Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam, haftaya başlarım o zaman, an itibariyle moninin listeyi uygulamaya başlıyorum. Hadi sende Nilgüncüm, sende Ayşe lydznp canım.
Bende yeniden başlayacağım. Değişiklik olur bana da. Benim sıkıntım sanıyorum bu yeme düzenine alıştı vücut. Harekette yok. ondan durdum galiba

Bende moni diyeti yapacağım. Bugün şefim de fırça çekti neredeyse 1 aydır spor yapmıyorum diye. Bundan sonra o da beni spor konusunda teftiş edecekmiş

ya birde güzel bir tarif buldum akşama onu yapacağım
bir kabağı ortadan bölüp kayık gibi yapılıyor fırına koyup 10 fırınlayıp ayrı bir kapta lor yada beyaz peynir yumurta karabiber dere otunu karıştırıp içine doldurup bi 15 dk fırınlıyosun çok güzel görünüyordu tarifte

Bende moni diyeti yapacağım. Bugün şefim de fırça çekti neredeyse 1 aydır spor yapmıyorum diye. Bundan sonra o da beni spor konusunda teftiş edecekmiş
tamam bugun bende yapmadım akşam yapalım mı ebruyla öyle yapıyoduk müsait olunca msj aynı anda yapıyoduk akşam müsait olunca yaz burdan yapalım bende eliptik yapıcağım ne dersin

sorma canım yaama artık nereye gidersem gideyim 0,5lik sudan alıcam yanıma dikliyip içicem ona kimse bulaşmıyo nasılsa
Senin gibi denerim o zaman canım monican fırçayı çekip listeyi de verdi, gelde uyma, eh chia da var, içcez artık.
du daha iyi günleriniz dermişim ahaha cadı monican
hahaha güldüm yolma ggııııı 2 tel saçım var bu ara çok dökülüyor
yok bir bak çok dengeli bir menü şok diyet değil canım

2 günde +5 ne kız sen tartılıp listeye de eklememişsin kilonu 2 telde kalmıcak bu gidişle
kendi cadılığıma bende çok güldüm

ananas bulmak zor canım burada ne yapsambimde oluyor bazen ordan alıyodum bu arada pek rastlamadım
ttalım onun yerine 1 tane kivi de yiyebilirsin

hahah hiç görmeyince senden öyle msj güldüm bende

Linke baktım ama yazı çok uzunmuş bir ara açar okurum canım. Ama 121 kilodan 75 e sadece chia ile düşmemiştir herhalde di mi
Aahhh ahhh annemi anne olunca anladım kuzucum

Tabi, sadece onunla düşmemiş canım. Daha çok destek olarak kullanmış ve belki de psikolojik olarak etkilenmiştir. Sonuçta en önemli şey psikoloji

Reklam kokan bir yazıydı ben okudum. Foto yok vs. vs...
Bana da ilk bakışta öyle geldi ama okumadan önyargılı olmak istemedim.

Bende yeniden başlayacağım. Değişiklik olur bana da. Benim sıkıntım sanıyorum bu yeme düzenine alıştı vücut. Harekette yok. ondan durdum galiba
Evet olabilir canım. Sen sporla güzel veriyorsun ama çok boşladın sanki.

Ananas bende de sıkıntı. Markettekilerin hepsi yeşil yeşil. Olgun ananas bulamıyorum
Konserveleri de var ama tazesi gibi işe yarar mı bilmiyorum. Büyük marketlerde bulabilirsiniz. Migros'ta hep bulunuyor ananas birde sanal marketten de sipariş verebilirsiniz. Ben gidemeyince öyle yapıyorum.

Hadi bakalım. Sen ver kiloları bizde başlayalım.

Ooo süpermiş.

Hımmmmm tarif güzele benziyor.

tartılmadım sabah canım yaaa birde korkumdan tartılmakta istemedim ama korkunun ecele faydası yok yarın sabaha artık

tamam bugun bende yapmadım akşam yapalım mı ebruyla öyle yapıyoduk müsait olunca msj aynı anda yapıyoduk akşam müsait olunca yaz burdan yapalım bende eliptik yapıcağım ne dersin
Tamamdır ortim. Ama akşamları ben biliyorsun Zeynep'ten dolayı telefonu elime alamıyorum. sen bana saat ver. Ben alarm kurarım. o zaman da wc'den gizli gizli girer yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…