Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdır ortim. Ama akşamları ben biliyorsun Zeynep'ten dolayı telefonu elime alamıyorum. sen bana saat ver. Ben alarm kurarım. o zaman da wc'den gizli gizli girer yazarım buraya
ya ben her zaman müsait oluyorum çocuklar 9 da uyuyor sen ne zaman dersen
moni ayyy bende ne kivi ne de ananas var şimdi, portakal ya da elmayla idare etsem olur di mi
olmaz bol acılı pide oluyomuş yerine(kıskanç rakip ben)

Kızlarrrr bir egzersiz programı indirmiştim, yaptım da. Ben beğendim valla, 7 dakika içinde kan ter içinde kaldım ama ayarlanabiliyor, çok seçeneğindeki var. Adı sworkit. Akşamüstü kardiyo olarak çalıştım, çocuklar uyuyunca karın egzersizi yapıcam. İsterseniz bir bakın sizde.

Ananas bende de sıkıntı. Markettekilerin hepsi yeşil yeşil. Olgun ananas bulamıyorum
Yeşil olması mı olgun olması mı daha iyi acaba?
Ben bazen öyle bazen öyle alıyorum.

Yıllardır şu tarifi okuyorum ama bir türlü denemedim. Bakalım nasıl olacak canım.

süper menü olmuş canım

Evet gerçekten öyle
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek
hahaha tabi 10 ay hamile kalınca gerçek değil mi acaba hala karnımdamı diyosun
rahatsız edilmeseydi çıkmayı düşünmüyodu bence ohh ekmek elden su gölden yaşar giderdi ne inatçı çıktı ee nede olsa bi tarafı karadenizli

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ufak parça tuzsuz dil peyniri
2 grissini

Ara
Yeşil çay
Türk kahvesi

Öğle
5 yk türlü
2 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve sütlü
1 dilim elma

Akşam
5 yk kıymalı patates
Yarım z.yağlı enginar
1 yk dan az makarna
1 bardak ayran ve 1 yk chia
Salatalık ve domates

Ara
Bitki çayı

Su: yatana kadar 3 tl yi bulurum.
Sporumu ayrıca yazcam, karın çalışmak istiyorum, yapabilirsem toptan yazcam.

Son düzenleme:
güzel olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…