çağırdım o geldi arabayla aldı.bütün akşamda yattım.şimdide belim tutulmuş kıpırdıyamıyorum.ve çok halsizim.
günaydın kızlar
dün akşam yemekte ne vardı tahmin edin bakalım PATLICAN mafoldumben karnıyarık yapmış kaynuş yanında pilav çorba salata. peki ben ne yedim? salata tabi ki hihoyyyt eşim kaynuşa bahsetmiş böyle böyle diyet yapıyor diye bugün bunlardan yiyemez salata yer sadece diye artık o da öğrendi akşam da tavuk göğüsü kuşbaşı doğrayıp baharatla kavurdum ondan tırtıklıyorum kaynuş da öğrendi artık daha rahat yaparım diyeti inşallah yoksa her akşam her akşam yok ben işyerinde geç yedim tokum diyince alınıyorlardı bir de bana özel yemek yapıyor ya kadıncağız kendilerine yaptığı yemeklere et koymadan yapıyor bana yemeyice de alınıyordu kendince haklı olarak tabi
gece eve gittiğimizde saat yine 10du kuzum beni beklemekten helak olmuş tabi yine neyse biraz araba sürdük yarış yaptık ben tavukalrı doğrarken bana baktı sandalyeyi çekiyor yanıma çıkıyor sandalyeye bakıyor sonra da yüt yüüüt dedi aldı yütünü uyuttum onu sütünü içiyor boş biberonunu veriyor bana bir de öpücük veriyor yanında uzanıyorum ben de hemen uyuyor paşa oğlum artık geceleri çok geç yatmaya başladı sabah da yolcu edemiyor bizi neyse napalım sonuçta onun için çalışıyoruz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?