Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan abla bak karnıbahar yapmıştır sana gaz haftaya oları değilde kabak ve patlıcan bolda salata malzemesi yemek için ayarla kendini ne açlık ne bişey hissediyorsun aklında olsun...

ben bu akşam sporumuda yapıp öyle yatacağım bu gün bişey yapamadım.. şimdide kızlar geldi peş peşe birde ayçanın arkadaşı gelmiş... yarım sate gelicem dediğim için geldim kalkıp bir şeyler hazırlıyım akşam oldu yemek vakti yaklaşıyor kendim içinde bir tane kabak haşlıyacağım yine...

evet canim haftaya daha titiz hazirlanacagim diyetime.. bende adimlarimi tamamliyacagim söz..sana kolay gelsin kallisim..
cikolatam bende seni öptüm canim ..Şeniz

merhaba ozelden mesaj atma ımkanım olmadıgı ıcın buradan yazıyorum KALLISTE bu olcu kılo vs cuma gunu mu yazmalıyım yoksa sımdıden mı ? (gruba yenı dahıl oldumda arkadaslar )

merhaba ozelden mesaj atma ımkanım olmadıgı ıcın buradan yazıyorum KALLISTE bu olcu kılo vs cuma gunu mu yazmalıyım yoksa sımdıden mı ? (gruba yenı dahıl oldumda arkadaslar )

hosgeldin ozaman esmeralda.. hayirli olsun cnim..
ölcülerini kilonu yaptigin diyetleri nasil bir program uyguladigini yasini boyunu ne yazmak istersen buraya yazabilirsin. eger gizli degilse tabiki..
seni bizde tanimak isteriz.. elinden geldigince zaman bulabildikce paylasimda bulunman sanada bizede yararli olacaktir.a.s.

adimlarimi tamamladim. 0 kacamaksiz ikinci diyet günümü tamamladim yesil cayimi ictim yatacgim az sonra..
yarin et günüm sabah bir barca palamut ögleyede iki parca tavuk gögsü izgara yaptim hazirladim. aksamada gelince birsey yaparim.. hayirli geceler size öptüm hepinizi.opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin....

bu cuma yeni üyelerimiz istediği saatte yazabilirler sende dahil olmak üzere.... ama bundan sonra ki cumalarda saat 12 olmadan bildirmeniz gerekiyor ..

fakat sadece kilo bildirimi yapmıyoruz tüm her şeyimizi paylaşıyoruz sende bize katılabilirsin sohbet ederek daha kolayca kaynaşabilirsin..
kimse yoksa bile kendini tnıt yazmak istediklerini paylaş gelen olunca mutlaka cevap yazılacaktır...

yaaaaaa.arkadaşlar neredesiniz.bugün sizinle paylaşmak istediğim o kadar şey vaqrdıki.Süper bir diyet günü geçirip,pastalarla dolu bir masaya bakmasım bile.herkes kremalıları götürürken ben patates yedim.patates hiç bu kadar lezzetli gelmemişti.Bu sefer kesin başaracağım.Bu arada akşam 1 saat yürüyüşümü yapıp üstüne birde callanitic yaptım.ooooohhhhh.Eşim yandan bakalım kaç gün gidecek diyor.Ama ne zaman birşey yiyecek olsam akşam yazacaklarımı düşünüp vazgeçiyorum.Yaşasın KK

Kıssslarrr..:teytey:cuma olsada kilo bildirsek.Canım çok zayıflama çekti:sm_cool:

leyscim akşam o saatte oluruz ama bu sıralar reyhan ablam yorgun çikolatım yok gece giren pek fazla olmaz...

senin adına pek sevindim yine.. varya ilk günlerim aklıma geldi herşeyden çekiniyordum burada ne yazıcam diye, evdekiler bir şey dese arkadaşlarıma mahçup olurum diyordum bu seçeneği iyi kullan kısa sürede güzel kilo verebilirsin bir kaç haftada sabrını yitirmezsen gerisi gelir zaten....

Günaydın Hanımlaar opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım a.s.

ben de başarılı bi patates günü geçirdim sayılır.. zytin yedim üç beş tane bi de pazar da beynirin çileğin tadına baktım alırken o ka! bugün çok açım ama :1no2: sabah hiçbişey yiyemeden çıktım yanımda 3 tane salatalık var onları kemiriyorum.. bi yerler açılsın domatesli soğanlı bi salata ısmarlicam akşam da yiyebilmek adına.. öğlene taze fasulyem akşama da semiz otum ve paylıcanım var.. kabak alamadım beğenemedim bi türlü :çok üzgünüm:

süpersin :lepi: bizim buraya da pilates kursu açılmış ama bilmem ki CADIARZU şimdilik spor olarak planım işten eve yürümek ve ip atlamak.. zaten ip atlamak koşöak gibi bişey guclubacismile

kallisim hıfzıys öteki topiğe bunu yazmış.. özel bi durumu var eğer cumaya kadar da giremezse sen idare edersin canım..

daha takım olayına alışamadı sanırım buraya yazmayı unutmuş :ecrin_bebek:

Allahtan ben varım :1closedeyes: naniknanik

senaryomun devamını da yazdım topiğime :icecream:

günaydın kızlar.dün yürüyşe çıkacam yazmıştım ya yarı yolda kaldım yürüyemedim galiba tansiyonum düştü eşimi çağırdım o geldi arabayla aldı.bütün akşamda yattım.şimdide belim tutulmuş kıpırdıyamıyorum.ve çok halsizim.

mersacigim buradamisin daha?
nasil gidiyor canim ya yüzünü gören cennetlik..
ben acaip diyet modundayim. hadi hayirlisi.

ablam yürüyüş için çıkmıştım .görmedim yazını .çok sıkı yapmıyorum ama bozmuşta değilim.ama siz tam kaptırdınız şu 5 günlüğe allah azminizi kırmasın tabi benimde.

kız sen hala devammı ediyosun senaryoya .şu topiğin nerde verde bakim.bana uygun bir rol varmı diyeee.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. a.s.

senaryoya devam etmiyorum da iki kişinin hikayesini pc ye aktarmışım.. onlarla oynuyorum işte eğlenti kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../362499-candy_candy-min-diyet-gunlugu-xd.html

6. sayfada

harikasın leys tebrik ederim seni motivasyonun çok güzel takımı da güzel etkiliyorsun eş baskısı bende de var bilirim o yandan bakışları benimki de yeter bu kadar diye bastırmaya çalıştı bundan sonrasında kilolarla savaşıma bir de eşimle savaşım eklendi azcık daha azcık daha diye diye ilerleyecem mecbur

geçmiş olsun mersacım aman dikkat et kendine herşeyden önce sağlık zaten sağlıklı olmak için kilo vermeye çalışıyoruz ama tam tersi olmasın

günaydın kızlar
dün akşam yemekte ne vardı tahmin edin bakalım PATLICAN mafoldumben karnıyarık yapmış kaynuş yanında pilav çorba salata. peki ben ne yedim? salata tabi ki hihoyyyt eşim kaynuşa bahsetmiş böyle böyle diyet yapıyor diye bugün bunlardan yiyemez salata yer sadece diye artık o da öğrendi akşam da tavuk göğüsü kuşbaşı doğrayıp baharatla kavurdum ondan tırtıklıyorum kaynuş da öğrendi artık daha rahat yaparım diyeti inşallah yoksa her akşam her akşam yok ben işyerinde geç yedim tokum diyince alınıyorlardı bir de bana özel yemek yapıyor ya kadıncağız kendilerine yaptığı yemeklere et koymadan yapıyor bana yemeyice de alınıyordu kendince haklı olarak tabi
gece eve gittiğimizde saat yine 10du kuzum beni beklemekten helak olmuş tabi yine neyse biraz araba sürdük yarış yaptık ben tavukalrı doğrarken bana baktı sandalyeyi çekiyor yanıma çıkıyor sandalyeye bakıyor sonra da yüt yüüüt dedi aldı yütünü uyuttum onu sütünü içiyor boş biberonunu veriyor bana bir de öpücük veriyor yanında uzanıyorum ben de hemen uyuyor paşa oğlum artık geceleri çok geç yatmaya başladı sabah da yolcu edemiyor bizi neyse napalım sonuçta onun için çalışıyoruz biz de

yok artık inanmıyorum yaa..

eşin diyeti bozman için yatıp kalkıp dua ediyor olmalı kaydirigubbakcemile3

ama sen bozmamışsın aferin a.s.

bi yudum alsaydın keşke :kedi:

ben de bu akşam patlıcan salatası yapıcam boshayallersmile

günaydınlarr.. sabah geliğ gitmiştim yazamadan.. kızları yolcu ettim ancak geldim..

candycim canım zaten yeni arkadaşlar henüz takımda değiller ya kızı iyileşene dek idare ederiz sorun olmaz arkadaşımızı geçmiş olsun çabucak inşallah benim tüm kızlarım oldu berbat bişey ya...

mersacım sanada geçmiş olsun canım nedir bu bel sorunu çok oluyor bu aralar sende.. benimde ne zaman istanbula gitsem olur rutubetten kaynaklanıyor zaten orada otururken sabah yataktan gözyaşı dökmeden kalkamazdım.. allah kolaylık versin sanada..

candycim o kadarcık tadına bakmalardan bişeycik olmaz canım aferin saada iyi gidiyorsun hatta süper...

yok ne bir yudumu hiç almadım koklamadım bile kaydirigubbakcemile3 benim gibi yapsa karnıyarığı patlıcanından alırdım biraz ama o kızartıp yapıyor sanki yeteri kadar kiloları ve kolestrolleri tansiyonları şekerleri yokmuş gibi ben her zaman közleyip yapıyorum ya da haşlıyorum ikisi de güzel oluyor valla kızartmanın tadı ayrı tabi ama benim usul ağır gelmiyor en azından
eşim nasıl hain planlar peşinde hem de bir görsen yeter artık demeye başladı bile ben de ya tamam en azından 69 oluyum diyeidare ediyorum bu aralar sonra da farkettirmeden devam ederim becerebilirsem 24 saat beraberiz nasıl olacaksa neyse bi 69 oluyum da bakarız artık duruma ama hoşuna da gidiyor moralim yükseldi bekarken giydiklerimi giyebiliyorum o da mutluluğumun farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…