Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet gerçekten öyle
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek
Ay bu bir şey mi, ne duygular ne duygular yaşayacaksın Allah'ın izniyle. Hala kızıma bakarken arada gözlerim dolar böyle mutluluktan, deli miyim neyim. Lohusalığımda durup durup ağlıyordum ama çoğunlukla sevinçten işte ne bileyim çok zor oldu ya kızım belki de onun minnetinden.
Allah ayırmasın canım, bol bol kokla yavrunu. Ay birde asıl onun nefesinin kokusu tam cennet kokusudur. Öyle derler ya, saf temiz içindeki her şey çünkü.

1,5 saat spor yapıldı canımm

14dk 110 kcal gayet iyi bence.

Evet gerçekten öyle
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek
Sen asıl rüyalar alemine gaz sancıları ile dalacaksın canım
Bizim doktorumuz; "doğumdan sonra anne vücudu değişik bir hormon salgılar anneyi ayakta tutan. Anne olmayan o yorgunluğa dayanamaz." dedi. Yani korkma sen annesin ve anneler yeryüzündeki en güçlü insanlardır

nilsub bak işte bu güzel bir menü. Dengeli olmuş. Diyet demek sağlıklı beslenme demektir canlarım. Aç kalmak demek değildir. Patates yerine protein olmalıydı gerçi ama olsun. Ferah'ımın canı çekmiş. Afiyet olsun

Ah canım ben görmeden ağlıyorum kız 2,5 yaşına yaklaştı. Çalışan anne olmak çok zor. Doyamıyorsun evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…